Πολλών δεκάδων εκατ. ευρώ οι καταστροφές στην Σαμοθράκη.

584 Views
Πολλών δεκάδων εκατ. ευρώ οι καταστροφές στην Σαμοθράκη. Πολλών δεκάδων εκατ. ευρώ οι καταστροφές στην Σαμοθράκη.

 Αποδεκτό έγινε από τον αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, το αίτημα του δημάρχου Σαμοθράκης, Θανάση Βίτσα, για εικοσαήμερη παράταση της παραμονής των στρατιωτικών δυνάμεων που συνδράμουν στις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από την καταστροφική καταιγίδα που έπληξε το νησί. 

Ο κ. Βίτσας επανέλαβε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων την ικανοποίησή του για την άμεση ανταπόκριση, από την πρώτη στιγμή, του αιτήματός του για παροχή βοήθειας με μηχανήματα και ανθρώπινο δυναμικό, τόσο από τον αρχηγό ΓΕΣ όσο και από τον διοικητή του Δ' Σώματος Στρατού, Γιώργο Καμπά.

Εν τω μεταξύ, με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται τόσο ο σχεδιασμός όσο και οι εργασίες αποκατάστασης για την ολοκλήρωση των οποίων ο δήμαρχος Σαμοθράκης εκτιμά ότι απαιτούνται πολλές δεκάδες εκατομμύρια και χρονικό διάστημα που είναι αδύνατο να προσδιοριστεί, δεδομένου ότι εξακολουθεί καθημερινά να ενημερώνεται για νέα προβλήματα.

«Σήμερα έχω καλύτερη εικόνα για την κατάσταση στο νησί, αλλά όχι πλήρη ακόμη. Προκύπτουν συνεχώς εκπλήξεις και το δυσκολότερο είναι πως ο επιτελικός ρόλος που έχω τώρα καθιστά δύσκολη έως αδύνατη την απομάκρυνσή μου από τη Χώρα της Σαμοθράκης» ανέφερε.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: ΕλλάδαΘράκηΣαμοθράκη

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Σεξ, σεξ παντού ή μήπως όχι…
Σεξ, σεξ παντού ή μήπως όχι…
με 0 Σχόλια 693 Views

«Έλληνες την του σπέρματος πρώσιν απουσίαν καλούσιν και συνουσίαν την μίξιν». Πώς θα σας φαινόταν αν η παραπάνω φράση του Πλούταρχου περιλαμβάνονταν σε σχολικό μάθημα; Γράφει "Απ' την καλή κι απ' την ανάποδη" η #ΡέναΚαλπάκη για την #Κουλτουρόσουπα.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή