Συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας του Θοδωρή Αθερίδη. Εικόνες «Από Έρωτα»…

473 Views
Συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας του Θοδωρή Αθερίδη. Εικόνες «Από Έρωτα»… Συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας του Θοδωρή Αθερίδη. Εικόνες «Από Έρωτα»…

Συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας του Θοδωρή Αθερίδη. Εικόνες «Από Έρωτα»…

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας “Από Έρωτα”, τα οποία ξεκίνησαν στη Μυτιλήνη και μεταφέρθηκαν σε γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά.
Από το λιμανάκι της Αφροδίτης στη Φρεαττύδα, μέχρι την οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, τη γειτονιά της Αγίας Άννας στο Βοτανικό και τον κινηματογράφο Αίγλη στο Ζάππειο, οι συντελεστές της ταινίας δημιουργούν μαγικές εικόνες που λειτουργούν σαν ιδανικό σκηνικό μιας ρομαντικής ιστορίας γεμάτης ανατροπές.
Η Σμαράγδα Καρύδη και η Παναγιώτα Βλαντή στους δύο κεντρικούς ρόλους των γυναικών της ζωής του Θοδωρή Αθερίδη, προκαλούν στον πρωταγωνιστή δυνατά συναισθήματα και έντονα διλήμματα.
H ιστορία είναι βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Θοδωρή Αθερίδη, με τη Σμαράγδα Καρύδη, την Παναγιώτα Βλαντή και τον ίδιο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μαζί τους θα δούμε επίσης τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, την Μάρθα Καραγιάννη, τον Γιάννο Περλέγκα και τον Γιώργο Χρυσοστόμου. Η παραγωγή είναι του Κώστα Λαμπρόπουλου και η διανομή της Village και αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στο τέλος του 2014.
 

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή