Η Κ.Ο.Θ. στο Κιλκίς. Συναυλία με έργα Μότσαρτ, Μπετόβεν, Ντβόρζακ

174 Views
 Η Κ.Ο.Θ. στο Κιλκίς. Συναυλία με έργα Μότσαρτ, Μπετόβεν, Ντβόρζακ Η Κ.Ο.Θ. στο Κιλκίς. Συναυλία με έργα Μότσαρτ, Μπετόβεν, Ντβόρζακ

Η Κ.Ο.Θ. στο Κιλκίς. Συναυλία με έργα Μότσαρτ, Μπετόβεν, Ντβόρζακ.

Στην πόλη του Κιλκίς θα δώσει για πρώτη φορά συναυλία η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Ζωής Τσόκανου και με τη σύμπραξη της σοπράνο Βάσως Βαϊούλη.
 
Η ορχήστρα θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα με αριστουργήματα του κλασικού ρεπερτορίου, σε μια συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Κιλκίς, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 101 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης του Κιλκίς.
 
Η συναυλία περιλαμβάνει την εμβληματική Εισαγωγή και τη δραματική άρια Ah, chi mi dice mai από την όπερα Ντον Τζοβάνι, την Εισαγωγή και τη συγκινητική άρια Porgi amor qualche ristoro από την όπερα Οι Γάμοι του Φίγκαρο του Βολφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, το Πρελούδιο της Γ’ πράξης από την όπερα Τραβιάτα και την άρια Timordime…D’ amor sull ali rosee από την όπερα Il Trovatore του Τζιουζέπε Βέρντι. Στο δεύτερο μέρος θα παρουσιαστεί η Συμφωνία αρ. 9 σε μι-ελάσσονα, έργο 95 του Αντονίν Ντβόρζακ, γνωστή και ως Συμφωνία του Νέου Κόσμου, την οποία έγραψε ο συνθέτης στην Αμερική το 1892.
 
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 και ώρα 21:00.
 
Είσοδος ελεύθερη

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Οι νέες ταινίες της εβδομάδας 20 – 26/06/2019
Οι νέες ταινίες της εβδομάδας 20 – 26/06/2019
με 0 Σχόλια 318 Views

 Η Κουλτουρόσουπα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού καταργεί τη λίστα γενικών αιθουσών με τον προγραμματισμό όλων των ταινιών και δημιουργεί νέα στήλη όπου θα παρουσιάζει το πρόγραμμα όλων των θερινών κινηματογράφων της Θεσσαλονίκης, επιφυλάσσεται δε από την έναρξη χειμερινής περιόδου να παρουσιάζει και να προτείνει μόνο τους παραδοσιακούς κινηματογράφους της πόλης.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή