Γίνε εθολοντής στο 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, ΕΔΩ η αίτηση.

374 Views
Γίνε εθολοντής στο 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, ΕΔΩ η αίτηση. Γίνε εθολοντής στο 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, ΕΔΩ η αίτηση.

Γίνε εθολοντής στο 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, ΕΔΩ η αίτηση.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, προχώρησε στη δημιουργία γενικού προγράμματος εθελοντισμού το οποίο αφορά στην απασχόληση εθελοντικού προσωπικού για τις δύο κύριες διοργανώσεις του οργανισμού, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που διεξάγεται κυρίως τον μήνα Νοέμβριο και το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης που διεξάγεται τον μήνα Μάρτιο.

Το γενικό πρόγραμμα εθελοντισμού ξεκίνησε πριν αρκετά χρόνια δημιουργώντας τελικά μία μεγάλη "δεξαμενή" ατόμων, παλιών και νέων εθελοντών οι οποίοι με γνώμονα την αγάπη τους για τον κινηματογράφο και την επιθυμία τους να βοηθήσουν ουσιαστικά στη διοργάνωση αυτής της μεγάλης γιορτής της πόλης, βοηθούν εθελοντικά ως υποστηρικτικό προσωπικό κατά τη διάρκεια των δύο Φεστιβάλ.

Ο όγκος των αιτήσεων που αξιολογούνται ετησίως είναι σαφέστατα πολύ μεγαλύτερος από τον αριθμό που μπορούμε να απασχολήσουμε ανά διοργάνωση. Η ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση του προγράμματος αποτελεί ένδειξη ότι το πρόγραμμα "λειτουργεί" και εξακολουθεί να συναρπάζει.εποικοδομητικής συνεργασίας με τους εθελοντές μας σε μία συνεχή αναζήτηση με ματιά στραμμένη στην έβδομη τέχνη.

To ΦΚΘ μέσω του εθελοντισμού, πέρα από μία κίνηση ελεύθερης βούλησης για προσφορά υπηρεσιών, επιδιώκει να προβάλλει ότι είναι δράση με προγραμματισμό και μεθοδικότητα, δυναμική διαδικασία προσφοράς, μάθησης, ευθύνης και ανάπτυξης και τελικά μία καθ’ όλα συναρπαστική εμπειρία.

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για εθελοντές στο 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Συμπληρώστε ΕΔΩ την αίτηση εθελοντισμού για το 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Περισσότερες πληροφορίες
Πρόγραμμα Εθελοντισμού Φ.Κ.Θ.
Πλατεία Αριστοτέλους 10
546 23 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 378400
Φαξ: 2310 285759

Email: volunteers@filmfestival.gr


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Λεξικό Ομαλών Ανωμαλιών: ΆΝΘΡΩΠΟΣ
Λεξικό Ομαλών Ανωμαλιών: ΆΝΘΡΩΠΟΣ
με 0 Σχόλια 4273 Views

Aμάθεια, αστάθεια, γήρας, εμπειρία, ζήλος, ημιμάθεια, ιαχή, λογική, μαϊμουδισμός, νταής, ξετσιπωσιά, οπορτουνισμός, ρουτίνα, τέρας, χάος, ψυχή... λέξεις που συμπληρώνουν την παρακάτω αλφάβητο ενός δωρεάν  λεξικού φιλοδοξώντας να προκαλέσει πικρά μειδιάματα και δεύτερες σκέψεις με θέμα «ΆΝΘΡΩΠΟΣ». Γράφει ο Μανώλης Ιωαννίδης για την Κουλτουρόσουπα.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή