Ζουγανέλης: Οι καλλιτέχνες πρέπει να μπορούν να βιοποριστούν - Αναγκαία η λήψη μέτρων

1066 Views
Ζουγανέλης: Οι καλλιτέχνες πρέπει να μπορούν να βιοποριστούν - Αναγκαία η λήψη μέτρων Ζουγανέλης: Οι καλλιτέχνες πρέπει να μπορούν να βιοποριστούν - Αναγκαία η λήψη μέτρων

 

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μουσικοί και οι ηθοποιοί εξαιτίας της πρωτόγνωρης κατάστασης της πανδημίας του κορωνοϊού, μίλησε στο MEGA ο Γιάννης Ζουγανέλης.
 

«Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα, βιοποριστικό, στο μεγαλύτερο ποσοστό των μουσικών και των ηθοποιών» είπε ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός τονίζοντας ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στον καλλιτεχνικό χώρο, γι’ αυτό και είναι αναγκαία η λήψη μέτρων που θα βοηθήσουν τους καλλιτέχνες.
 
«Ο μεγάλος κύκλος εργασιών των μουσικών και των ηθοποιών θα δεινοπαθήσουν, και θα πρέπει λογικά κάτι να συμβεί. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση να ζήσουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, να ισορροπήσουν στον βιοπορισμό για να υπάρξει σε αυτήν τη χώρα πολιτισμός».
 
Ο κ. Ζουγανέλης τόνισε ότι και στην περίοδο πριν τον κορωνοϊό τα πράγματα για τους καλλιτέχνες δεν ήταν ρόδινα: «Η προηγούμενη ζωή δεν επέτρεψε στους μουσικούς και στους ηθοποιούς ούτε καν να είναι αξιοπρεπείς στο ασφαλιστικό. Τα προηγούμενα χρόνια όλοι μας μπήκαμε σε μια διαδικασία και αφού μας δόθηκε η ευκαιρία παίρναμε και μαύρα χρήματα».
 
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης υπογράμμισε πως θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα από την πολιτεία για τον κλάδο των καλλιτεχνών. «Πρέπει να συμβεί κάτι. Πρέπει να παλέψουμε» υπογράμμισε.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Γιάννης Ζουγανέλης

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή