Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ φιλοξενεί τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΖΑΝΤΖΗ στο ΞΕΦΩΤΟ

319 Views
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ φιλοξενεί τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΖΑΝΤΖΗ στο ΞΕΦΩΤΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ φιλοξενεί τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΖΑΝΤΖΗ στο ΞΕΦΩΤΟ

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ φιλοξενεί τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΖΑΝΤΖΗ στο ΞΕΦΩΤΟ

 Φέτος οι Κυριακές στο Ξέφωτο  έχουν μια άλλη άποψη και αισθητική .Το κλίμα αυτό το έφτιαξε η συνύπαρξη του Κώστα Πρατσινάκη με τον Σάκη Κοντονικόλα στο πιάνο.

 Τις δυο επόμενες Κυριακές 17 και 24 Ιανουαρίου, η άποψη αυτή θα έχει έντονο χρώμα από τις συνθέσεις του Γιώργου Καζαντζή,με τον συνθέτη να παίζει στο δεύτερο πιάνο επί σκηνής.
Θα ακουστούν τραγούδια από την εποχή που ο Γιώργος και ο Κώστας ξεκίνησαν μαζί, την τόσο ξεχωριστή μουσική τους διαδρομή και θα φτάσουν στο σήμερα

Τραγούδια όπως, Ήταν μια στιγμή ,Χάρτες, Φλεβάρης, Πέταγμα, Ητανε αέρας, Χειμωνανθός και Μέλισσες είναι κάποια από αυτά που θα παιχτούν τις δυο αυτές Κυριακές στο Ξέφωτο.

Οι δυο καλλιτέχνες ξεκίνησαν μαζί στα μέσα της δεκαετίας του 80 έχοντας μια ουσιαστική καλλιτεχνική ζύμωση και δυο δισκους . Σήμερα αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον  το γεγονός ότι θα ερμηνευτούν τραγούδια, τα οποία δισκογραφήθηκαν με άλλους ερμηνευτές, από τον πρώτο ερμηνευτή του συνθέτη.

Το πρόγραμμα θα έχει και τραγούδα άλλων δημιουργών κρατώντας έτσι την φυσιογνωμία και το χαρακτήρα που έχει από το ξεκίνημα της σεζόν και που τόσο το αγκαλιάσατε και το στηρίξατε
Οι Κυριακές ξεκινάνε νωρίς στις 8,30μμ,και δεν είναι πια μελαγχολικές.

Ξέφωτο, Λυκούργου 5, Λαδάδικα
2314015911  &  6931091534


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Επιθέσεις πανικού και πώς να μην τις αντιμετωπίσετε αλά κινηματογραφικά!
Επιθέσεις πανικού και πώς να μην τις αντιμετωπίσετε αλά κινηματογραφικά!
212 Views

Αυτός ο γνήσιος πανικός, όταν η ζωή φαντάζει τόσο βάρβαρη που παύει να φαίνεται αστεία, ενώ ίσως τότε να δίνει αφορμή για ένα ειλικρινέστατο μειδίαμα, είναι και το ενδιαφέρον. Γράφει ο Μανώλης Ιωαννίδης.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή