Δημήτρης Υφαντής - Θοδωρής Κοτονιάς & Hartura Band «Για τα Πανηγύρια» στο Βεντέτα live

611 Views
 Δημήτρης Υφαντής - Θοδωρής Κοτονιάς & Hartura Band «Για τα Πανηγύρια» στο Βεντέτα live Δημήτρης Υφαντής - Θοδωρής Κοτονιάς & Hartura Band «Για τα Πανηγύρια» στο Βεντέτα live

 Δημήτρης Υφαντής - Θοδωρής Κοτονιάς & Hartura Band «Για τα Πανηγύρια» στο Βεντέτα live

Στους σκοτεινούς καιρούς της πνευματικής αδιαφορίας, λίγες στιγμές πριν το τελικό ok, από τον μεγάλο ''Θείο'' του σύμπαντος, για την ολική καταστροφή αυτής της εκφυλισμένης ανθρωπότητας, ως εκ θαύματος, σε μια μικρή γειτονιά της γης, στη Μουσική Σκηνή Βεντέτα στη Θεσσαλονίκη, μία μικρή μουσική ομάδα ερευνητών, ανακαλύπτει κατά τύχη, το δρόμο για τη σωτηρία και την επιστροφή των πολιτιστικών και πνευματικών αξιών της ανθρωπότητας «τα πανηγύρια» !!!

Η ομάδα αυτή υπό την πίεση της παγκόσμιας απειλής, προσπαθεί, δυστυχώς μέσα από τη καλαμπορτσιά που τη χαρακτηρίζει, να αναβιώσει να ζήσει και να μοιραστεί με τον κάθε άτυχο τυχόντα ακροατή, την Ιερή, πρωτόγονη και βαθιά σημασία του πανηγυριού. Η υπόθεση περιπλέκεται απρόσμενα ακόμα περισσότερο, από ομάδα εξωγήινων κοντινού ηλιακού συστήματος, που πλησιάζει τη γη για να βοηθήσει .
 
Κάπως έτσι βρέθηκαν ο Δημήτρης Υφαντής και ο Θοδωρής Κοτονιάς να ταξιδεύουν με τα τραγούδια τους, με αναφορές στη προσωπική τους δισκογραφία αλλά και αναζητώντας τη μουσική παράδοση όλης της  Ελλάδας.
 
Μαζί τους οι εξαιρετικοί μουσικοί: Θανάσης Βόλλας στο Λαούτο, μπουζούκι και ηλ. Κιθάρα και ο Νίκος Τάσσης στο κλαρίνο και τις φλογέρες.
.
Παρασκευή 11 & Σάββατο 12 Νοεμβρίου
 
ΒΕΝΤΕΤΑ
 Διεύθυνση: Εθνικής Αμύνης 3
Τηλέφωνο Kρατήσεων:2310 234973
Ώρα έναρξης:22:30

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή