Ο Γιάννης Καλατζόπουλος αφηγείται το μαγικό παραμύθι του Πήτερ Παν στο Δημοτικό Καλαμαριάς.

1547 Views
Ο Γιάννης Καλατζόπουλος αφηγείται το μαγικό παραμύθι του Πήτερ Παν στο Δημοτικό Καλαμαριάς. Ο Γιάννης Καλατζόπουλος αφηγείται το μαγικό παραμύθι του Πήτερ Παν στο Δημοτικό Καλαμαριάς.Η μουσική παράσταση «Πήτερ Παν» σε μουσική Γιώργου Καζαντζή & διασκευή-αφήγηση  Γιάννη Καλατζόπουλου στη δημοτική σκηνή «Μελίνα Μερκούρη»

Το μαγικό παραμύθι του Πήτερ Παν, ξακουστό έργο του Σκοτσέζου μυθιστοριογράφου Τζέϊμς Μπάρι, θα ζωντανέψει μουσικά την Παρασκευή και το Σάββατο 29 και 30 Δεκεμβρίου 2017  στις 6 το απόγευμα,  στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη» (Αργυρουπόλεως και Μεταμορφώσεως γωνία).

Πρόκειται για μια μουσική παράσταση σε διασκευή Γιάννη Καλατζόπουλου, και τη μουσική έχει γράψει ο Καλαμαριώτης  συνθέτης, Γιώργος Καζαντζής.

Ο Γιάννης Καλατζόπουλος θα αφηγηθεί  στους μικρούς φίλους  την απίστευτη και φανταστική περιπέτεια του έξυπνου και σκανδαλιάρικου  αγοριού, σύμβολο της αιώνιας νιότης και εννέα μουσικοί επί σκηνής  θα τραγουδήσουν και  θα ταξιδέψουν τα παιδιά στη χώρα του Ποτέ, όπου ζει ο μικρός ήρωας και  αρνείται να μεγαλώσει. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με αριθμημένα όμως δελτία και η παραλαβή τους γίνεται από το Γραφείο Πολιτισμού (Κομνηνών 60- πεζόδρομος).                     
                    

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

τελευταιες αναρτησεις
«Ο Πουπουλένιος» σε σκηνοθεσία Μαίρης Ανδρέου επιστρέφει στο Φουαγιέ της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών
«Ο Πουπουλένιος» σε σκηνοθεσία Μαίρης Ανδρέου επιστρέφει στο Φουαγιέ της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών
με 0 Σχόλια 2191 Views

Μετά τις διθυραμβικές κριτικές που εισέπραξε την περσυνή χρονιά και τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου η παράσταση «Ο Πουπουλένιος» του Μάρτιν Μακ Ντόνα επιστρέφει στο Φουαγιέ της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών. 


Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή