Η Γεωργία Συλλαίου live στη Ζώγια

569 Views
Η Γεωργία Συλλαίου live στη Ζώγια Η Γεωργία Συλλαίου live στη Ζώγια

 
Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου η Ζώγια υποδέχεται την Γεωργία Συλλαίου για μια βραδιά υπό τον τίτλο "Cabaret Berlin". Μαζί της ο Στέργιος Βαλιούλης

Τo "Cabaret Berlin" είναι μία δραματοποιημένη μουσική παράσταση που ξεκινά από τα αλησμόνητα τραγούδια της Mάρλεν Ντήτριχ, τις συνθέσεις των Κούρτ Βάιλ και Φρήντριχ Χολλέντερ, αλλά και άλλων γνωστών συνθετών της εποχής του Μεσοπολέμου. Η αναπαράσταση αυτής της εποχής τείνει να γίνει η σημερινή πραγματικότητα της αβεβαιότητας, του ανθρώπινου φόβου απέναντι σε ένα κόσμο σκοτεινό και απειλητικό. Ο άνθρωπος αναζητά τη μοιραία ψευδαίσθηση μέσα στον ερωτισμό της νύχτας και στα εφήμερα παιχνίδια με τον όμορφα καμουφλαρισμένο κίνδυνο.


Τα σπασμένα όνειρα της Μάριαν Φαίηθφουλ, oι μουσικές πινελιές του Ντιούκ Έλλινγκτον, οι μελωδίες του Αρμάντο Τροβαγιόλι και του Τσάρλι Τσάπλιν, η συγκλονιστική ποιητική του Tόμ Γουέητς, και οι μπαλάντες του Λέοναρντ Κοέν, δημιουργούν μία παράσταση που διατρέχει μια εποχή διαχρονική με συνδετικό ρόλο τον λόγο των Ιβάν Γκόλ , Χαίλντερλιν και τις ποιητικές παρεμβάσεις της Γεωργίας Συλλαίου.


Η μουσική παράσταση Cabaret Berlin έχει παρουσιαστεί στο παρελθόν, πάντα με μεγάλη επιτυχία. Στη Ζώγια, η Γεωργία Συλλαίου και ο Στέργιος Βαλιούλης επανέρχονται με μια ανανεωμένη εκδοχή της, απρόοπτες επιλογές και τολμηρές παρεμβάσεις

Ιnfo:
Γεωργία Συλλαίου Live - "Cabaret Berlin"
Μαζί της ο Στέργιος Βαλιούλης
.
Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου
«Ζώγια» / Βιβλίο, τσάι και συμπάθεια
Αλ.Σβώλου 54
.
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 8 ευρώ
Ελάχιστη κατανάλωση κατ’ άτομο 5€
Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις: 2310 243.459

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Τα λόγια του Τσιν – Καμία είδηση αλλά μια συμβουλή
Τα λόγια του Τσιν – Καμία είδηση αλλά μια συμβουλή
με 0 Σχόλια 368 Views
 Δεν είμαι εδώ να πω τα ίδια. Άλλωστε τα ίδια τα ξέρεις, εμένα τι με θες. Δεν είμαι εδώ για να τονίσω τις μίζερες ειδήσεις. Δεν είμαι εδώ για να σου λέω πως όλα είναι ένα ψέμα διότι πολύ απλά δεν είναι. Τα ψέματα ποτέ δεν τα απαρνήθηκα, αλλά πάντα ήξερα να τα παραδέχομαι.. Γράφει ο Κωνσταντίνος Πρωτόπαππας.
Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή