Το κίτρινο υποβρύχιο του Sgt. Pepper για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη!

332 Views
Το κίτρινο υποβρύχιο του Sgt. Pepper για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη! Το κίτρινο υποβρύχιο του Sgt. Pepper για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη!

Το κίτρινο υποβρύχιο του Sgt. Pepper για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη!

Οι Sgt. Pepper's Beatles Tribute Band  μεταφέρουν τη μαγεία των "Σκαθαριών" βόρεια. Το κίτρινο υποβρύχιο του Sgt. Pepper για πρώτη φορά θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη. Η «Μαύρη Τρύπα» θα γίνει το λιμάνι του, την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου.
.
Από την πρεμιέρα τους πέρυσι μέχρι σήμερα, οι Sgt. Pepper's Beatles Tribute Band πέρασαν από πολλές σκηνές της  πρωτεύουσας και όχι μόνο. Μοιράστηκαν τη μαγεία των "Σκαθαριών" με εκατοντάδες φίλους -Beatlemaniacs και μη- στήνοντας κάθε φορά ένα μεγάλοlive Beatles party.
Το υποβρύχιο του Sgt. Pepper συνεχίζει το ταξίδι του και φέτος, εφοδιασμένο με ακόμη περισσότερα τραγούδια των Fab Four σε ένα ανανεωμένο πρόγραμμα. Η μπάντα ακολουθεί ολόκληρη την πορεία των Beatles, από το Please Please Me και τις πρώτες επιτυχίες του '63-'64, έως τις μεγαλειώδεις συνθέσεις του White Album και του Abbey Road.
.
Τα πασίγνωστα hits -από το "Love Me Do" και το "From Me To You" μέχρι το "Hey Jude" και το "Let It Be"- συνδυάζονται με πιο άγνωστα κομμάτια, σε μία προσπάθεια να καλυφθεί όσο το δυνατόν πληρέστερα το έργο του κορυφαίου συγκροτήματος. Όλα αυτά με την παραδοσιακή φόρμα ενός rock σχήματος -κιθάρες, μπάσο, τύμπανα, πλήκτρα- και φυσικά, τέσσερις φωνές.
.
Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, η μαγική ενέργεια των Beatles θα κατακλύσει την Μαύρη Τρύπα στη Θεσσαλονίκη. Το κίτρινο υποβρύχιο του Sgt. Pepper αναχωρεί στις 23:00 ακριβώς.
RollupfortheMystery Tour!
 
INFO
Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Βαΐου 5, Πλατεία Μοριχόβου, Λαδάδικα
Ώρα προσέλευσης: 21:30.
Summer Rain Radio dj set: 21:30 -23.00
Εισιτήριο
: 5€
Τηλ
. κρατήσεων: 2310510081

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή