Μπεν Στίλερ: Δεν θα κόψω τη σκηνή με τον Ντόναλντ Τραμπ στο Zoolander

946 Views
Μπεν Στίλερ: Δεν θα κόψω τη σκηνή με τον Ντόναλντ Τραμπ στο Zoolander Μπεν Στίλερ: Δεν θα κόψω τη σκηνή με τον Ντόναλντ Τραμπ στο Zoolander

 Ο Μπεν Στίλερ είπε ότι έχει αντισταθεί στις επιθυμίες να αφαιρεθεί η εμφάνιση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ από την ταινία «Zoolander» του 2001.

«Άνθρωποι ζήτησαν να επικοινωνήσουν μαζί μου και να πουν,”Θα ​​πρέπει να κόψετε τον Ντόναλντ Τραμπ από το Zoolander”», δήλωσε ο Στίλερ, στο The New Abnormal.

Στην κωμωδία, ο Τραμπ και η πλέον σύζυγος Μελάνια ήταν σε μια σκηνή που έλαβε χώρα στα βραβεία μόδας VH1 στη Νέα Υόρκη, σε συνέντευξη στο κόκκινο χαλί.


Ο τότε μελλοντικός πρόεδρος είπε στην ταινία, «Χωρίς τον Derek Zoolander, το μόντελινγκ ανδρών δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα».

Ο Στίλερ είπε στο podcast: «Το τραβήξαμε στα πλέον αδύναμα βραβεία μόδας VH1… και καθώς οι άνθρωποι ερχόταν στο κόκκινο χαλί, τους τραβήξαμε στην άκρη και τους ζητήσαμε να μιλήσουν για τον Derek Zoolander, και έτσι ο Trump και η Melania το έκαναν».

Ο Στίλερ, ο οποίος σκηνοθέτησε, παρήγαγε και έπαιξε τον ρόλο του Derek Zoolander στην κινηματογραφική ταινία, είπε ότι κρατούσε την ταινία ανέπαφη, καθώς αντανακλούσε αυτό που συνέβαινε εκείνη την εποχή.

Ο Τραμπ ήταν τότε ένα βασικό στοιχείο της Νέας Υόρκης.

«Υπήρχαν τόσες πολλές ταινίες που είχαν μια ανόητη εμφάνιση του Ντόναλντ Τραμπ, αντιπροσώπευε ένα συγκεκριμένο πράγμα», δήλωσε ο Στίλερ για τον Τραμπ.

Ο Τραμπ, ο οποίος είχε το παρατσούκλι The Donald εκείνη την εποχή, είχε επίσης κάνει εμφανίσεις σε ταινίες όπως το Home Alone 2: Lost in New York, The Little Rascals, Eddie και Two Weeks Notice, καθώς και τηλεοπτικές εκπομπές όπως το The Fresh Prince of Bel Air, Suddenly Susan και The Drew Carey Show.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Μπεν Στίλερ

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Με ενδιαφέρον «Από Θέση Ισχύος – Η δύναμη του δημόσιου λόγου» - Είδαμε και σχολιάζουμε.
Με ενδιαφέρον «Από Θέση Ισχύος – Η δύναμη του δημόσιου λόγου» - Είδαμε και σχολιάζουμε.
με 0 Σχόλια 568 Views

 Στο θέατρο Κήπου βρεθήκαμε για μια ιδιαίτερη παράσταση με την ονομασία «Από Θέση Ισχύος – Η δύναμη του δημόσιου λόγου» και στα 90 λεπτά που διήρκησε τα συναισθήματα που μας άφησε ήταν θετικά (+) τα περισσότερα…

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή