Νωρίς το θυμηθήκατε... Διοργανωτές πολιτιστικών εκδηλώσεων: «Δεν χρειάζεται πιστοποιητικό εμβολιασμού η αρνητικό τεστ

1206 Views
Νωρίς το θυμηθήκατε... Διοργανωτές πολιτιστικών εκδηλώσεων: «Δεν χρειάζεται πιστοποιητικό εμβολιασμού η αρνητικό τεστ Νωρίς το θυμηθήκατε... Διοργανωτές πολιτιστικών εκδηλώσεων: «Δεν χρειάζεται πιστοποιητικό εμβολιασμού η αρνητικό τεστ

 

Στις εκδηλώσεις που φιλοξενούνται σε ανοιχτούς χώρους είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και η τήρηση αποστάσεων


Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων ενημερώνει το κοινό πως δεν είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή αρνητικού τεστ για την είσοδο σε συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις που φιλοξενούνται σε ανοιχτούς χώρους. Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, συνεχίζουν να τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας, δηλαδή η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων κ.α.Ολόκληρη η ανακοίνωσηΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ (ΠΣΔΠΕ)
 
Με την παρούσα ανακοίνωσή μας θέλουμε να ενημερώσουμε το καταναλωτικό κοινό, ότι για την είσοδό του στις συναυλίες και στις θεατρικές παραστάσεις σε υπαίθριους χώρους, δεν απαιτείται rapid test ή self test

ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και την τήρηση των αποστάσεων , σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για τους υπαίθριους χώρους συναυλιών , με τους κανόνες προσέλευσης και εξόδου του κοινού, σύμφωνα με τις εισηγήσεις της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας και της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, όπως εξειδικεύονται με σχετικές εγκυκλίους του του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ΦΕΚ 2879/2-7-2021. 

Ο λόγος της ανακοίνωσης αυτής αφορά στην παραπληροφόρηση που έχει το καταναλωτικό κοινό και στην απομάκρυνσή του από τους συναυλιακούς και θεατρικούς υπαίθριους χώρους διεξαγωγής θεαμάτων , θεωρώντας λανθασμένα ότι πρέπει να προχωρήσει σε οποιοδήποτε είδους covid test.
Οι διοργανωτές συναυλιών και θεατρικών παραστάσεων έχουν υποστεί μεγάλη ζημία από αυτή την λανθασμένη εκτίμηση και με την ανακοίνωσή  αυτή, αποσκοπούν στην σωστή πληροφόρηση και γνώση των θεατών - ακροατών για την είσοδό τους στους υπαίθριους συναυλιακούς και θεατρικούς χώρους.

Για τον ΠΣΔΠΕ 
Η πρόεδρος : Κατερίνα Σταματάκη
Ο γραμματέας : Ελισσαίος Πατσέλας


Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή