Ωραίος [σε όλα του], ο ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, στο θέατρο Γης Θεσσαλονίκης. Βίντεο+σχόλια.

563 Views
Ωραίος [σε όλα του], ο ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, στο θέατρο Γης Θεσσαλονίκης. Βίντεο+σχόλια. Ωραίος [σε όλα του], ο ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, στο θέατρο Γης Θεσσαλονίκης. Βίντεο+σχόλια.

Βίντεο και σχόλια από τη βραδιά. Ωραίος [σε όλα του], ο ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ στο θέατρο Γης Θεσσαλονίκης.

Ήταν μια όμορφη, Ελληνική 100% έντεχνη βραδιά, [χωρίς καμία άρια], είναι αλήθεια όμως, πολλοί θαυμαστές του θα ήθελαν να ακούσουν, σε ένα πλούσιότατο όπως το συνηθίζει πρόγραμμα, 35 τραγούδιων, όλων των μεγάλων μουσικοσυνθετών μας.

Λαμπερός στη σκηνή, ευγενής και χαμογελαστός όπως πάντα, επικοινωνιακός με τον κόσμο, χάρισε μια όμορφη καθαρά ακρόασης μουσική βραδιά που μας συνεπήρε τόσο ο ίδιος, όσο και η εξαιρετική μπάντα του.
Ο Μάριος Φραγκούλης, είναι από μια πάστα νέων αληθινών καλλιτεχνών που με το σπουδαίο ρεπερτόριο του, εχει χαράξει μια πορεία που πλέον αναγνωρίζεται πρώτα απ΄όλα για την ποιότητα και την συνέπεια της, αλλα και τη διακριτική στάση που κρατά με τη δημόσια εικόνα του.

Είναι ένας σοβαρός καλλιτέχνης με

παρελθόν, παρόν και μέλλον.


Από μέρους του κοινού, ξέρετε, όλων των ηλικιών, μόνο πιτσιρίκια δεν ακούνε ακόμα Φραγκούλη...[ή κάνουμε λάθος;], υπήρξε γενναιόδωρο μαζί του και μπορει να μη γέμισε το θέατρο Γης, αλλα τον αντάμειψε με πολλά, μα πάρα πολλά χειροκροτήματα από την αρχή μέχρι και το τέλος, τόσο που δεν τον άφηναν να φύγει.
Στα ενδιάμεσα της συναυλίας, ένας φίλος του, ο Γιώργος ο Περρής, ανέβηκε στη σκηνή για να εντυπωσιάσουν παρεούλα σε τρία τραγούδια και αρκετοί από το πλήθος, να μάθουν και να εκτιμήσουν τι διαμάντι φωνής είναι αυτός ο νέος τραγουδιστής, που ακόμα δεν έχει τη δημοφιλία που του αξίζει.
Εν ολίγοις…
...από του ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ, δεν φεύγεις ποτέ παραπονεμένος.
Για άλλη μια φορά, μας γοήτευσε.


Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

Γιάννης Τσιρόγλου
Γιάννης Τσιρόγλου
Επικεφαλής Kulturosupa.gr - e-mail: kulturosupa@yahoo.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο