Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σ. Νιάρχος: Συναυλίες μέσω live streaming - Πρόγραμμα Νοεμβρίου

470 Views
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σ. Νιάρχος: Συναυλίες μέσω live streaming - Πρόγραμμα Νοεμβρίου Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σ. Νιάρχος: Συναυλίες μέσω live streaming - Πρόγραμμα Νοεμβρίου

 

Την τροποποποίηση του προγράμματός του για τον Νοέμβριο, που επιβάλλουν τα νέα μέτρα για την αποτροπή εξάπλωσης του covid-19 ανακοινώνει το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).


Συμφωνα με αυτά μια σειρά προγραμματισμένων εκδηλώσεων θα παρουσιάστούν μέσω live streaming. Πρόκειται για την ημερίδα με θέμα «Όλα για το τρέξιμο» (Παρασκευή 06/11 στις 18.00), τις Παραβάσεις, το Θεατρικό Αναλόγιο του ΚΠΙΣΝ (Κυριακή 08/11 στις 17.00), την συναυλία της Ελένης Καραΐνδρου  «Τα κινηματογραφικά» (Δευτέρα 09/11 στις 20.30), την την συναυλία της Καμεράτας – Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής «In Memoriam Benjamin Britten» (Δευτέρα 30/11 στις 20.30)

Η η Λέσχη Ανάγνωσης θα πραγματοποιηθεί μέσω zoom τη Δευτέρα
30/11 στις 18.30 ενώ οι ξεναγήσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος πραγματοποιούνται κανονικά αλλά με μειωμένο αριθμό συμμετοχών και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Από τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις αναστέλλεται η πραγματοποίηση της αναδρομικής έκθεσης «Ελένη Σταθοπούλου: Η Γεωμετρία των Χρωμάτων» στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, της διάλεξης «Οι λειτουργίες του κήπου» που ήταν προγραμματισμένη για τις 25/11 και όλων των αθλητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά και ενήλικες

Σημειώνεται ότι το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, η Αγορά, ο Φάρος και ο Στίβος παραμένουν ανοιχτά για το κοινό, ενώ, βάσει των νέων οδηγιών για την προστασία της δημόσιας υγείας, κλείνουν οι παιδικές χαρές, τα υπαίθρια όργανα γυμναστικής και ο υπαίθριος χώρος αθλοπαιδιών.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Drama for Life» της Δέσποινας Καλαϊτζίδου: Η νέα θεατρική στήλη της «Κ» από 15/4
«Drama for Life» της Δέσποινας Καλαϊτζίδου: Η νέα θεατρική στήλη της «Κ» από 15/4
με 0 Σχόλια 536 Views

Η στήλη αυτή θα προσπαθήσει να δείξει πτυχές θεατρικών κειμένων και θεατρικών τεχνικών που συνδέονται με τον άνθρωπο και την κοινωνία στην οποία ζει, βασανίζεται, αλλά συνεχίζει με τόλμη να αγαπά.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή