Το ωράριο των καταστημάτων για Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο. Ανοίγουν ξανά την Τετάρτη.

543 Views
Το ωράριο των καταστημάτων για Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο. Ανοίγουν ξανά την Τετάρτη. Το ωράριο των καταστημάτων για Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο. Ανοίγουν ξανά την Τετάρτη.

Το ωράριο των καταστημάτων για Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο. Ανοίγουν ξανά την Τετάρτη.

Μετά τις μία το μεσημέρι θα ανοίξουν σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, τα εμπορικά καταστήματα, ενώ θα κατεβάσουν ρολά στις 19:00 το απόγευμα, εκτός από τα πολυκαταστήματα, που θα μείνουν ανοιχτά ως τις 21:00. Σημειώνεται ότι οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές όλη τη μέρα σήμερα και θα ανοίξουν πάλι την Τετάρτη, 3 Μαΐου, λόγω και της μεταφοράς της Πρωτομαγιάς για την Τρίτη.

Το Μεγάλο Σάββατο, τα εμπορικά καταστήματα θα ανοίξουν στις 9:00 και θα κλείσουν στις 15:00. Τα πολυκαταστήματα, οι αλυσίδες καταστημάτων και όλα τα μεγάλα καταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 20:00. Η Κυριακή του Πάσχα είναι υποχρεωτική αργία και όλα τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά. Το ίδιο ισχύει και για την Δευτέρα του Πάσχα καθώς και την Τρίτη, λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς.

Από την Τετάρτη 4 Μαΐου 2016, επανέρχεται το κανονικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων. Αμέσως μετά την αργία της Πρωτομαγιάς ανοίγει και το δεκαήμερο ενδιάμεσων εκπτώσεων, που θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Μαΐου.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερη Παράξενη ζωή