Νέο πλήγμα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης ο ξαφνικός χαμός του Φώτη Φερενίδη.

723 Views
Νέο πλήγμα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης ο ξαφνικός χαμός του Φώτη Φερενίδη. Νέο πλήγμα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης ο ξαφνικός χαμός του Φώτη Φερενίδη.

 Νέο πλήγμα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης ο ξαφνικός χαμός του Φώτη Φερενίδη.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του αναπάντεχου χαμού του ραδιοφωνικού παραγωγού Φώτη Φερενίδη που εργαζόταν μέχρι και σήμερα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης ''FM100''. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του από συγγενικό του πρόσωπο.
λ
Η ανακοίνωση της ΔΕΠΕΘΕ για τον θάνατο του Φώτη Φερενίδη:
 
Μέρα πένθους η σημερινή για την οικογένεια του Δημοτικού Ραδιοφώνου και της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης, που αποχωρίζεται ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της.
 
Ο Φώτης Φερενίδης, ένας από τους πιο αξιόλογους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του δημοτικού ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης δεν είναι πια μαζί μας. Ο λατρεμένος μας Φώτης έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 47 χρόνων.
 
Ο Φώτης Φερενίδης εργαζόταν στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης για είκοσι και πλέον χρόνια. Άριστος επαγγελματίας, εξαιρετικός γνώστης της μουσικής, του ελληνικού και ξένου μουσικού ρεπερτορίου.
 
Στην εκπομπή του “100 μικρές ανάσες” φιλοξενήθηκαν μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού πενταγράμμου, μουσικά σχήματα της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο αλλά και νέοι καλλιτέχνες της πόλης είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τη δουλειά τους.
 
Ο Φώτης Φερενίδης υπήρξε για όλους μας ένας λατρεμένος συνάδελφος μα προπαντός φίλος.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, στις 11:30 το πρωί θα πούμε το τελευταίο αντίο στο συνάδελφο Φώτη Φερενίδη στον ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κάτω Σχολαρίου Θεσσαλονίκης
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ποιος δεν πέρασε από εκεί, ποιος δεν άκουσε τη ζεστή φωνή του, ποιος δεν απόλαυσε τις μουσικές εκπομπές του, ποιος δεν ενημερώθηκε για τα πολιτιστικά της πόλης, σε ποιον δεν έκανε παρέα και ποιον δεν βοήθησε; Οχι άλλα τέτοια «νέα»…Όχι.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ 
"Κ"

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Αγαπώντας τον Πάμπλο, μισώντας τον Εσκομπάρ;». Είδαμε και Σχολιάζουμε.
«Αγαπώντας τον Πάμπλο, μισώντας τον Εσκομπάρ;». Είδαμε και Σχολιάζουμε.
με 0 Σχόλια 591 Views

Η αναπαράσταση του βίου και πολιτείας του Πάμπλο Εσκομπάρ έχει ιδιαίτερη απήχηση στο ευρύ κοινό τα τελευταία χρόνια. Στο δρόμο που χάραξε το Narcos και βγαλμένο από την πένα της Βιρτζίνια Βαγιέχο, μια διαφορετική οπτική για τη ζωή του El Patron. Την ταινία είδε και σχολιάζει ο Κωνσταντίνος Βαρούχας. 

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή