Ξενοδοχεία που δεν έκλεισε ο κορονοϊός και παραμένουν ανοιχτά - Τιμές & Κρατήσεις

1878 Views
Ξενοδοχεία που δεν έκλεισε ο κορονοϊός και παραμένουν ανοιχτά - Τιμές & Κρατήσεις Ξενοδοχεία που δεν έκλεισε ο κορονοϊός και παραμένουν ανοιχτά - Τιμές & Κρατήσεις

 


Με απόφαση των αρμόδιων Υπουργών (ΦΕΚ Β’987/22.3.2020), στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορονοϊού, επιβλήθηκε η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των τουριστικών καταλυμάτων συνεχούς λειτουργίας από 23 Μαρτίου μέχρι 30 Απρίλιου 2020. Είχε προηγηθεί η απαγόρευση λειτουργίας των εποχικών καταλυμάτων μέχρι τέλος Απριλίου. Κατ' εξαίρεση προβλέπεται να μείνουν ανοικτά ένα ξενοδοχείο ανά περιφερειακή ενότητα και τρία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η λίστα με τα ξενοδοχεία που δεν έκλεισαν λόγω της πανδημίας είναι:

NJV Athens Plaza
Το γνωστό πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο πάνω στην Πλατεία Συντάγματος θα συνεχίσει να φιλοξενεί όσους επισκέπτες χρειαστεί να βρεθούν στην καρδιά της Αθήνας.Hellinis Hotel
Το ξενοδοχείο 3 αστέρων ΕΛΛΗΝΙΣ βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού στο ύψος της Νέας Σμύρνης και θα εξυπηρετήσει ιδιαίτερα όσους πρέπει να μείνουν κοντά στα μεγάλα νοσοκομεία της περιοχής Ωνάσειο και Metropolitan Hospital και το μαιευτήριο Ρέα.


Athens Golden City Hotel
To 3* ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΙΤΥ στην Πλατεία Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο είναι μία οικονομική επιλογή διαμονής πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας.


Twentyone
Στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς για όσους έχουν δουλειές ή υποχρεώσεις στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας ή στις επιχειρήσεις που βρίσκονται κατά μήκος της Εθνικής Οδού.


Elefsina Hotel
Το ξενοδοχείο ΕΛΕΥΣΙΝΑ θα παραμείνει ανοικτό κατά τη διάρκεια του υποχρεωτικού κλεισίματος των ξενοδοχείων λόγω κορωνοϊού για να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες που θα πρέπει να διανυκτερεύσουν κοντά στα διυλιστήρια ή στις βιομηχανίες της περιοχής ή έχουν άλλες υποχρεώσεις.


Rotonda Hotel
Το ξενοδοχείο Rotonda είναι ένα από τα τρία ξενοδοχεία που δεν έκλεισαν στη Θεσσαλονίκη και βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης αλλά και στο κέντρο της πόλης, εξυπηρετώντας όσους χρειάζονται να διανυκτερεύσουν κοντά.


Vergina Hotel
Το ξενοδοχείο Βεργίνα βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και μόλις λίγα βήματα από τον κεντρικό σιδηδρομικό σταθμό, προσφέροντας μια ακόμη επιλογή διαμονής στην συμπρωτεύσουσα.


Hotel Panorama
Το 4 αστέρων ξενοδοχείο Πανόραμα βρίσκεται στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης, εξυπηρετώντας όσους επισκέπτες έχουν υποχρεώσεις στα προάστια της πόλης.


The Park Hotel Piraeus
Για όσους πρέπει να μείνουν στον Πειραιά, το ξενοδοχείο Park Hotel Piraeus είναι μια ιδανική επιλογή, καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση τόσο από το λιμάνι του Πειραιά όσο και από το κέντρο της πόλης.


Astir
Για όσους επισκέπτες χρειάζονται να διαμείνουν στην Πάτρα, το 4 αστέρων ξενοδοχείο Astir θα παραμείνει ανοιχτό, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης.


Dionissos Hotel
Στην πόλη της Λάρισας, οι επισκέπτες μπορούν να διαμείνουν στο ξενοδοχείο Διόνυσος, το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης και διαθέτει επίσης δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα για ΑμΕΑ.


Dioni Hotel
Όσοι βρίσκονται στα Ιωάννινα και αναζητούν ένα μέρος διαμονής, το ξενοδοχείο Διώνη βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και θα παραμείνει ανοιχτό κατά τη διάρκεια του υποχρεωτικού κλεισίματος των ξενοδοχείων λόγω κορωνοϊού.


Lato Boutique Hotel
Το 3 αστέρων ξενοδοχείο Lato Boutique βρίσκεται ακριβώς απένταντι από το παλιό λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης και προσφέρει άνετη διαμονή σε όσους βρίσκονται στο Ηράκλειο λόγω υποχρεώσεων.


Irene Hotel
Στην πόλη των Χανίων Κρήτης, το ξενοδοχείο Irene παραμένει ανοικτό και προσφέρει ανετες εγκαταστάσεις διαμονής σε όσους χρειάζεται να μείνουν στην πόλη.


Elina Hotel Apartments
Αντίστοιχα, στην πόλη του Ρεθύμνου, οι επισκέπτες μπορούν να διαμείνουν στο 3 αστέρων Elina Hotel Apartments, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της πόλης.


Naiades Marina Hotel
Όσοι βρίσκονται στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και στις γύρω περιοχές, θα έχουν τη δυνατότητα να διαμείνουν στο μπουτίκ ξενοδοχείο Naiades Marina, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση τόσο από τη μαρίνα όσο και από το λιμάνι.


Mediterranean Hotel
Το 4 αστέρων Mediterranean Hotel βρίσκεται στην πόλη της Ρόδου, προσφέροντας επιλογές διαμονής σε όσους αναζητούν ένα κατάλυμα στο νησί.


Cavalieri Hotel
Το ιστορικό ξενοδοχείο Cavalieri βρίσκεται στην καρδιά της Κέρκυρας και προσφέρει διαμονή καθ' όλη τη διάρκεια του υποχρεωτικού κλεισίματος σε όσους βρίσκονται στο νησί.


Mykonos Beach Hotel
Στο νησί της Μυκόνου, το Mykonos Beach Hotel βρίσκεται σε κοντινή απόσταση τόσο από το λιμάνι όσο και από το αεροδρόμιο του νησιού και θα εξακολουθήσει να φιλοξενεί τους επισκέπτες που βρίσκονται στο νησί για τις υποχρεώσεις τους.


Suites of the Gods Cave Spa
Το πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο Suites of the Gods Cave Spa στο Μεγαλοχώρι της Σαντορίνης προσφέρει επιλογές διαμονής σε όσους αναζητούν κατάλυμα στο νησί.


Kos Hotel Junior Suites
Το 4 αστέρων ξενοδοχείο Kos Hotel Junior Suites βρίσκεται στην καρδιά του νησιού της Κω και προσφέρει εύκολη πρόσβαση τόσο στο λιμάνι όσο και στο αεροδρόμιο του νησιού.


Ionian Plaza Hotel
Όσοι αναζητούν διαμονή στο νησί της Κεφαλονιάς μπορούν να διαμείνουν στο πολυτελές ξενοδοχείο Ionian Plaza, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του Αργοστολίου και θα εξακολουθήσει να δέχεται επισκέπτες κατά τη διάρκεια του κλεισίματος λόγω κορωνοϊού.


Hotel Boschetto
Στη Λευκάδα, το 4 αστέρων νεοκλασικό ξενοδοχείο Boschetto βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην πόλη της Λευκάδας και μπορεί να φιλοξενήσει όσους επισκέπτες χρειάζονται διαμονή στο νησί.


Familia
Το ξενοδοχείο Familia πρόκειται για ένα ιστορικό μπουτίκ ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στο λιμάνι στο Βαθύ της Ιθάκης, προσφέροντας φιλοξενία και διαμονή σε όσους βρίσκονται στο νησί της Ιθάκης.


Hotel Australia
Για όσους βρίσκονται στο νησί της Σκιάθου, το ξενοδοχείο Australia βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία του νησιού, προσφέροντας επιλογές διαμονής σε όσους το χρειάζονται.


Chios Chandris
Το 4 αστέρων ξενοδοχείο Chios Chandris βρίσκεται στην Προκυμαία της Χίου, μπροστά ακριβώς από το λιμάνι του νησιού, προσφέροντας διαμονή στο νησί της Χίου.


Hotel Diamantidis
Το Ξενοδοχείο Διαμαντίδης που βρίσκεται στη Μύρινα, θα λειτουργεί για τη φιλοξενία όσων θα χρειαστεί να βρεθούν στη Λήμνο.


Mytilana Village Hotel
Το Ξενοδοχείο Mytilana Village που διαθέτει 62 δωμάτια και βρίσκεται στην πόλη της Μυτιλήνης, θα παραμείνει ανοιχτό για την εξυπηρέτηση των αναγκών διαμονής στη Λέσβο.


Κastro Ηotel
Το ξενοδοχείο Kastro που βρίσκεται δίπλα στο λιμάνι του Αγίου Κηρύκου και σε απόσταση 11 χλμ από το αεροδρόμιο της Ικαρίας, θα συνεχίσει τη λειτουργία του κατά τη διάρκεια των προληπτικών μέτρων προστασίας έναντι του κορωνοϊού.


Hotel Avra
Το νησί της Αίγινας θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του σε διαμονή κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων με το ξενοδοχείο Avra που βρίσκεται δίπλα στο λιμάνι.


Lucy Hotel
Το πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων Lucy στην Καβάλα, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όσους πρέπει να μείνουν στην περιοχή.


Chris & Eve Mansion
Το Αρχοντικό Ξενοδοχείο Chris & Eve, θα συνεχίσει να λειτουργεί προσφέροντας φιλοξενία τεσσάρων αστέρων στους επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής της Κομοτηνής.


Premier Agrinio Heart Hotel
Στην πόλη του Αγρινίου, το ξενοδοχείο Premier θα παραμείνει ανοιχτό για την κάλυψη των αναγκών διαμονής σε όσους χρειαστεί να φιλοξενηθούν στην περιοχή.


Hotel Achillion
Το Ξενοδοχείο Αχίλλειον, σε προνομιακή θέση απόστασης 2 χλμ από την πόλη των Γρεβενών και διπλα στην έξοδο για τη Εγνατία Οδό, θα συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας.


Arta Palace
Το τετράστερο ξενοδοχείο Arta Palace που βρίσκεται σε απόσταση 5 χλμ από το κέντρο της Άρτας, θα μείνει ανοιχτό για την εξυπηρέτηση των πολιτών που θα χρειαστεί να διαμείνουν στην ευρύτερη περιοχή.


Hotel Kierion
Το Hotel Kierion στο κέντρο της πόλης της Καρδίτσας θα παραμείνει ανοιχτό για τη φιλοξενία των πολιτών.


Aeton Melathron
Το τετράστερο ξενοδοχείο Αετών Μέλαθρον, με τοποθεσία δίπλα στην Εθνική Οδό Τρικάλων Ιωαννίνων, θα καλύψει τις ανάγκες διαμονής στην πόλη των Τρικάλων αλλά και των γειτονικών περιοχών.


Hotel Marelia
Στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, το Ξενοδοχείο Μαρέλια θα συνεχίσει να φιλοξενεί επισκέπτες που θα χρειαστεί να διαμείνουν στην περιοχή.


Titania Hotel Karpathos
Το Titania Hotel Karpathos θα καλύψει τις ανάγκες του νησιού σε δωμάτια κατά τη διάρκεια των προληπτικών μέτρων προστασίας έναντι του κορωνοϊού.


Hotel Korinthos
To Ξενοδοχείο Κόρινθος θα παραμείνει ανοιχτό, προσφέροντας υπηρεσίες διαμονής στους πολίτες που θα βρεθούν στην περιοχή.


Hotel Plaza
Δίπλα στο λιμάνι της Καλαμάτας βρίσκεται το Hotel Plaza που θα συνεχίσει να λειτουργεί κατά τη διάρκεια της εφαρμογής των προληπτικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.


Philippos
Το ξενοδοχείο Φίλιππος θα καλύψει τις ανάγκες διαμονής των πολιτών στην πόλη της Λειβαδιάς και την ευρύτερη περιοχή αυτής.


Hotel Delta
Το Ξενοδοχείο Delta που βρίσκεται στο κέντρο της Λαμίας θα παραμείνει ανοιχτό για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες διαμονής στην περιοχή.


Hotel Alfa
Στην Έδεσσα, το Hotel Alfa θα συνεχίσει να προσφέρει διαμονή στους πολίτες που θα χρειαστεί να φιλοξενηθούν στην περιοχή.


Kouros Hotel
Το πολυτελές Ξενοδοχείο KOUROS που βρίσκεται στην πόλη της Δράμας, θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας 4 αστέρων κατά το διάστημα της προσωρινής απαγόρευσης των υπολοίπων καταλυμάτων της περιοχής.


Hotel Aiges Melathron
Σε προνομιακή θέση, στην Περιφερειακή Βέροιας, το ξενοδοχείο αυτό θα παραμείνει ανοιχτό για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες διαμονής των επισκεπτών την ευρύτερης περιοχής.


Mainalon Resort
Το ξενοδοχείο Mainalon Resort βρίσκεται στην καρδιά της Τρίπολης και προσφέρει 30 δωμάτια και μία σουίτα για όσους βρίσκονται στην Τρίπολη ή τις γύρω περιοχές.


Hotel Jason
Το Ξενοδοχείο Ιάσων, βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το λιμάνι του Βόλου και θα παραμείνει ανοικτό προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες διαμονής όσων βρίσκονται στο Βόλο και στις γύρω περιοχές.


Hera Hotel
Για όσους αναζητούν επιλογές διαμονής στο Ναύπλιο, το Ξενοδοχείο Ήρα θα παραμείνει ακοικτό και θα δέχεται επισκέπτες κατά τη διάρκεια του υποχρεωτικού κλεισίματος των καταλυμάτων λόγω κορωνοϊού.


Menelaion Hotel
Το ξενοδοχείο Μενελάιον βρίσκεται στο κέντρο της Σπάρτης, σε ένα νεοκλασικό κτίριο, και προσφέρει διαμονή σε όσους βρίσκονται στη Σπάρτη κατά τη διάρκεια της πανδημίας.


Orfeas Classic
Στην Κατερίνη της Πιερίας, το ξενοδοχείο Orfeas Classic παραμένει ανοικτό και προσφέρει φιλοξενία σε όσους βρίσκονται στην περιοχή, καθώς και χώρο στάθμευσης κοντά στο κατάλυμα.


Evridiki
Το μοντέρνο ξενοδοχείο Ευρυδίκη βρίσκεται στην καρδιάς της πόλης του Κιλκίς και παρέχει άνετες εγκαταστάσεις διαμονής και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης σε όσους χρειάζεται να διαμείνουν στην περιοχή κατά τη διάρκεια του υποχρεωτικού κλεισίματος.


Hotel Avra
Για όσους χρειάζεται να μείνουν στην Πρέβεζα, το Ξενοδοχείο Αύρα αποτελεί μια οικονομική επιλογή, καθώς βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης και διαθέτει 28 δωμάτια.


Hotel Kontes
Το 3 αστέρων ξενοδοχείο Kontes βρίσκεται στην Παροικιά, την πρωτεύσουσα της Πάρου και προσφέρει διαμονή σε όσους βρίσκονται στο νησί.


Byzantio City Hotel
Όσοι βρίσκονται στην Τήνο και αναζητούν έναν χώρο διαμονής, μπορούν να μείνουν στο Byzantio City Hotel το οποίο βρίσκεται κοντά στο λιμάνι και θα παραμείνει ανοικτό.


Hotel Hermes
Το Ξενοδοχείο Ερμής βρίσκεται στο κέντρο της Ερμούπολης στη Σύρο και διατίθεται για όσους βρίσκονται στο νησί και αναζητούν διαμονή.


Xenia Hotel
Στην καρδιά της χώρας της Νάξου, το Ξενοδοχείο Xenia θα συνεχίσει να λειτουργεί κατά τη διάρκεια της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των υπολοίπων τουριστικών καταλυμάτων του νησιού.


Anezina
Το ξενοδοχείο Anezina θα μείνει ανοιχτό για τη φιλοξενία όσων χρειαστεί να βρεθούν στο νησί της Μήλου.


Archontiko Eleni
Στην Άνδρο, οι επισκέπτες μπορούν να φιλοξενηθούν στο Αρχοντικό Ελένη που στεγάζεται σε ένα όμορφο νεοκλασικό κτίριο στη Χώρα.


Hotel Lecadin
Όσοι βρεθούν στο Καρπενήσι, μπορούν να διαμείνουν στο Ξενοδοχείο Lecadin, που διαθέτει 104 δωμάτια καθώς και εκπληκτική θέα στους επισκέπτες.


Trokadero Hotel
Το παραλιακό Ξενοδοχείο Τροκαντερό στην Ιτέα θα παραμείνει ανοιχτό κατά τη διάρκεια των προληπτικών μέτρων προστασίας έναντι του κορωνοϊού στη χώρα μας.


Kentrikon
Το Ξενοδοχείο Κεντρικόν που βρίσκεται δίπλα στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Χαλκίδας, θα μείνει ανοιχτό για την εξυπηρέτηση των αναγκών διαμονής στην περιοχή.


Hotel Pantheon
Το Ξενοδοχείο Πάνθεον στον Πύργο, θα καλύπτει τις ανάγκες για φιλοξενία όσων πρέπει να επισκεφθούν την πρωτεύουσα του Νομού Ηλείας ή την ευρύτερη περιοχή αυτής.


Strada Marina
Το πολυτελές τετράστερο ξενοδοχείο Strada Marina με θέα στο λιμάνι της Ζακύνθου, θα μείνει ανοιχτό προσφέροντας διαμονή σε 102 δωμάτια και σουίτες για όσους θα βρίσκονται στο νησί.


Myrto Hotel
Το Ξενοδοχείο Μυρτώ που βρίσκεται στο Μάτι, σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι της Ραφήνας, θα συνεχίσει να προσφέρει φιλοξενία σε όσους θα χρειαστεί να διαμείνουν στην Ανατολική Αττική.


Hotel Messaria
Στην καρδιά του παραδοσιακού οικισμού της Χώρας της Κύθνου, το Hotel Messaria θα συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας κατά τη διάρκεια της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των υπολοίπων τουριστικών καταλυμάτων του νησιού.

Πέντε ξενοδοχεία στην Ελλάδα που κατ' εξαίρεση θα μείνουν ανοικτά κατά τη διάρκεια του lockdown δεν μπορέσαμε να τα βρούμε στη βάση μας. Πρόκειται για το ΠΟΔΕΙΔΩΝ στο Λιμένα Θάσου, το ξενοδοχείο ΕΛΕΝΑ στη Θάσο, το ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ στην Κάλυμνο, το ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ στην Ηγουμενίτσα και το ξενοδοχείο ΞΑΝΘΗ στην Ξάνθη.
Ελπίζουμε ότι ο κορονοϊός (ή κορωνοϊός ή κοροναϊός) δεν θα κρατήσει τις ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα κλειστές για πολύ καιρό ακόμα και όλες οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις θα μπορέσουν να υποδεχθούν επισκέπτες το καλοκαίρι. Από το Υπουργείο Τουρισμού και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ) ενημερωνόμαστε ότι η λίστα ανοιχτών ξενοδοχείων λόγω κορονοϊού είναι δυναμική, οπότε είναι πιθανό να προστεθούν και άλλα καταλύματα ανάλογα με τις ανάγκες σε κάθε περιφερειακή ενότητα της χώρας.


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Ξενοδοχεία

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
To «θηρίο» του αμερικανικού ναυτικού USNS YUMA στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης
To «θηρίο» του αμερικανικού ναυτικού USNS YUMA στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης
με 0 Σχόλια 642 Views

 Το πλοίο, τύπου καταμαράν, εφοδιασμένο με υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα και δυνατότητα μεταφοράς ακόμα και μικρών υποβρυχίων, «έδεσε» στην προβλήτα στις 9 το πρωί

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή