Αυτό είναι το νέο τραγούδι που έγραψε για τον κορωνοϊό η Μόνικα

626 Views
Αυτό είναι το νέο τραγούδι που έγραψε για τον κορωνοϊό η Μόνικα Αυτό είναι το νέο τραγούδι που έγραψε για τον κορωνοϊό η Μόνικα

 

Τα έσοδά του θα διατεθούν για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας

Ένα καινούργιο τραγούδι, εμπνευσμένο από την σημερινή δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πλανήτης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, έγραψε η Μόνικα. Πρόκειται για το κομμάτι «Saving the World» το οποίο είναι αφιερωμένο στους ήρωες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στη μάχη ενάντια στον COVID-19,στους εργαζόμενους των νοσοκομείων όλων των χωρών που έχουν πληγεί.

«Πηγή έμπνευσης για το νέο μου τραγούδι, είναι οι καθημερινοί ήρωες με τις μάσκες και τα γάντια, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, που με αυταπάρνηση, δίνουν καθημερινά ένα σκληρό αγώνα, ο καθένας από τη δική του θέση,ενάντια στην πανδημία του COVID-19» αναφέρερι η τραγουδοποιός ανακοινώνοντας,παράλληλα, πωςτο 100% των εσόδων του τραγουδιού, που θα συγκεντρωθούν από την πλατφόρμα του YouTube, θα διατεθούν για τη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας, σε όλες τις χώρες κυκλοφορίας του.

Με κάθε view του music video του τραγουδιού στο YouTube, μπορούμε όλοι μας να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τους καθημερινούς αυτούς ήρωες, στηρίζοντάς τους στον αγώνα κατά του ιού.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Από το σκοτάδι στο φως:  Ψυχοθεραπευτική ομάδα Δραματοθεραπείας για ενήλικες.
Από το σκοτάδι στο φως: Ψυχοθεραπευτική ομάδα Δραματοθεραπείας για ενήλικες.
με 0 Σχόλια 282 Views

 Στις 10 Οκτωβρίου ξεκινάει στο Ψυχοσκόπιο κλειστή και ολιγομελή ομάδα δραματοθεραπείας που απευθύνεται σε ενήλικες που έχουν σαν στόχο να έρθουν σε επαφή με τον εσωτερικό τους εαυτό.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή