Ανοικτά σχολεία στις 11 Σεπτεμβρίου

273 Views
Ανοικτά σχολεία στις 11 Σεπτεμβρίου Ανοικτά σχολεία στις 11 Σεπτεμβρίου

Ανοικτά σχολεία στις 11 Σεπτεμβρίου

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει κανονικά το νέο σχολικό έτος διαβεβαιώνουν πηγές του υπουργείου Παιδείας με αφορμή την προκήρυξη πρόωρων εκλογών, ενώ διευκρινίζουν ότι, όπως κατά κανόνα συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, οι υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών (π.χ. αποσπάσεις), που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, θα γίνουν κανονικά και θα εξαιρεθούν από τους περιορισμούς τους οποίους επιβάλλει η προεκλογική περίοδος.

Εν τω μεταξύ, να «ξεπαγώσουν» οι προσλήψεις σε συγκεκριμένες κατηγορίες υπαλλήλων στους δήμους, όπως στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, ζητά ο πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδος, Γιώργος Πατούλης, με επιστολή του προς την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών.

Μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ ζητά να προβλεφθεί άρση της αναστολής των διαδικασιών προσλήψεων για το προσωπικό που απασχολείται στα συγχρηματοδούμενα προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ, ιδιαίτερα στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, ενώ για την ομαλή λειτουργία τους ζητά, επίσης, την επίσπευση των διαδικασιών προκειμένου να υπάρξει η απαιτούμενη στελέχωσή τους.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Με ένα κόκκινο κουμπί»: Ένα βιβλίο θαλπωρής και αλληλεγγύης από την Ελένη Μπετεινάκη.
«Με ένα κόκκινο κουμπί»: Ένα βιβλίο θαλπωρής και αλληλεγγύης από την Ελένη Μπετεινάκη.
με 0 Σχόλια 445 Views

Αν θες το παιδί σου να βλέπει πιο βαθιά, να μάθει να συμπονά, να νιώθει αλληλεγγύη για τους άλλους, τούτο το βιβλίο είναι το πλέον κατάλληλο. Διάβασε η #ΜαριάνναΜπουρουτζή και σχολιάζει για την #Κουλτουρόσοσουπα

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή