Πάρτε ψαλίδια και πανέρια και μπείτε στο βιολογικό αμπέλι, διαλέξτε το τσαμπί και κόψτε το. Τόσο απλά! Στη Νέα Γωνιά Χαλκιδικής.

253 Views
Πάρτε ψαλίδια και πανέρια και μπείτε στο βιολογικό αμπέλι, διαλέξτε το τσαμπί και κόψτε το. Τόσο απλά! Στη Νέα Γωνιά Χαλκιδικής. Πάρτε ψαλίδια και πανέρια και μπείτε στο βιολογικό αμπέλι, διαλέξτε το τσαμπί και κόψτε το. Τόσο απλά! Στη Νέα Γωνιά Χαλκιδικής.

Πάρτε ψαλίδια και πανέρια και μπείτε στο βιολογικό αμπέλι, διαλέξτε το τσαμπί και κόψτε το. Τόσο απλά! Στη Νέα Γωνιά Χαλκιδικής.

Για μια ακόμη χρονιά, την έκτη κατά σειρά, ο Αμπελουργικός Οίκος Καζάκη ανοίγει τις πόρτες του και τα βιολογικά αμπέλια του στο κοινό. Την Κυριακή 31 Αυγούστου, πάρτε την παρέα σας και την οικογένειά σας και ελάτε στη Νέα Γωνιά. Παρκάρετε ελεύθερα στο εργαστήρι με τα Αμπελόφυλλα Μαριάννας, πάρτε ψαλίδια και πανέρια και μπείτε στο βιολογικό αμπέλι, ποικιλίας Σουλτανίνα (χωρίς κουκούτσια!) της οικογένειας Καζάκη. Διαλέξτε το τσαμπί που σας αρέσει και κόψτε το. Τόσο απλά!
Στη συνέχεια, επιστρέψτε στο εργαστήρι μας να σας κεράσουμε έναν καφέ ή ένα τσίπουρο. Εκεί, θα σας ξεναγήσουμε στις εγκαταστάσεις μας, όπου θα δείτε πώς φτιάχνουμε τα ξακουστά Αμπελόφυλλα της Μαριάννας που εξάγουμε σχεδόν σε όλον τον κόσμο. Θα σας δείξουμε το υπερσύγχρονο σύστημα ιχνηλασίας της επιχείρησης και θα μπορέσετε να δοκιμάσετε και τα υπόλοιπα προϊόντα μας, μεταξύ των οποίων τα βραβευμένα με 2 αστέρια Great Taste 2013 Ντολμαδάκια Μαριάννας και Αμπελοβλάσταρα Μαριάννας, και, φυσικά, τις λαχταριστές πίτες από τον συνεταιρισμό Γωνιάτισσες.
Μπορείτε να έρθετε από το πρωί μέχρι το απόγευμα, όποια ώρα σας βολέψει, αρκεί να βλέπετε τι κόβετε! Μπορείτε να φέρετε την παρέα σας, ή να έρθετε μόνοι σας. Η στάθμευση είναι πανεύκολη, ενώ η Νέα Γωνιά, ένα κουκλίστικο χωριό, βρίσκεται δίπλα από την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στο ύψος της Νέας Καλλικράτειας. Η πρόσβαση/είσοδος είναι δωρεάν, ενώ τα σταφύλια διατίθενται σε τιμή χωραφιού! Μόνο προσέξτε μην μπείτε σε λάθος χωράφι!
-
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο 23 99 02 04 50, να επισκεφτείτε τη σελίδα μας, www.ntolmadakia.com η τη σελίδα μας στο www.facebook.com/Mariannas.vineleaves .
Ο Αμπελουργικός Οίκος Καζάκη υπάρχει από το 1994 και παραμένει μέχρι σήμερα μια παραδοσιακή, οικογενειακή επιχείρηση. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε Ελληνικά, ποιοτικά, ασφαλή, παραδοσιακά και βιολογικά τρόφιμα στις υπόλοιπες οικογένειες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επιθυμία μας είναι να παραμείνουμε καινοτόμοι, κατακτώντας τις αγορές στην Ελλάδα και τον κόσμο, επαναφέροντας τη γεύση σε παραδοσιακά ελληνικά πιάτα. Γνωστότερα προϊόντα μας είναι τα Αμπελόφυλλα και τα Ντολμαδάκια της Μαριάννας, ενώ πρόσφατα ιδιαίτερη προτίμηση δείχνουν οι καταναλωτές και στις Πίτες της Μαριάννας που φτιάχνει ο συνεταιρισμός γυναικών του χωριού μας, οι Γωνιάτισσες.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή