Εργολαβία η παρουσίαση της Eurovision του δίδυμου Καπουτζίδη – Κοζάκου

646 Views
Εργολαβία η παρουσίαση της Eurovision του δίδυμου Καπουτζίδη – Κοζάκου Εργολαβία η παρουσίαση της Eurovision του δίδυμου Καπουτζίδη – Κοζάκου

 

 
Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση από πλευράς ΕΡΤ του δίδυμου Καπουτζίδη – Κοζάκου για τον σχολιασμό των ηµιτελικών και του τελικού της 65ης Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάϊο στο Ρότερνταμ. 
 
Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει μεταδώσει επτά φορές ως τώρα το διαγωνισμό της Eurovision.
 
Το 2006 με τη Ζέτα Μακρυπούλια και από το 2013 έως το 2017 με τη Μαρία Κοζάκου, δημιουργώντας ένα δίδυμο που αγαπήθηκε πολύ αυτά τα χρόνια. Το 2006, 2013 και 2014 ήταν συμπαρουσιαστής του Ελληνικού Εθνικού τελικού, για την επιλογή του τραγουδιού στο διαγωνισμό.
 
Η Μαρία Κοζάκου παρουσίασε για πρώτη φορά τη Eurovision για την Ελληνική Ραδιοφωνία το 2006. Ως το 2010 συνέχισε να τη παρουσιάζει για το Ραδιόφωνο και το 2011 έγινε η φωνή και της τηλεοπτικής μετάδοσης, αρχικώς μόνη και από το 2013 με τον Γιώργο Καπουτζίδη.
 
Προετοιμασίες για εκπομπή της ΕΡΤ
Στην τελική ευθεία βρίσκονται επίσης οι προετοιμασίες της κυριακάτικης εκπομπής για την Eurovision στη Δημόσια Τηλεόραση που ως γνωστό θα παρουσιάζει ο Μιχάλης Μαρίνος. Η ολοκαίνουρια αυτή παραγωγή που αναμένεται να βγει στον αέρα το βράδυ της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, θα περιλαμβάνει όλα τα τελευταία νέα γύρω από την προετοιμασία της ελληνικής αποστολής αλλά και άλλων χωρών για τον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Παλλόμενες, νύχτες, ντυμένες, κομψότατες, μελωδίες,  Jessie Ware, What’s Your Pleasure?
Παλλόμενες, νύχτες, ντυμένες, κομψότατες, μελωδίες, Jessie Ware, What’s Your Pleasure?
με 0 Σχόλια 3346 Views

Με λίγα λόγια: Πρωτοκλασάτο, κομψό κι από καλή φόδρα. Με πολλά λόγια: Τόση φινέτσα και στιλ και υψηλές στροφές δύσκολα βρίσκω να διαπερνά ένα άλμπουμ σαν της Jessie Ware απ’ το πρώτο μέχρι το τελευταίο τραγούδι. Γράφει ο Μανώλης Ιωαννίδης.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή