KULTUROSUPA
ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ
 • Συναυλία Ross Daly στην Πολίχνη
  Συναυλία Ross Daly στην Πολίχνη
  198 Views

   O Ross Daly, ενώνοντας τη φυσική ροή των αρχαίων παραδόσεων με τις πιο σύνθετες ανάγκες του σύγχρονου ακροατή, προσφέρει σε κάθε του εμφάνιση μια μοναδική υπερβατική και πνευματική μουσική εμπειρία, καθιστώντας όσους την παρακολουθούν κοινωνούς της ουσίας της μουσικής, που δεν έχει κανένα φυσικό όριο κι εκτείνεται πέρα από το χώρο και το χρόνο.


  Περισσότερα ...
 • Νταλάρας –Πασχαλίδης τραγουδούν Μάνο Ελευθερίου στο θέατρο Γης.
  Νταλάρας –Πασχαλίδης τραγουδούν Μάνο Ελευθερίου στο θέατρο Γης.
  518 Views

   Τον Γιώργο Νταλάρα, τον Μίλτο Πασχαλίδη αλλά και την ταλαντούχα Ασπασία Στρατηγού, που θα τραγουδήσει μερικά από τα ωραιότερα λαϊκά του Μάνου, συνοδεύουν 9 εξαιρετικοί μουσικοί που «ντύνουν»τα τραγούδια με τη δεξιοτεχνία και το μεράκι τους.


  Περισσότερα ...
 • The Underground Youth live in Athens & Thessaloniki
  The Underground Youth live in Athens & Thessaloniki
  321 Views

  Με ένα πιστό πυρήνα οπαδών σε ολόκληρο τον πλανήτη, που συνεχώς μεγαλώνει χάρις στις ασταμάτητες περιοδείες, η τετράδα των Craig Dyer (φωνή / κιθάρα), Olya Dyer (κρουστά), Max James (μπάσο) και Leo Kaage (κιθάρα) φημίζεται πλέον για τις καταπληκτικές liveεμφανίσεις της!

  Περισσότερα ...

Περισσότερη Μουσικομανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη - Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Pocket Dance Festival: Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στο Studio 29A.
Pocket Dance Festival: Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στο Studio 29A.
406 Views

Ένα διεθνές φεστιβάλ σύγχρονου χορού στη Θεσσαλονίκη, όπου Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους.


Περισσότερα ...

Περισσότερη Θεσσαλονίκη
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερο Άνθρωπος και κοινωνία
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
 • Με πυγμή... αντιμετωπίζω το «αντίπαλον πέος»! Ο Δημήτρης Καρατζιάς απαντά σε 29+1 αιρετικές ερωτήσεις.
  Με πυγμή... αντιμετωπίζω το «αντίπαλον πέος»! Ο Δημήτρης Καρατζιάς απαντά σε 29+1 αιρετικές ερωτήσεις.
  1891 Views

  Ποιον αντιπαθεί, με τι τα παίρνει στο κρανίο, με ποια επιτυχία χαίρεται και ποια θα’ θελε να ξεχάσει;   Σε ποια αμαρτία δεν αντιστέκεται, με τι φρικάρει, αλλά και τι δεν αντέχει πάνω του; Γιατί η χώρα μας κατάντησε μπουρδέλο; Ποια είναι η αγαπημένη του βρισιά και τι είναι αυτό που τον φτιάχνει στο σεξ; Δίνει τον ορισμό της λέξης… «καύλα» και εξηγεί τι εννοούν «Για τον πούτσο…» & «Γαμώ την πουτάνα μου»; Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντή του Vault Δημήτρης Καρατζιάς απαντά πως θα αντιμετώπιζε το… αντίπαλον πέος, γιατί θα  έκανε γυμνή φωτογράφηση και τι εύχεται στους εχθρούς του, μεταξύ άλλων στις «29+1 Αιρετικές Ερωτήσεις που του θέσαμε. Απάντησε χωρίς φόβο, πιστεύουμε με πάθος… Απολαύστε τον.

  Περισσότερα ...
 • Ο ηθοποιός Γιώργος Παπαπαύλου απαντά σε 29+1 αιρετικές ερωτήσεις με εικοσιεννέα συν μια λέξεις...
  Ο ηθοποιός Γιώργος Παπαπαύλου απαντά σε 29+1 αιρετικές ερωτήσεις με εικοσιεννέα συν μια λέξεις...
  5997 Views

  Γιατί η χώρα μας κατάντησε μπουρδέλο; Ποια είναι η αγαπημένη του βρισιά και τι είναι αυτό που τον φτιάχνει στο σεξ; Ποιον αντιπαθεί, με τι τα παίρνει στο κρανίο, με ποια επιτυχία χαίρεται και ποια θα’ θελε να ξεχάσει;  Σε ποια αμαρτία δεν αντιστέκεται, με τι φρικάρει, αλλά και τι δεν αντέχει πάνω του;  Δίνει τον ορισμό της  λέξης… «καύλα» και εξηγεί τι εννοούν «Για τον πούτσο…» & «Γαμώ την πουτάνα μου»; Ο Νέος, ωραίος και υπερταλαντούχος, Γιώργος Παπαπαύλου απαντά πως θα αντιμετώπιζες το… αντίπαλον πέος, αν θα΄ κανε γυμνή φωτογράφηση και τι εύχεται στους εχθρούς του, είναι μεταξύ άλλων , οι «29+1 Αιρετικές Ερωτήσεις που του θέσαμε. Απάντησε χωρίς φόβο αλλά με πάθος….

  Περισσότερα ...
 • Ο χαρισματικός Κωνσταντίνος Ραβνιοτόπουλος απαντά σε 29+1 αιρετικές ερωτήσεις με εικοσιεννέα συν μια λέξεις...
  Ο χαρισματικός Κωνσταντίνος Ραβνιοτόπουλος απαντά σε 29+1 αιρετικές ερωτήσεις με εικοσιεννέα συν μια λέξεις...
  2555 Views

   Μπορεί στη ζωή μας να συστήθηκε ως …σκύλος ωστόσο ως άνθρωπος/καλλιτέχνης όχι μόνο ξεχώρισε αλλά έφτασε και ένα βήμα πριν την κατάκτηση του βραβείου της καλύτερης ερμηνείας της χρονιάς 2019. Λίγο πριν την τελευταία του ζωντανή εμφάνισή στα Νέα Μουδανιά, ζητήσαμε από τον χαρισματικό Κωνσταντίνο Ραβνιοτόπουλο να απαντήσει χωρίς φόβο αλλά με πάθος, στις «29+1 Αιρετικές Ερωτήσεις» του Kulturosupa.gr Απολαύστε τον

  Περισσότερα ...
 • Ο συνθέτης & ερμηνευτής Γιάννης Μαθές απαντά σε 29+1 αιρετικές ερωτήσεις με εικοσιεννέα συν μια λέξεις...
  Ο συνθέτης & ερμηνευτής Γιάννης Μαθές απαντά σε 29+1 αιρετικές ερωτήσεις με εικοσιεννέα συν μια λέξεις...
  2976 Views

   Συνέθεσε τη μουσική στην συγκλονιστική« Γίδα», βραβεύτηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, ενώ αυτό το καλοκαίρι περιοδεύει στο πλευρό της Α. Πρωτοψάλτη. Και δεν είναι μόνο αυτά που χαρακτηρίζουν τον ταλαντούχο μουσικό και ερμηνευτή καθότι μαθαίνουμε είναι ένας ωραίος τύπος που έχει και μεγάλο σουξέ στις γυναίκες… για όλους αυτούς τους λόγους, ο Γιάννης Μαθές απαντά χωρίς φόβο αλλά με πάθος σε 29+1 αιρετικές ερωτήσεις με εικοσιεννέα συν μια λέξεις... του Kulturosupa.gr #29_συν1_Αιρετικές_Ερωτήσεις

  Περισσότερα ...

Περισσότερες Συνεντεύξεις

Web Radio

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Περισσότερα Όλα είναι δωρεάν