Η ΦΥΣΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

264 Views
Η ΦΥΣΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Η ΦΥΣΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

 Η ΦΥΣΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

Έτσι τιτλοφορείται το φωτογραφικό project από τη Μαρίνα Βερνίκου, τον Κώστα Βογιατζή και τη Napapijri, το οποίο αποτυπώνει βασικά στοιχεία του DNA του οίκου ένδυσης.  

Η φύση συναντά την πόλη και, μ’ αυτή την αφορμή, η Napapijri συναντά τη φωτογράφο Μαρίνα Βερνίκου και τον designer και δημιουργό του site yatzer.com Κώστα Βογιατζή, σε ένα φωτογραφικό project, για το Instagram (και όχι μόνο). Και οι δυο, με την ιδιαίτερη, αλλά δημιουργική ματιά τους, αποτυπώνουν τα σημεία, και τις στιγμές, όπου πραγματικά η φύση γίνεται ένα με την πόλη.

Το φωτογραφικό αυτό project παρουσιάζεται σταδιακά μέσα από το νέο Instagram account της Napapijri στην Ελλάδα (napapijri_athens) και θα κορυφωθεί με την έκθεση των φωτογραφιών στο πολυκατάστημα Golden Hall, στο Μαρούσι, μέσα στο Νοέμβριο. Η τοποθέτηση του brand εκεί που η φύση συναντά την πόλη αντικατοπτρίζεται έντονα στη χειμερινή συλλογή, και αποτελεί μέρος της γενικότερης φιλοσοφίας, ότι «Πάντα υπάρχει ένα ταξίδι» και ότι η καθημερινότητα, η πόλη, το Instragram, όλα μπορούν να γίνουν αφορμή για περιπέτεια. Εξάλλου, ο εορτασμός και η εξερεύνηση του κόσμου στον οποίο κατοικούμε είναι καίριο χαρακτηριστικό του πυρήνα της Napapijri από την ίδρυσή της το 1987.
Παρακολουθήστε την καλλιτεχνική αποτύπωση της φύσης, της πόλης και της δυναμικής τους, στο Instagram, στο @Napapijri_Athens.

 

  • Η φύση συναντά την πόλη
  • Η φύση συναντά την πόλη
  • Η φύση συναντά την πόλη
  • Η φύση συναντά την πόλη
  • ΠΗΓΗ: www.hommemagazine.gr

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Ο μονόλογος «Δυο γυμνά άσπρα χέρια» με τη Μ. Μποτέλλη «Πέρα από αυτό που βλέπεις»…  Από την Νέλη Βυζαντιάδου.
Ο μονόλογος «Δυο γυμνά άσπρα χέρια» με τη Μ. Μποτέλλη «Πέρα από αυτό που βλέπεις»… Από την Νέλη Βυζαντιάδου.
με 0 Σχόλια 408 Views
Ο θεατρικός μονόλος «Δυο γυμνά άσπρα χέρια» σε κείμενο, σκηνοθεσία και ερμηνεία της Μελίνας Μποτέλλη παρουσιάστηκε με επιτυχία στο Βαφοπούλειο θέατρο, γιατί «Πέρα από αυτό που βλέπεις»... θα δοθούν όλες οι απαντήσεις με τη ματιά της Ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 
Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή