Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Thessaloniki - Locarno Industry Academy (8 – 13 Νοεμβρίου 2021)

689 Views
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Thessaloniki - Locarno Industry Academy (8 – 13 Νοεμβρίου 2021) Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Thessaloniki - Locarno Industry Academy (8 – 13 Νοεμβρίου 2021)

62ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ||

4 - 14/11/2021
 
 
 
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης μαζί με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο παρουσιάζουν για έκτη χρονιά το Thessaloniki – Locarno Industry Academy, μία πρωτοβουλία που απευθύνεται σε νέους επαγγελματίες του κινηματογραφικού χώρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι αιτήσεις ξεκίνησαν, σάς περιμένουμε!
 
Tο Industry Academy επικεντρώνεται σε χώρες από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και τη Μεσόγειο, ενώ θα δέχεται αιτήσεις από περιοχές όπου λειτουργεί ήδη η Ακαδημία (Ευρώπη, Λατινική Αμερική, ΗΠΑ και Νότια Αφρική).
 
Η Ακαδημία είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει σκοπό να βοηθήσει τους νέους επαγγελματίες του κινηματογραφικού χώρου που ειδικεύονται στην προώθηση και διανομή ταινιών, στο μάρκετινγκ και τον προγραμματισμό ταινιών.
 
Το πρόγραμμα θα παρουσιαστεί από τις 8 έως τις 13 Νοεμβρίου στην Αγορά του 62ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και θα έχει στόχο να εκπαιδεύσει νέους επαγγελματίες του κινηματογράφου.
 
Η Ακαδημία προσφέρει στους συμμετέχοντες συνεδρίες με κορυφαίους και έμπειρους επαγγελματίες και ειδικούς: με sales agents, διανομείς, επικεφαλής τμημάτων μάρκετινγκ, προγραμματιστές φεστιβάλ και παραγωγούς. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ανταλλάσσουν απόψεις και ιδέες με συναδέλφους τους και με καλεσμένους ομιλητές, ενώ θα έχουν πρόσβαση σε επαγγελματικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Αγοράς (5 – 13 Νοεμβρίου), οι οποίες προσφέρουν καλύτερη επισκόπηση των δραστηριοτήτων της αγοράς και κατανόηση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι ευρωπαϊκοί και διεθνείς παράγοντες στη βιομηχανία του κινηματογράφου).
 
Η επίσημη γλώσσα είναι τα αγγλικά.
 
Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων είναι η 27η Αυγούστου.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ www.filmfestival.gr. Μπορείτε να βρείτε την αίτηση εδώ.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή