Μουσικές βραδιές στο Αλατζά Ιμαρέτ

121 Views
Μουσικές βραδιές στο Αλατζά Ιμαρέτ Μουσικές βραδιές στο Αλατζά Ιμαρέτ

 Μουσικές βραδιές στο Αλατζά Ιμαρέτ

Το Ωδείο Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των 10 χρονών της λειτουργίας του, διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και στο πλαίσιο της 9ης Μουσικής Εβδομάδας, επετειακές μουσικές βραδιές στο μνημείο Αλατζά Ιμαρέτ (Κασσάνδρου 91-93) από τη Δευτέρα 11 έως και το Σάββατο 16 Απριλίου 2016  με ελεύθερη είσοδο.

Πρόκειται για μια σειρά συναυλιών των σπουδαστών και καθηγητών του Ωδείου Άνω Πόλης αλλά και εντυπωσιακές ενότητες στο φινάλε κάθε συναυλίας με τη συμμετοχή των μουσικών συνόλων του Ωδείου.
 
Ώρα έναρξης συναυλιών 18.30
Ώρα έναρξης μουσικών συνόλων 19.30.
Ο

Το πρόγραμμα :

Δευτέρα 11 Απριλίου: Μικτή και παιδική Χορωδία και ορχήστρα ποικίλης μουσικής του Ωδείου υπό τη Δ/νση του αρχιμουσικού Π. Διαμαντή. Ένα αφιέρωμα στον παλαιό ελληνικό κινηματογράφο. Διαχρονικές μελωδίες και τραγούδια από παλιές ελληνικές ταινίες.

Τρίτη 12 Απριλίου: : Ορχήστρα νέων του Ωδείου υπό τη Δ/νση του αρχιμουσικού Π. Διαμαντή σε ξένο και ελληνικό μοντέρνο ρεπερτόριο.

Τετάρτη 13 Απριλίου: Σύνολα ελληνικής παραδοσιακής μουσικής της τάξης της κας Σοφίας Ηλιάδου.  Σύνολα ξένης ροκ μουσικής των τάξεων των κ. Άλκη Κυρτσόγλου (κιθάρα) και Κρίτωνα Κιουρτσή (κρουστά).

Πέμπτη 14 Απριλίου:  Μικτή χορωδία του Ωδείου υπό τη Δ/νση του Θάνου Μαρκατόπουλου. Νεανικά και Παιδικά Φωνητικά σύνολα της τάξης τραγουδιού της κας Μιρέλλας Λύκα.

Σάββατο 16 Απριλίου: Σύνολο ελληνικής λαϊκής μουσικής του κ. Γεώργιου Γεωργόπουλου.  Ανθολογία γνωστών λαϊκών τραγουδιών.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή