ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ACTIVE MEMBER! ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΑ!

107 Views
ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ACTIVE MEMBER! ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΑ! ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ACTIVE MEMBER! ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΑ!

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ACTIVE MEMBER!ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΑ!

Το οριστικό τέλος και τη διάλυση του θρυλικού συγκροτήματος της ελληνικής Low Bap σκηνής ανακοίνωσαν οι Active Member μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους. Μας υπενθυμίζουν πως ‘’Το τέλος είναι μαγεία’’ όπως ακριβώς μας τραγουδούσαν πριν χρόνια! Είναι ένα τέλος ακριβώς όπως το επιθυμούσαν. Ένα τέλος χωρίς ανοιχτές εκκρεμότητες που τους βρίσκει έτσι όπως θα ήθελαν.
Στην ουσία μέσα από την σχετική δημοσίευση ανακοινώνουν πως στον επόμενο χρόνο :
·       θα ξεκινήσει μια πανελλήνια περιοδεία των Active Member που θα ξεκινήσει 4 Απρίλη στην Αθήνα και θα τελειώσει 7 Νοεμβρίου από εκεί που ξεκίνησε.
·       Θα κυκλοφορήσει μια καινούρια δισκογραφική δουλειά που θα σηματοδοτεί το τέλος των Active Member.                                                                                                

Εμείς,τους ευχαριστούμε για τα 23 χρόνια μαγικής συντροφιάς που μας χάρισαν απλόχερα τα μουσικά αριστουργήματα τους και αναμένουμε το τέλος….που θα είναι μαγεία!        

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ACTIVE MEMBER

Πάντα ήλπιζα ότι αυτή η στιγμή θα μας έβρισκε στα καλύτερα μας κι ευτυχώς έτσι κι έγινε. Ο "φύλακας άγγελος" που έχουμε τραγουδήσει τόσες φορές μαζί σας, μάς είχε στο νου του ακόμα μια φορά.
Σήμερα λοιπόν έφτασε η στιγμή να σας ανακοινώσουμε ότι το μεγαλύτερο κεφάλαιο στη ζωή μας, οι active member έφτασε κοντά στο τέλος του.
Όπως είχαμε πει πολλά χρόνια πρίν "θα τελειώσουμε όταν γουστάρουμε εμείς, μπράβο της παρακμής".Ο μαγικός κύκλος αυτής της σπουδαίας ιστορίας έφτασε στον επίλογο της. Μας εχουν μείνει 235 μέρες ακόμα για να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητες μας που είναι οι εξης:
.
1. Ένας τελευταίος κύκλος συναυλιών που αρχίζει από την Αθήνα στις 4/4 και θα ολοκληρωθεί στις 7/11 πάλι στην Αθήνα. Μέχρι τότε θα προσπαθήσουμε να περάσουμε από κάθε μέρος που κουβαλαμε όμορφες μνήμες και
2. Ένα τελευταίο δίσκο, σε μια έκδοση ανάλογη της περίστασης.
Περισσότερες πληροφορίες από 5/4.
Μετά λοιπόν από τις 7/11 ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia θα στρέψουν τη προσοχή τους στα προσωπικά τους project και σε άλλα δημιουργικά πράγματα.
Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση.
Περάσαμε μαζί 23 πανέμορφα και δημιουργικά χρόνια και σας ευχαριστούμε πολύ γι αυτο. Κρατείστε ότι 
"το τέλος είναι η μαγεία".
Έχουμε μέρες ακόμα για να γράψουμε μαζί το κατάλληλο επίλογο.
Με πραγματική αγάπη και σεβασμό
Active member
 
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ACTIVE MEMBER
Οι Active Member δημιουργήθηκαν το 1992, από τον Β.D.Foxmoor. Στη σημερινή του μορφή το γκρουπ αποτελείται από τον Β.D.Foxmoor και την Sadahzinia.
Μέσα στο 1992, ο B.D. Foxmoor, δημιούργησε την Free style Productions, μια ομάδα παραγωγής, μέσω της οποίας κυκλοφόρησε ανεξάρτητα τον πρώτο ελληνικό hip-hop δίσκο, τη «Διαμαρτυρία».Από τότε, η Freestyle Productions έχει κυκλοφορήσει δεκάδες δίσκους, είτε σαν ανεξάρτητη εταιρία είτε σε συνεργασία με άλλες πολυεθνικές εταιρίες.
Πράγματι, στις αρχές του 1995 οι Active Member τράβηξαν το ενδιαφέρον των δισκογραφικών εταιρειών και υπέγραψαν συμβόλαιο με την Warner (για πρώτη φορά ελληνικό hip-hop γκρουπ υπέγραφε συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα.) Το Μεγάλο Κόλπο, που τους έκανε ευρύτερα γνωστούς. Έκτοτε οι Active Member τόλμησαν την υπέρβαση να βαφτίσουν το hip-hop που εκπροσωπούσαν και να το πουν Low Bap, προσδιορίζοντας ότι σημαίνει την άμεση σχέση που έχει ο λόγος με τη ζωή.
Η Freestyle Productions και κατ’ επέκταση ο B.D.Foxmoor και οι Active Member έχουν συμμετάσχει στην κυκλοφορία περισσότερων από 120 δισκογραφικών δουλειών και projects από το 1993. Το 2011 κυκλοφόρησε ο 16ος στη σειρά δίσκος τους, με τίτλο Στων Βουβών την Εσχατιά. Έχουν εμφανιστεί ζωντανά περισσότερες από 600 φορές στην Ελλάδα, καθώς και στην Αγγλία, στην Ουαλία και στη Γερμανία.
Με τη δισκογραφία και τις ζωντανές εμφανίσεις τους, αλλά και με πιο αυθόρμητες κινήσεις, δίνουν το στίγμα τους και δρουν καταλυτικά για τα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα που νιώθουν να εξελίσσονται γύρω τους. Σε μια εποχή, που όχι μόνο ο πολιτικός, αλλά και γενικά ο λόγος δεν βρίσκει εύκολα χώρο, οι Active Member τραβάνε την πορεία τους και τηρούν τις αρχές τους και την έννοια του Low Bap, που είναι να υποστηρίζει κανείς το λόγο του με τη ζωή του και το αντίστροφο.
 
LINKS


Φωτογραφικό υλικό

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Οι τυχεροί των προσκλήσεων: Αυτοί θα δουν τους εκπληκτικούς Stomp στο Μέγαρο Μουσικής.
Οι τυχεροί των προσκλήσεων: Αυτοί θα δουν τους εκπληκτικούς Stomp στο Μέγαρο Μουσικής.
με 0 Σχόλια 706 Views

 Ονόματα τυχερών που κέρδισαν μέσω διαγωνισμού του Kulturosupa.gr ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ και θα δουν το show των STOMP στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή