Η Σκάρλετ Γιόχανσον στηρίζει τον Γούντι Aλεν: «Τον αγαπώ και τον πιστεύω»

791 Views
Η Σκάρλετ Γιόχανσον στηρίζει τον Γούντι Aλεν: «Τον αγαπώ και τον πιστεύω» Η Σκάρλετ Γιόχανσον στηρίζει τον Γούντι Aλεν: «Τον αγαπώ και τον πιστεύω»

 

Το μέρος του Γούντι Άλεν πήρε η Σκάρλετ Γιόχανσον αναφορικά με τις κατηγορίες που τον βαρύνουν για σεξουαλική κακοποίηση της υιοθετημένης κόρης του, Ντίλαν Φάροου.
Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο Hollywood Reporter, η διάσημη ηθοποιός ρωτήθηκε για το τι πιστεύει σχετικά με τους ισχυρισμούς αυτούς, δεδομένου ότι ο Γούντι Άλεν έχει σκηνοθετήσει τρεις ταινίες στις οποίες η ίδια είναι πρωταγωνίστρια «Τον αγαπώ τον Γούντι. Τον πιστεύω και θα δούλευα ξανά μαζί του ανά πάσα στιγμή. Βλέπω τον Γούντι κάθε φορά που έχω χρόνο και έχω μιλήσει πολλές φορές μαζί του για το συγκεκριμένο θέμα. Ήμουν πολύ ευθύς μαζί του και αυτός είναι πολύ ειλικρινής μαζί μου. Διατηρεί την αθωότητά του και τον πιστεύω» ήταν η απάντηση της Σκάρλετ Γιόχανσον, παίρνοντας μια θέση που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την άποψη άλλων ηθοποιών, όπως ο Τίμοθι Καλαμέ, η Γκρέτα Γκέργουικ και ο Κόλι Φερθ, που έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για τη συνεργασία τους με τον Γούντι Άλεν μετά την επανεμφάνιση των ισχυρισμών της υιοθετημένης κόρης του πως την έχει κακοποιήσει σεξουαλικά.
Πάντως, ο διάσημος σκηνοθέτης αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες με τις Αρχές να μην έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να «στηρίξουν» τις κατηγορίες με στοιχεία.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή