Διαγωνισμός The Walking Dead Art! - Μεγάλη έκθεση με τη συμμετοχή Ελλήνων καλλιτεχνών

1450 Views
Διαγωνισμός The Walking Dead Art! - Μεγάλη έκθεση με τη συμμετοχή Ελλήνων καλλιτεχνών Διαγωνισμός The Walking Dead Art! - Μεγάλη έκθεση με τη συμμετοχή Ελλήνων καλλιτεχνών

 Το FOX, στο πλαίσιο του νέου κύκλου «The Walking Dead» καλεί καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα να δηλώσουν συμμετοχή στην ενέργεια «The Walking Dead ART»! Η σειρά θα αποτελέσει έμπνευση για τη δημιουργία έργων από όλες τις μορφές τέχνης, τα οποία θα εκτεθούν σε μια ανοικτή προς το κοινό έκθεση, στην Αθήνα.Με τη σειρά να βρίσκεται ήδη στον 8ο κύκλο, ο μετα-αποκαλυπτικός κόσμος του The Walking Dead, η πλοκή και οι χαρακτήρες, αποτελούν την τέλεια πηγή έμπνευσης. Oι walkers έχουν περάσει στο παρασκήνιο και η πραγματική πρόκληση είναι ο ίδιος ο άνθρωπος, που προσαρμόζεται, επαναστατεί, διαμορφώνει νέες ομάδες και νέους κανόνες. Η προσπάθειά για επιβίωση, η μάχη με αντιπάλους, ζωντανούς και νεκρούς, αλλά κυρίως η μάχη με τον ίδιο τους τον εαυτό, έχει κάνει τους χαρακτήρες δυνατούς, σκληρούς, δίκαιους, ευαίσθητους, πολυμήχανους, αλλά και επικίνδυνους, καθώς προσπαθούν να βρουν τη θέση τους στο νέο αυτό κόσμο.

Σκοπός της ενέργειας «The Walking Dead ART» είναι να παρουσιάσει τον κόσμο μέσα από μια διαφορετική οπτική γωνία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.thewalkingdeadart.gr καταθέτοντας το καλλιτεχνικό τους portfolio. 

Μέσα από μια διαδικασία αξιολόγησης των συμμετοχών, θα επιλεγούν 30 καλλιτέχνες, οι οποίοι θα κληθούν να δημιουργήσουν τα δικά τους μοναδικά έργα. Τα έργα αυτά θα αποτελέσουν το αντικείμενο της έκθεσης «The Walking Dead ART» την καλλιτεχνική επιμέλεια της οποίας, έχει αναλάβει η M art.

Η έκθεση που θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο του 2018, στο Ωδείoν Αθηνών, θα είναι ανοιχτή στο κοινό, το οποίο θα μπορεί να ψηφίσει το αγαπημένο του έργο. 

Ακόμη η έκθεση θα πλαισιωθεί από παράλληλες δράσεις που θα αναδείξουν νέες δομές και παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων, όπως το Σεράφειο, την Οικία Θεοτοκοπούλου και το Εμπορικό Τρίγωνο, καλώντας σε συμμετοχή νέους δημιουργούς της πόλης.

Παράλληλα, κριτική επιτροπή που θα αποτελείται από εκπροσώπους του χώρου της τέχνης, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, θα κρίνει τα έργα και σε συνδυασμό με την ψηφοφορία του κοινού, θα ανακηρυχθούν τρεις νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν μεγάλα δώρα!

H ενέργεια διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, με στήριξη από το Δίκτυο Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων. 


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: The Walking Dead

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
11α ΘΒΘ 2022: Αυτές είναι οι 118 παραστάσεις που διεκδικούν τα Βραβεία Κοινού και Υποψηφιότητες Κριτικής Επιτροπής.
11α ΘΒΘ 2022: Αυτές είναι οι 118 παραστάσεις που διεκδικούν τα Βραβεία Κοινού και Υποψηφιότητες Κριτικής Επιτροπής.
με 0 Σχόλια 1720 Views

Πλήρης κατάλογος θεατρικών παραστάσεων σεζόν 2020-2022 που διεκδικούν μια θέση στις υποψηφιότητες των 11ων Θεατρικών Βραβείων Θεσσαλονίκης 2022 Κριτικής Επιτροπής και Κοινού.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή