Η Εθνική Λυρική Σκηνή τροποποιεί το πρόγραμμά της λόγω κορωνοϊού

789 Views
Η Εθνική Λυρική Σκηνή τροποποιεί το πρόγραμμά της λόγω κορωνοϊού Η Εθνική Λυρική Σκηνή τροποποιεί το πρόγραμμά της λόγω κορωνοϊού


 Ποιες παραστάσεις μεταφέρονται, ποιες αναβάλλονται και τί θα γίνει με τα προπωλημένα εισιτήρια

Σε αλλαγές στο πρόγραμμά της προχωρά η Εθνική Λυρική Σκηνή. Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση οι αλλαγές αυτές οφείλονται στην εκτεταμένη εξάπλωση του κορωνοϊού και στοχεύουν στην προστασία του κοινού και των εργαζομένων της.

Έτσι λοιπόν, η πρεμιέρα της παραγωγής «Αντρέα Σενιέ» μεταφέρεται και θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου. Θα ακολουθήσουν παραστάσεις στις 6, 10, 13 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος.
Επιπλέον, η παραγωγή του Μπαλέτου της ΕΛΣ «Human Behaviour», η οποία ήταν προγραμματισμένη για το διάστημα από 21 έως 30 Ιανουαρίου στην Εναλλακτική Σκηνή, αναστέλλεται.

Τέλος, οι προγραμματισμένες για τις 4 και 5 Μαρτίου στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος συναυλίες με τίτλο «Τα τραγούδια του Αγώνα» αναστέλλονται.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από τα Ταμεία της ΕΛΣ για την επιστροφή των χρημάτων τους ή για τη δυνατότητα μεταφοράς των εισιτηρίων τους σε άλλες παραστάσεις, εφόσον το επιθυμούν.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή