ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 5o Φεστιβάλ Ανοιχτής Έκφρασης & Δημιουργίας «ΚΟΘ Underground»

94 Views
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 5o Φεστιβάλ Ανοιχτής Έκφρασης & Δημιουργίας «ΚΟΘ Underground» ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 5o Φεστιβάλ Ανοιχτής Έκφρασης & Δημιουργίας «ΚΟΘ Underground»

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 5o Φεστιβάλ Ανοιχτής Έκφρασης & Δημιουργίας «ΚΟΘ Underground».

Το 5ο φεστιβάλ ανοιχτής έκφρασης και δημιουργίας "ΚΟΘ Underground" που περιλαμβάνει ζωντανή μουσική κάθε είδους, χορό, θέατρο, εκθέσεις φωτογραφίας και εικαστικών, δρώμενα για παιδιά και μεγάλους και όλα αυτά μαζί σε ένα φιλόξενο χώρο, έρχεται και πάλι στην πόλη.

.

Το φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από τον ΣΜΥΚΟΘ και το ΚΕΘΕΑ Ιθάκη και αποτελεί πλέον μια καθιερωμένη γιορτή, που με άξονα την τέχνη και βάση την αλληλεγγύη καλλιεργεί την πολύτιμη ανθρώπινη επαφή που αναπτύχθηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή μέσα στο ίδιο το φεστιβάλ.
.
Ραντεβού λοιπόν, με τους καλλιτέχνες και το κοινό της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, στο 5ο Φεστιβάλ ΚΟΘ Underground, στις 25, 26 & 27 Σεπτεμβρίου 2015, στο γνωστό μας "στέκι", το Block 33.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ, θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: http://goo.gl/FhpbA2 και να την υποβάλουν μέχρι τη Δευτέρα 20 Απριλίου.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Οι νέες ταινίες της εβδομάδας 20 – 26/06/2019
Οι νέες ταινίες της εβδομάδας 20 – 26/06/2019
με 0 Σχόλια 316 Views

 Η Κουλτουρόσουπα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού καταργεί τη λίστα γενικών αιθουσών με τον προγραμματισμό όλων των ταινιών και δημιουργεί νέα στήλη όπου θα παρουσιάζει το πρόγραμμα όλων των θερινών κινηματογράφων της Θεσσαλονίκης, επιφυλάσσεται δε από την έναρξη χειμερινής περιόδου να παρουσιάζει και να προτείνει μόνο τους παραδοσιακούς κινηματογράφους της πόλης.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή