Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ του ΓΙΟΧΑΝ ΣΤΡΑΟΥΣ στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. ΒΙΝΤΕΟ για να ΞΕΡΕΤΕ τι θα ΔΕΙΤΕ.

1678 Views
Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ του ΓΙΟΧΑΝ ΣΤΡΑΟΥΣ στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. ΒΙΝΤΕΟ για να ΞΕΡΕΤΕ τι θα ΔΕΙΤΕ. Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ του ΓΙΟΧΑΝ ΣΤΡΑΟΥΣ στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. ΒΙΝΤΕΟ για να ΞΕΡΕΤΕ τι θα ΔΕΙΤΕ.

Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ του ΓΙΟΧΑΝ ΣΤΡΑΟΥΣ στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. ΒΙΝΤΕΟ για να ΞΕΡΕΤΕ τι θα ΔΕΙΤΕ. Zήστε τη µαγεία της αυτοκρατορικής Βιέννης µε την ορχήστρα του Γιόχαν Στράους!!!

H «Wiener Johann Strauss-Capelle», το µουσικό σύνολο που ίδρυσε η περίφηµη µουσική δυναστεία των Στράους - ο Στράους πατέρας και οι υιοί του Γιόχαν, Γιόζεφ και Έντουαρντ - και συνόδευε τους Στράους σε όλη τους τη θριαµβευτική µουσική επέλαση από τη Βιέννη σε ολόκληρο τον κόσµο, έρχεται στην Θεσσαλονίκη µε 25 µουσικούς, για µια µοναδική µουσική πανδαισία, που µας εισάγει µε τον καλύτερο τρόπο στην εορταστική ατµόσφαιρα των Χριστουγέννων.

Η αυθεντική ερµηνεία των συνθέσεων των Στράους, αλλά και των έργων άλλων µεγάλων συνθετών, µαζί µε τα κόκκινα φράκα των µουσικών, που καθιερώθηκαν το 1843, έγιναν σήµα κατατεθέν στην ιστορία της Ορχήστρας στις θριαµβευτικές εµφανίσεις της σε ολόκληρο τον κόσµο.

Η Ορχήστρα επανιδρύθηκε το 1977, για να συνεχίσει αυτή τη σπουδαία παράδοση. Οι εξαίρετοι µουσικοί της Ορχήστρας µε τα ίδια κόκκινα φράκα των προγόνων τους, συνεχίζουν να ερµηνεύουν τις αυθεντικές συνθέσεις των Στράους, αλλά και έργα των Λέχαρ, Κάλµαν κ.ά. δηµιουργώντας µια νέα ιστορία θριαµβευτικών παραστάσεων.

Aπό την επανίδρυσή της το 1977 και µετά - είχε διαλυθεί µε τον θάνατο του υιού Στράους, η «Wiener Johann Strauss-Capelle» έχει δώσει πάνω από 3.000 επιτυχηµένες παραστάσεις σε περίπου 50 χώρες. Μεταξύ αυτών, σε µερικές από τις σπουδαιότερες αίθουσες συναυλιών του κόσµου: Suntory Hall Tokyo, Symphony Hall Osaka, Chicago Symphony Hall, Kennedy Center, Concert Hall Shanghai.

Τρίτη 15 & Τετάρτη 16 ∆εκεµβρίου
Ώρα έναρξης 21:00


Τιµές εισιτηρίων: 60€, 50€, 40€, 30€, 20€, 15€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:
Εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής  Θεσσαλονίκης (τηλ.: 2310 895938-9)
Πλατεία Αριστοτέλους | www.tch.gr


Φωτογραφικό υλικό






Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή