Ο Σωκράτης Μάλαμας φετινός καλεσμένος στο Φεστιβάλ Αγκίστρου «Χωρίς Σύνορα» στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

142 Views
Ο Σωκράτης Μάλαμας φετινός καλεσμένος στο Φεστιβάλ Αγκίστρου «Χωρίς Σύνορα» στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Ο Σωκράτης Μάλαμας φετινός καλεσμένος στο Φεστιβάλ Αγκίστρου «Χωρίς Σύνορα» στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Ο Σωκράτης Μάλαμας φετινός καλεσμένος στο Φεστιβάλ Αγκίστρου «Χωρίς Σύνορα» στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα. 

Το Φεστιβάλ  «Χωρίς Σύνορα» επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη στο πανέμορφο ακριτικό χωριό Άγκιστρο. Το Σάββατο 2 Αυγούστου στα παλιά βυζαντινά χαμάμ του Αγκίστρου θα φιλοξενηθεί ο μεγάλος έλληνας τραγουδοποιός Σωκράτης Μάλαμας. Το Φεστιβάλ «Χωρίς Σύνορα» διοργανώνεται από τον λαογραφικό όμιλο Αγκίστρου στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα και αποσκοπεί στην ανάδειξη των πολιτιστικών και ιστορικών στοιχείων της περιοχής αλλά και στην γεφύρωση των λαών της Ελλάδας και της Βουλγαρίας.
 
Το 3ο Φεστιβάλ Αγκίστρου «Χωρίς Σύνορα»  μετά τις προηγούμενες δύο επιτυχημένες διοργανώσεις με συναυλίες των «Χειμερινών Κολυμβητών» και του Θανάση Παπακωνσταντίνου επιστρέφει με μία συναυλία που θα αφήσει την σφραγίδα της στον «Χάρτη» των καλοκαιρινών συναυλιών φιλοξενώντας τον Σωκράτη Μάλαμα.  Ο Σωκράτης Μάλαμας αυτό το καλοκαίρι θα περιπλανηθεί με τον δικό του αυθεντικό τρόπο σε μουσικά σταυροδρόμια, όπου συναντώνται η Ανατολή κι η Δύση, τα λαϊκά με τα ροκ ακούσματα παρασέρνοντας το κοινό του σε ένα μουσικό ταξίδι, που περιλαμβάνει σταθμούς από μια πορεία τριάντα χρόνων. 
 
Αυθεντικός και πηγαίος όπως πάντα, ο Σωκράτης Μάλαμας ξέρει να δημιουργεί συναυλίες που θυμίζουν σε ένταση, ρυθμό και συναίσθημα ρoκ live, ρεμπέτικες βραδιές αυθεντικών μαστόρων της μουσικής, αυθόρμητα γλέντια παρέας. Ο Σωκράτης Μάλαμας έρχεται με πολλά κέφια και με έναν ολοκαίνουργιο δίσκο, τον ¨Χάρτη¨. Τα νέα τραγούδια πατούν σε δρόμους λαϊκούς, αλλά περνούν μέσα από ηλεκτρικά μονοπάτια με οδηγό τις ερωτικές μπαλάντες και τον κοινωνικό στίχο να παραμονεύει υπόγειος και δυνατός.
 
Απρόβλεπτος, τολμηρός και «ανοιχτός» στον αυθορμητισμό και την έμπνευση της στιγμής, εμφανίζεται στη σκηνή χωρίς πρόγραμμα και «πρέπει». Ο Σωκράτης Μάλαμας έχει βρει τα συστατικά εκείνα που κάνουν τις βραδιές αξέχαστες.
 
Φεστιβάλ Αγκίστρου «Χωρίς Σύνορα»
Σωκράτης Μάλαμας 
Σάββατο 2 Αυγούστου  Έναρξη συναυλίας στις 21.30
 
Τιμές Εισιτηρίων
Προπώληση: 10€ ( τα 300 πρώτα εισιτήρια),  12 €
Ταμείο: 12 €
 
Σημεία Προπώλησης
Άγκιστρο
Hotel Hamam
Τηλ.: 2323041420
 
Σέρρες
Cafe bar NEW YORK
Κουντουριώτη 1, Τηλ. : 2321055388
 
Σιδηρόκαστρο
Snack Bar ENJOY
Βας. Γεωργίου 70
Τηλ.: 2323025181
 
Διοργάνωση
Λαογραφικός Όμιλος Αγκίστρο || Σωματείο Επαγγελματιών Αγκίστρου
 
Για πληροφορίες για την περιοχή του Αγκίστρου (διαμονή/ μεταφορά/ αξιοθέατα) επισκεφθείτε www.agkistro.gr

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή