Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καλαμαριάς.

600 Views
Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καλαμαριάς. Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καλαμαριάς.


Τα Χριστούγεννα στην Καλαμαριά  είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με χαρούμενες εκδηλώσεις σε όλη την πόλη και εορταστικές συναυλίες. Για ακόμη μια χρονιά στόχος του Δήμου  είναι η γιορτινή ατμόσφαιρα να πλημμυρίσει την πόλη και να μυρίσει Χριστούγεννα. 

Στο πλαίσιο αυτό το  Τμήμα Πολιτισμού, Τουρισμού και Δημοσίων Σχέσεων οργανώνει εκδήλωση και υποδέχεται τις γιορτές με την Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καλαμαριάς το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στις 8.30 το βράδυ, στο δημοτικό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη». Την Συναυλία θα διευθύνει ο μαέστρος Γιάννης Κούκας.

Επίσης, την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η Εορταστική Συνάντηση Χορωδιών με την  Μικτή Χορωδία του Δήμου, υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Κούκα,  στο δημοτικό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη». Στη συνάντηση αυτή συμμετέχουν ακόμη τα Χορωδιακά Σύνολα του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου και η Νεανική Ορχήστρα της Μεγάλης Παναγιάς Χαλκιδικής.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, με αριθμημένα δελτία τα οποία οι ενδιαφερόμενοι θα παραλαμβάνουν από την είσοδο του Θεάτρου, πριν από την εκδήλωση.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Κεφάλαιο Τέταρτο», ο Νίτσε, ο Κάντ και ο Ντε Κάρτ παρέα με βωμολοχίες.
«Κεφάλαιο Τέταρτο», ο Νίτσε, ο Κάντ και ο Ντε Κάρτ παρέα με βωμολοχίες.
με 0 Σχόλια 942 Views

 Αισχρό, ωμό και καθόλου λογοτεχνικό. Εάν έχεις διαβάσει το ¨Πρέπει να μιλήσουμε για τον Κέβιν¨, απλά μην μπεις στον κόπο. Διάβασε και σχολιάζει η Μιλάντα Σαρικιαχίδου.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή