Ακυρώνεται ο διαγωνισμός της Eurovision 2020, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού - Ανακοίνωση EBU

2218 Views
Ακυρώνεται ο διαγωνισμός της Eurovision 2020, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού - Ανακοίνωση EBU Ακυρώνεται ο διαγωνισμός της Eurovision 2020, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού - Ανακοίνωση EBU

 

Ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού επρόκειτο να γίνει στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, αλλά η EBU αποφάσισε και ανακοίνωσε την ακύρωση της Eurovision για φέτος. Ο διαγωνισμός, θα γίνει το 2021 (κάτι ανάλογο αποφάσισε και η UEFA για το Euro) πάλι στο Ρότερνταμ.

Με μεγάλη λύπη πρέπει να ανακοινώσουμε την ακύρωση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ.

Τις τελευταίες εβδομάδες διερευνήσαμε πολλές εναλλακτικές επιλογές για να επιτρέψουμε στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision να προχωρήσει.

Ωστόσο, η αβεβαιότητα που δημιουργείται από την εξάπλωση του COVID-19 σε ολόκληρη την Ευρώπη - και οι περιορισμοί που θεσπίστηκαν από τις κυβερνήσεις των συμμετεχόντων ραδιοτηλεοπτικών φορέων και των ολλανδικών αρχών - σημαίνει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών Οργανώσεων (EBU) έλαβε τη δύσκολη απόφαση να μην συνεχίσει το ζωντανό γεγονός όπως προγραμματίστηκε. Η υγεία των καλλιτεχνών, του προσωπικού, των οπαδών και των επισκεπτών, καθώς και η κατάσταση στην Ολλανδία, την Ευρώπη και τον κόσμο, βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της απόφασης.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision έχει συγκεντρώσει ακροατήρια κάθε χρόνο, χωρίς διακοπή, για τα τελευταία 64 χρόνια και εμείς, όπως και τα εκατομμύρια σας σε όλο τον κόσμο, είμαστε εξαιρετικά λυπημένοι που δεν μπορούν να γίνουν τον Μάιο.


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Eurovision 2020

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή