5.500 επισκέπτες, με κατασκηνωτές από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό στο Καστανόδασος.

231 Views
5.500 επισκέπτες, με κατασκηνωτές από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό στο Καστανόδασος. 5.500 επισκέπτες, με κατασκηνωτές από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό στο Καστανόδασος.

5.500 επισκέπτες, με κατασκηνωτές από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό στο Καστανόδασος.

Κάθε χρόνο και ένα μικρό λιθαράκι για να φτάσουμε εκεί που ονειρευόμαστε!! Κάθε χρόνο κάτι ξεχωριστό, κάτι διαφορετικό, κάτι μοναδικό!!
 
Τέσσερα καθιερωμένα πλέον μερόνυχτα, στο άνθος του καλοκαιριού, στο Εμπόριο Πτολεμαΐδας, με πολύ μουσική και διασκέδαση!!

Πέρα από τις δυσκολίες της εποχής, η Εθελοντική Ομάδα Νέων Εμπορίου ρίσκαρε, αντιστάθηκε, και πιστή στο αρχικό της ραντεβού, κατάφερε να βγάλει εις πέρας μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις, πλέον, στη δυτική Μακεδονία.
 
Με πολύ μεγάλη επιτυχία, με περισσότερους από 5.500 επισκέπτες, με κατασκηνωτές από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με συναισθήματα ικανοποίησης και υπερηφάνειας αποχαιρετούμε «Το Δάσος Αλλιώς #4».
 
Για αυτή τη διοργάνωση θέλουμε να ευχαριστήσουμε
την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας (Ε.Δ.Ο.Π) για την παροχή των βοηθειών τους τις τέσσερις ημέρες διοργάνωσης, το αστυνομικό και πυροσβεστικό σώμα Πτολεμαΐδας για την παρουσία τους στον χώρο μας και την αποφυγή επεισοδίων, όλους τους χορηγούς μας για την στήριξή τους, όλους τους χορηγούς επικοινωνίας για την πολύτιμη βοήθειά τους, όλους τους φίλους της Ε.Ο.Ν.Ε. που συνέβαλλαν με τον δικό τους τρόπο στην προσπάθειά μας, και φυσικά τους συγχωριανούς μας που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν σε κάθε μας βήμα.  

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που βρέθηκε αυτό το τετραήμερο στο Καστανόδασος και μας τίμησε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με την παρουσία του. Τα θετικά σχόλια και μηνύματα που δεχόμαστε από όλους σας μας δίνουν έναν ακόμη λόγο για να συνεχίσουμε δυναμικά και προοδευτικά στο μέλλον.
 
Η Εθελοντική Ομάδα Νέων Εμπορίου σας εύχεται καλό υπόλοιπο του καλοκαιριού και σας υπόσχεται μια νέα και ξεχωριστή διοργάνωση...
 
Ραντεβού στο «Δάσος Αλλιώς #5»!!!

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Drama for Life» της Δέσποινας Καλαϊτζίδου: Η νέα θεατρική στήλη της «Κ» από 15/4
«Drama for Life» της Δέσποινας Καλαϊτζίδου: Η νέα θεατρική στήλη της «Κ» από 15/4
με 0 Σχόλια 534 Views

Η στήλη αυτή θα προσπαθήσει να δείξει πτυχές θεατρικών κειμένων και θεατρικών τεχνικών που συνδέονται με τον άνθρωπο και την κοινωνία στην οποία ζει, βασανίζεται, αλλά συνεχίζει με τόλμη να αγαπά.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή