Ενθουσίασε η 28η Διεθνής Έκθεση Κοσμήματος. Η «Κ» ήταν εκεί.

362 Views
Ενθουσίασε η 28η Διεθνής Έκθεση Κοσμήματος. Η «Κ» ήταν εκεί. Ενθουσίασε η 28η Διεθνής Έκθεση Κοσμήματος. Η «Κ» ήταν εκεί.

Ενθουσίασε η 28η Διεθνής Έκθεση Κοσμήματος.

Η «Κ» ήταν εκεί.

Με αύξηση των εμπορικών επισκεπτών κατά 12% έναντι της περσινής διοργάνωσης ολοκληρώθηκε η 28η Διεθνής Έκθεση Κοσμήματος, Ωρολογίων, Πολύτιμων Λίθων, Μηχανημάτων & Εξοπλισμού «KOSMIMA», στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Επισκεφτήκαμε την έκθεση, ανάμεσα στους εκατοντάδες έλληνες και ξένους επισκέπτες από όλο τον πλανήτη, εντυπωσιαστήκαμε από την ποικιλία, την ποιότητα και το υψηλό επίπεδο των εκθεμάτων της διοργάνωσης. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση από το ελληνικό κόσμημα και να σας σερβίρουμε τα καλύτερα!
Η 28η KOSMIMA πλαισιώθηκε από τον 24ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φιλοτέχνησης Σχεδίου Κοσμήματος με θέμα «Θαλασσογραφίες», ο οποίος συγκέντρωσε 41 συμμετοχές με 64 έργα στην κατηγορία των σπουδαστών και 3 συμμετοχές με ισάριθμα έργα στην κατηγορία των επαγγελματιών. Απολαύστε τα!

Η KOSMIMA και ο διαγωνισμός τελούν υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων, Κοσμηματοπωλών, Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ). Στην οργανωτική επιτροπή του διαγωνισμού συμμετέχουν η ΠΟΒΑΚΩ, η Συντεχνία Χρυσοχόων-Αργυροχρυσοχόων Θεσσαλονίκης (ΣΧΑΘ), ο Σύλλογος Κοσμηματοπωλών-Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης (ΣΚΩΘ), ο Σύλλογος Αργυροχρυσοχόων Αθηνών (ΣΑΑ) και η ΔΕΘ-Helexpo. Την επιτροπή αξιολόγησης απαρτίζουν εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων του κλάδου, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και η Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών του ΑΠΘ.

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Σκέψεις μετά την γλυκύτατη ταινία «Η Πανσιόν»… Είδαμε & σχολιάζουμε
Σκέψεις μετά την γλυκύτατη ταινία «Η Πανσιόν»… Είδαμε & σχολιάζουμε
με 0 Σχόλια 1689 Views

 Ένα απολαυστικό και αισιόδοξο αφιέρωμα στην τρίτη ηλικία, γιατί… «το να μεγαλώνουμε είναι αναπόφευκτο, το να γερνάμε είναι επιλογή»! Είδε η Πίτσα Στασινοπούλου και σχολιάζει για την Κουλτουρόσουπα.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή