Εκτός Eurovision η Ελλάδα; Δεν πλήρωσαν την ΕΡΤ οι δισκογραφικές!

982 Views
Εκτός Eurovision η Ελλάδα; Δεν πλήρωσαν την ΕΡΤ οι δισκογραφικές! Εκτός Eurovision η Ελλάδα; Δεν πλήρωσαν την ΕΡΤ οι δισκογραφικές!

Σκούρα τα πράγματα όσον αφορά στην ελληνική συμμετοχή της Eurovision 2018, αφού η ΕΡΤ δεν έχει καταφέρει ακόμα να βγάλει άκρη με τους υποψηφίους.


Την ώρα που οι ημερομηνίες διεξαγωγής Ημιτελικών και Τελικού έχουν ανακοινωθεί και οι περισσότερες χώρες έχουν ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζουν τη συμμετοχή τους, η ΕΡΤ ακόμα δεν έχει καταλήξει στον καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει. Τα ραντεβού με τις δισκογραφικές εταιρείες αναβάλλονται το ένα μετά το άλλο, με το κρατικό κανάλι να αποδεικνύεται πιο ανεπαρκές από ποτέ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα oikotimes, την περασμένη Πέμπτη ήταν προγραμματισμένη η επίσημη φωτογράφηση των τριών συμμετεχόντων στον ελληνικό Τελικό που θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Ελλάδας. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ, αφού καμία εκ των τριών δισκογραφικών δεν κατέβαλλε στην ΕΡΤ το ποσό των 20.000 που απαιτούνται για τη συμμετοχή τους.

Το κρατικό κανάλι από τη μεριά του, ανακοίνωσε πως η διορία τους να καταθέσουν την εγγύηση των 20.000 ευρώ λήγει τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και όποιος δεν λάβει δράση μέχρι τότε αποκλείεται από τον ελληνικό Τελικό που έχει προγραμματιστεί για τις 22 Φεβρουαρίου.

Τα τρία πιθανά σενάρια
Έτσι όπως έχει η κατάσταση, τρία είναι τα πιθανά σενάρια:
Είτε οι δισκογραφικές να αποφασίσουν τελικά να πληρώσουν και το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει φέτος να ψηφιστεί από το τηλεοπτικό κοινό, είτε να κάνουν πίσω και η ΕΡΤ να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση ή τελικά η Ελλάδα να μείνει για τα καλά εκτός.
Στη δεύτερη περίπτωση, πάντως, η αποτυχία είναι σχεδόν δεδομένη καθώς όσες φορές η επιλογή βρέθηκε στα χέρια της ΕΡΤ η Ελλάδα κέρδισε διόλου ικανοποιητικές θέσεις.
Πηγή: dailymedia.gr

Φωτογραφικό υλικόΜε ετικέτα: Eurovision

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
ESC2018 με Γιάννα Τερζή, το «Όνειρο μου» και συγκρατημένες προσδοκίες. Γράφει ο Ματθαίος Οικονόμου.
ESC2018 με Γιάννα Τερζή, το «Όνειρο μου» και συγκρατημένες προσδοκίες. Γράφει ο Ματθαίος Οικονόμου.
με 0 Σχόλια 234 Views

 Με μια ταλαντούχα ερμηνεύτρια και ένα αξιοπρεπές κομμάτι θα λάβουμε μέρος στον διαγωνισμό της Eurovision αποκλείοντας ωστόσο μια άκρως ενδιαφέρουσα συμμετοχή που θα θέλαμε τουλάχιστον να της δοθεί η ευκαιρία μιας live ερμηνείας στον κάποτε προγραμματισμένο ελληνικό τελικό.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή