Ποια είναι η ιδιότητας κα Κατερίνα Γκαγκάκη; Είμαι Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών.

1026 Views
Ποια είναι η ιδιότητας κα Κατερίνα Γκαγκάκη; Είμαι Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών. Ποια είναι η ιδιότητας κα Κατερίνα Γκαγκάκη; Είμαι Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών.

 

Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών ορίστηκε με απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη η Κατερίνα Γκαγκάκη, αποκτώντας νέα καθήκοντα και αρμοδιότητες στις οποίες θα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, οι δράσεις για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την προβολή της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε υποβάλλει την παραίτησή της από τη θέση της υπευθύνου του τομέα Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων και προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε αναφορικά με τον σχολιασμό του πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής και το πάνελ της εκπομπής -μεταξύ άυτών και η Κατερίνα Γκαγκάκη- είχαν αναφερθεί με γέλια στην υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτριας μέσα στο Πανεπιστήμιο, ενώ δε δίστασαν να κάνουν και αναπαράσταση (!) της ασέλγειας, σατιρίζοντας το περιστατικό. 


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη