Christmas Theater:Το φετινό πρόγραμμα 2021 – 2022

697 Views
Christmas Theater:Το φετινό πρόγραμμα 2021 – 2022 Christmas Theater:Το φετινό πρόγραμμα 2021 – 2022

 

Το θέατρο είναι ταξίδι ζωής και δεν σταματά ποτέ!

Έπειτα από ένα υπέροχο συναυλιακό καλοκαίρι στο City Garden Festival (το φεστιβάλ των sold out), μετά τις δύο μεγάλες παραγωγές στο Ηρώδειο (Συμφωνική Ορχήστρα Τσαϊκόφσκι και Gala μπαλέτου Ο Μαύρος Κύκνος), και καθώς μπαίνουμε σε φθινοπωρινό σκηνικό, που θα δώσει τη σκυτάλη σε ένα πιο αισιόδοξο χειμώνα, φτάνει η ώρα της επιστροφής στο Christmas Theater!

Το Christmas Theater ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό στις 6 Οκτωβρίου με το Gala Μπαλέτου Bolshoi- Mariinsky, «Black Swan – Ο Μαύρος Κύκνος», που μετά την sold out παράσταση στο Ηρώδειο, έρχεται για δύο παραστάσεις στο Christmas Theatre.

Ανοίγει ξανά αυλαία στα όνειρα! Μετά από ένα χρόνο, το υπέροχο θέατρο που δημιουργήθηκε με περισσή αγάπη και αληθινό μεράκι στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, ανοίγει και πάλι.

Ξεδιπλώνει τα θεατρικά καθίσματα, καθαρίζει τις βελούδινες μοκέτες, ανανεώνει τα καμαρίνια, δοκιμάζει φώτα και ήχο, ανοίγει την αυλαία και ετοιμάζεται για μια χρονιά γεμάτη ζωντανές παραστάσεις.

Αυτό τον ένα χρόνο που παρέμεινε κλειστό, το Christmas Theater έχει ανακαινιστεί πλήρως και σας περιμένει με μια νέα υπέροχη πλατεία καθώς και άνετα θεατρικά καθίσματα σε όλα τα θεωρεία!

Το City Village με τις ποικίλες γεύσεις και τα παιχνίδια θα λειτουργεί όλο το χρόνο παράλληλα με τις παραστάσεις ενώ η City Art Gallery στο φουαγιέ θα γεμίσει με μοναδικούς πίνακες και ακόμα περισσότερα ξεχωριστά αντικείμενα τέχνης.

Το θέατρο μας έλειψε. Η τέχνη γενικότερα μας έλειψε. Μας έλειψε η παρουσία της, που έχει τη δύναμη να αλλάξει την ζωή μας και να την κάνει πιο φωτεινή. Γιατί όπως λέει και ο Μπέρτολτ Μπρέχτ: «H τέχνη δεν είναι ένας καθρέφτης για να αντικατοπτρίζεις την πραγματικότητα, αλλά ένα σφυρί για να τη διαμορφώνεις…»

Το θέατρο είναι ταξίδι ζωής! Και δεν σταματά ποτέ!

Και φέτος συναυλίες, χορός και θέατρο στο Christmas Theater θα σημαδέψουν τις πιο όμορφες στιγμές του χρόνου.

Το φετινό πρόγραμμα του Christmas Theater όπως έχει διαμορφωθεί έως αυτή τη στιγμή:

Ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΚΝΟΣ – Gala Μπαλέτου Bolshoi Mariinsky
Πέμπτη 7 & Παρασκευή 8 Οκτωβρίου

ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ της Κάρμεν Ρουγγέρη
Σάββατο & Κυριακή
9 – 10 | 16 – 17 | 23 – 24 | 30 – 31 Οκτωβρίου &
6 – 7 Νοεμβρίου

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ – ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
Δευτέρα & Τρίτη
11 – 12 | 18 – 19 | 25 – 26 Οκτωβρίου &
Παρασκευή 22 Οκτωβρίου,
Δευτέρα 1 και Τρίτη 2 Νοεμβρίου

Back Beat BEATLES
Τετάρτη 27 Οκτωβρίου

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ
Πέμπτη 4 & Παρασκευή 5 Νοεμβρίου

SWAN LAKE on ice – Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ στον πάγο
Παρασκευή 12, Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Νοεμβρίου

EMMA SHAPPLIN – ALESSANDRO SAFINA
Σάββατο 20 Νοεμβρίου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
Δευτέρα 22 Νοεμβρίου

FRANK SINATRA and FRIENDS
Τετάρτη 24 Νοεμβρίου

LAS VEGAS MAGIC Festival
Σάββατο 27 Νοεμβρίου

ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ The Musical
Σάββατο, Κυριακή
4 – 5 | 11 – 12 και 18 – 19 Δεκεμβρίου

ABBA mania
Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ – ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου

GORAN BREGOVIC
Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου

Αφιέρωμα στον ΘΑΝΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ
ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ και άλλοι
Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου

ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΜΟΤΣΑΡΤ της ΒΙΕΝΝΗΣ Βιεννέζικα Βαλς
Κυριακή 2 Ιανουαρίου

Η ΜΑΣΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΚΟΥΔΟΣ
Τετάρτη 5 Ιανουαρίου

Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ του ΝΤΙΣΝΕΫ
Με την ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΘΗΝΩΝ
Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Ιανουαρίου

Ήδη οι πρώτες προπωλήσεις άνοιξαν!

Εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις του Christmas Theater πωλούνται στα:
www.ct.gr
τηλεφωνικά στο 211 – 77 01 700
και στο δίκτυο viva.gr
https://www.viva.gr/tickets/festival/olympiako-stadio-galatsiou/christmas-theater-2020-21/Ο Πολιτισμός είναι ένα κοινό αγαθό που απευθύνεται σε όλους και – όταν παρέχεται με ασφάλεια – χωράει όλους!

Με αυτό το γνώμονα, το Christmas Theater (ακολουθώντας το παράδειγμα όλων των μεγάλων Ευρωπαϊκών θεάτρων) και με μεγάλο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους θεατές αλλά και στην αποστολή του, θα λειτουργήσει ως μεικτός χώρος συνάθροισης κοινού, ακολουθώντας αυστηρά και υπεύθυνα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή μετάδοσης του Covid-19.

Πολιτισμός για όλους
Ασφάλεια για όλους
Διασκεδάζουμε μαζί υπεύθυνα

Για την εγγύηση της υγείας και της ασφάλειας, το Christmas Theater αξιοποιεί την εμπειρία των προηγούμενων ετών λειτουργίας του καθώς και αυτή που απέκτησε τα δύο τελευταία καλοκαίρια με το City Garden όπου καθημερινά υποδεχόταν 800 άτομα και το οποίο λειτουργούσε με τις νέες συνθήκες που επέβαλε η πανδημία.

Έτσι, έχει αναπτύξει και δοκιμάσει, πρακτικές που εξασφαλίζουν την άνετη πρόσβαση στο χώρο και την ανέφελη διασκέδαση εφαρμόζοντας παράλληλα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται από την νομοθεσία και τις εκάστοτε οδηγίες των αρμόδιων αρχών για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων σε κλειστά θέατρα. Τα ειδικά μέτρα που σχεδιάζονται και εφαρμόζονται στοχεύουν στην προστασία των θεατών κατά την είσοδο και την έξοδό τους, καθώς και κατά την παραμονή τους στους χώρους των εκδηλώσεων.

Ειδικότερα:
Το Christmas Theater λειτουργεί με μέγιστη κάλυψη του 50% της χωρητικότητάς του, δηλαδή από τις 3.600 θέσεις που διαθέτει, ανοίγει προς πώληση μόνο τις 1800 θέσεις.

Όλες οι θέσεις είναι αριθμημένες ενώ τα εισιτήρια διατίθενται αποκλειστικά σε δυάδες.
Ακόμα παραπάνω, οι αποστάσεις μεταξύ των θέσεων είναι οι μέγιστες δυνατές: δηλαδή σε κάθε δυάδα θέσεων θεατών υπάρχουν δύο θέσεις κενές τόσο μπρος και πίσω, όσο και αριστερά και δεξιά (σχήμα «σταυρός») κάτι που εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή απόσταση μεταξύ των θεατών.

Όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά (προσωπικά) και μη μεταβιβάσιμα ενώ ο έλεγχος τους κατά την είσοδο είναι ανέπαφος (με χρήση scanner).

Η αίθουσα του Christmas Theater είναι μεγάλη και η απόσταση της οροφής από τα καθίσματα τεράστια, ώστε να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ανανέωσης του αέρα. Σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει το σύστημα εξαερισμού και θέρμανσης ανοικτού κυκλώματος με εισροή νωπού αέρα που εξασφαλίζει συνεχή ροή νέου καθαρού αέρα από έξω (ανανεώνει, ΔΕΝ ανακυκλώνει).

Πριν και μετά από κάθε παράσταση υλοποιείται απολύμανση όλων των χώρων που κινήθηκε το κοινό, ο θίασος και το τεχνικό προσωπικό με την μέθοδο Νεφελοψεκασμού - Ψυχρής Εκνέφωσης (Fogging - νέφωση Dalco100 πιστοποιημένη από τον ΕΟΔΥ).

Στους μεικτούς χώρους συνάθροισης έχουν - σύμφωνα με τη νομοθεσία - πρόσβαση:
Όσοι έχουν αποκτήσει ανοσία, δηλαδή είτε έχουν εμβολιαστεί (και με δύο δόσεις εμβολίου ή με μονοδοσικό εμβόλιο) κι έχουν μεσολαβήσει 14 ημέρες από τον τελικό εμβολιασμό τους είτε έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες [Πιστοποιητικό Νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο με ισχύ που διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν].

Όσοι έχουν υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης της νόσου Covid-19 (PCR test ή rapid test) με αρνητικό αποτέλεσμα κατά τις τελευταίες 48 ώρες. Οι ανήλικοι θα προσέρχονται με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self test από τους γονείς τους. Αυτές οι υποχρεώσεις ισχύουν για όλους άνω των δώδεκα (12) ετών.

Για τα παιδιά, από τεσσάρων (4) έως έντεκα (11) ετών είναι απαραίτητη δήλωση self-test τελευταίου εικοσιτετραώρου στην οποία προβαίνει είτε οποιοσδήποτε γονέας/κηδεμόνας.
Για την είσοδό τους στις παραστάσεις, οι θεατές πρέπει να επιδεικνύουν ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας. Το Christmas Theater δεν συλλέγει ούτε επεξεργάζεται κανένα προσωπικό δεδομένο μέσω της διαδικασίας ελέγχου των πιστοποιητικών καθώς χρησιμοποιεί την εφαρμογή «CovidFreeGr» που έχει θεσπίσει η πολιτεία (Η εφαρμογή δείχνει μόνο το όνομα του κατόχου του πιστοποιητικού, ενώ δεν κρατάει και δεν αποθηκεύει προσωρινά ή μόνιμα προσωπικά δεδομένα ή ιστορικό επαληθεύσεων).

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Christmas Theater

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Φιλοσοφούμε τη ζωή με τον «Μικρό αυτοκράτορα» του Γιώργου Α. Φυτιλή. Διαβάσαμε & Σχολιάζουμε
Φιλοσοφούμε τη ζωή με τον «Μικρό αυτοκράτορα» του Γιώργου Α. Φυτιλή. Διαβάσαμε & Σχολιάζουμε
με 0 Σχόλια 701 Views

Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται στο δρόμο, σαν πεταμένοι από την ίδια τη ζωή. Αναρωτήθηκες πώς βρέθηκαν εκεί;  Ο ήρωας του βιβλίου, ξέρει. Ας τον παρακολουθήσουμε, καθώς μας διηγείται την ιστορία της ζωής του. Διάβασε η Μαριάννα Μπουρουτζή και σχολιάζει για την Κουλτουρόσουπα.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή