Αρκοί: Η πιο ξεχωριστή παρέλαση σε όλη την Ελλάδα, με μόλις δύο μαθητές! (φωτό).

1572 Views
Αρκοί: Η πιο ξεχωριστή παρέλαση σε όλη την Ελλάδα, με μόλις δύο μαθητές! (φωτό). Αρκοί: Η πιο ξεχωριστή παρέλαση σε όλη την Ελλάδα, με μόλις δύο μαθητές! (φωτό).

Αρκοί: Η πιο ξεχωριστή παρέλαση σε όλη την Ελλάδα, με μόλις δύο μαθητές! (φωτό).

Οι Αρκοί είναι ένα ακριτικό νησί του Αιγαίου, μερικά μίλια νοτιότερα από την Σάμο και την Ικαρία, με μόλις 44 μόνιμους κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011.

Και σήμερα έγιναν γνωστοί στο Πανελλήνιο, αφού η καθιερωμένη μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε κανονικά, αν και με τους... μόλις δύο μαθητές του σχολείου.

Κίνηση που προκάλεσε ενθουσιασμό στους λιγοστούς κατοίκους του νησιού, αλλά και μεγάλη αίσθηση σε όλη τη χώρα, αφού τις τελευταίες ώρες οι σχετικές φωτό κάνουν το γύρο των social media με «διθυραμβικά» σχόλια τόσο για τους δύο πιτσιρικάδες, όσο και για το δάσκαλό τους που είχε την ευθύνη της παρέλασης.

Σημειώνεται ότι η επιφάνεια του νησιού είναι μόλις 6,7 τετραγωνικά χιλιόμετρα και έχει μήκος ακτών 25 χιλιόμετρα. Διοικητικά ανήκει στον δήμο Πάτμου.

Οσο για όσους το επιλέγουν για τις διακοπές τους; Στους Αρκιούς μπορεί να φιλοξενηθούν ως 50 άτομα στα διαθέσιμα προς ενοικίαση δωμάτια.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερη Παράξενη ζωή