Μένουμε Σπίτι – free online ταινίες: Από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων.

866 Views
Μένουμε Σπίτι – free online ταινίες: Από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων. Μένουμε Σπίτι – free online ταινίες: Από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων.

 


Την οnline προβολή ταινιών μικρού μήκους, με αφορμή το «Μένουμε Σπίτι» ξεκίνησε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων.

Η προβολή ταινιών μικρού μήκους έχει ξεκινήσει από την Περασμένη Δευτέρα και γίνεται από το facebook και το κανάλι στο Youtube του CFF, καθημερινά 9 με 9:30 το βράδυ.

Πρόκειται για ταινίες που δημιούργησαν μαθητές και εκπαιδευτικοί στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, καθώς και άλλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων απ΄όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα θα προβάλλονται ταινίες επαγγελματιών και ερασιτεχνών δημιουργών από την Ελλάδα και τον κόσμο, τις οποίες παραχώρησαν οι δημιουργοί και οι παραγωγοί τους στηρίζοντας την όλη προσπάθεια.

«Μένουμε σπίτι λοιπόν αλλά κρατάμε επαφή με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων και τις δράσεις του. Τηρούμε κανόνες και οδηγίες και συναντιόμαστε σε δημιουργικά μονοπάτια. Συνεχίζουμε λοιπόν και σύντομα με τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα σε online υποστήριξη», αναφέρει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο του ηθοποιού Κωνσταντίνου Λεβαντή.
Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο του ηθοποιού Κωνσταντίνου Λεβαντή.
με 0 Σχόλια 2726 Views
Μου είναι απίστευτο να το πιστέψω, αυτό που μόλις έμαθα για τον Κωνσταντίνο. Πως έτσι ξαφνικά, στα 42 του έφυγε από τη ζωή. Ενός ανθρώπου, ενός εξαιρετικού παιδιού, που γνώρισα προσωπικά και συνεργαστήκαμε στην Κουλτουρόσουπα καθώς αρθρογραφούσε με την επιτυχημένη στήλη του «Εγώ είμαι Γλάρος» τη σαιζόν 2017/18  Καλό ταξίδι Κωνσταντίνε!  Τόσο ξαφνικά και τόσο νωρίς...

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή