ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΥΡΟΒΟΛΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ στο STAGE live

141 Views
ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΥΡΟΒΟΛΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ στο STAGE  live ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΥΡΟΒΟΛΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ στο STAGE live

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΥΡΟΒΟΛΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ στο STAGE  live

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες – τραγουδιστές της ελληνικής μουσικής σκηνής, ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα τον πανέμορφο χώρο του STAGE  live.

Μετά από μια  προσωπική αλλά συνειδητή αποχή από την δισκογραφία κυκλοφορεί  ήδη το νέο του τραγούδι «θα χαθώ πριν φύγω» (σύνθεση-παραγωγή: Χρυσόστομος Μουράτογλου, στίχοι : Νίκος Μωραίτης), προάγγελος του ολοκληρωμένου δίσκου που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2016.

Μαζί του ο Μάνος Πυροβολάκης και ο Γιώργος Καραδήμος, δυο ξεχωριστοί πραγματικά ερμηνευτές-δημιουργοί της ίδιας πάνω κάτω γενιάς αλλά και διαφορετικής μεταξύ τους κοπής.

Τον Μάνο Πυροβολάκη και (την κρητική του λύρα) τον γνωρίσαμε μέσα από τις συνεργασίες του με μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες  αλλά και μεγάλες επιτυχίες όπως «στης εκκλησιάς την πόρτα», «το χαμόγελό σου», «τι μας ενώνει», «μπορεί να βγω» κ.α.

Ο Γιώργος Καραδήμος ξεκίνησε την καριέρα του και έγινε γνωστός μέσα από δημιουργούς όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης και ερμηνευτές όπως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Δήμητρα  Γαλάνη (το τραγούδι «σε θέλω εδώ» από τον πρώτο του δίσκο είναι ντουέτο με την Δήμητρα), τον Δημήτρη Μητροπάνο κ.α. Άλλα γνωστά του τραγούδια.. «με πνίγει τούτη η σιωπή», «καλύτερες μέρες», «τα δάκρυα» και το πρόσφατο «λέγαμε σε όλα ναι».

Το πρόγραμμα στο STAGE live περιλαμβάνει όλα αυτά τα στοιχεία «που μας ενώνουν» μ’ ένα τρόπο σημερινό και ουσιαστικό. Τραγούδια από την προσωπική πορεία του καθενός αλλά και αρκετά αγαπημένα κλασσικά ελληνικά όπως κι αρκετές δόσεις « παράδοσης».

Ένα πρόγραμμα γεμάτο αγάπη για το καλό ελληνικό τραγούδι, με πολλές συνυπάρξεις και εναλλαγές στη σκηνή.

Συμμετέχει  η Βίβιαν Νικολαίδη  και μια ομάδα σπουδαίων μουσικών.

Έναρξη:  Σάββατο 9 Ιανουαρίου .  Ώρα:  23:00
Φιάλη απλή: 140 ευρώ, 120 ευρώ (φοιτητικό)
STAGE live: 26ης Οκτωβρίου 27, Θεσσαλονίκη
Τηλ.Κρατήσεων :  2310566768


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Β. Αδαμάκου
Β. Αδαμάκου
Είμαι μια φιλόλογος με αθεράπευτη αγάπη για τη μουσική! Παρέα θα ανακαλύπτουμε τις πιο ενδιαφέρουσες μουσικές εκδηλώσεις και θα γνωρίζουμε νέους καλλιτέχνες της πόλης. Θα με βρεις στην Κουλτουρόσουπα κάθε Δευτέρα με νέες μουσικές προτάσεις και κάθε 20 του μήνα στη συνεντευξιακή στήλη μου «In Tempo». Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου στο μέιλ veniaadamakou@outlook.com.

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Επιθέσεις πανικού και πώς να μην τις αντιμετωπίσετε αλά κινηματογραφικά!
Επιθέσεις πανικού και πώς να μην τις αντιμετωπίσετε αλά κινηματογραφικά!
202 Views

Αυτός ο γνήσιος πανικός, όταν η ζωή φαντάζει τόσο βάρβαρη που παύει να φαίνεται αστεία, ενώ ίσως τότε να δίνει αφορμή για ένα ειλικρινέστατο μειδίαμα, είναι και το ενδιαφέρον. Γράφει ο Μανώλης Ιωαννίδης.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή