«Σινέ Άλσος» & «Σινέ Παράδεισος» 2022: Όλο το πρόγραμμα προβολών του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

5323 Views
«Σινέ Άλσος» & «Σινέ Παράδεισος» 2022: Όλο το πρόγραμμα προβολών του δήμου Νεάπολης-Συκεών. «Σινέ Άλσος» & «Σινέ Παράδεισος» 2022: Όλο το πρόγραμμα προβολών του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

 

Οι προβολείς ανάβουν...

Πρεμιέρα την ερχόμενη Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022, για τους Δημοτικούς Θερινούς Κινηματογράφους του δήμου Νεάπολης-Συκεών «ΣΙΝΕ ΑΛΣΟΣ» και «ΣΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ»

Έναρξη των προβολών (9:15 μ.μ.) με ειδικά αφιερώματα στον αντιφασιστικό κινηματογράφο, στα επαναστατικά-εθνικοαπευλευρωτικά κινήματα, στην οικολογία και στο περιβάλλον με ΕΙΣΟΔΟ ΔΩΡΕΑΝ
28 ταινίες 74 προβολές!  

Info:
Σινέ Παράδεισος
Περιοχή Στρεμπενιώτη, T: 2310 631 700
Αστική γραμμή 25 (στάση σχολείο), Αστική γραμμή 29 (στάση πολυκλαδικό)

Σινέ Άλσος
Περιοχή Δενδροφυτεία, Τ: 2310 200 190
Αστική γραμμή 18, 23, 28 (στάση Αγ. Χαράλαμπος)

Οι χώροι είναι προσβάσιμοι σε άτομα ΑμεΑ
.

ANAΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ  - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022

Σινέ «Παράδεισος» 22/6
Σινέ «Άλσος» 23/6
«Η πόλη και η πόλη» 
Σκηνοθεσία: Χρ. Πασσαλής & Σύλλας Τζουμέρκας Παίζουν: Βασίλης Κανάκης, Αλέξανδρος Βαρδαξόγλου, Aγγελική Παπούλια, Αργύρης Ξάφης, Νίκη Παπανδρέου, Βασίλης Καραμπούλας, Θέμις Μπαζάκα, Μαρία Φιλίνη, Λαέρτης Μαλκότσης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Φριτζ Φένε, Φιντέλ Ταλαμπούκας, Άρης Αρμαγανίδης
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9:15 μ.μ. | Διάρκεια: 87 λεπτά | Κατάλληλο

Έξι επεισόδια από τη ζωή και τα δεινά που υπέστη η εβραϊκή κοι- νότητα της Θεσσαλονίκης ενώνονται κινηματογραφικά με την πόλη του σήμερα, δημιουργώντας μια πολυπρόσωπη κινηματογραφική αφήγηση, στην οποία δυο πόλεις συνυπάρχουν στο ίδιο πλαίσιο: η πόλη της Θεσσαλονίκης του περασμένου αιώνα και η πόλη της Θεσ- σαλονίκης όπως είναι τώρα. Το παρελθόν και το παρόν μιας πόλης, συναντιούνται και συγκλίνουν στις ρωγμές της. Μια τολμηρή ματιά στα σκοτεινά, και επονείδιστα κεφάλαια της νεότερης ελληνικής ιστο- ρίας, αλλά και στη βολική λήθη που έπεται αυτών.


Σινέ «Άλσος» 22/6
Σινέ «Παράδεισος» 23/6
«Z» (1969)
Σκηνοθεσία: Κώστας Γαβράς
Παίζουν: Ιβ Μοντάν, Ειρήνη Παπά, Ζαν Λουί Τρεντινιάν, Ζακ Περέν
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9:15 μ.μ. | Διάρκεια: 127 λεπτά | Άνω των 12 ετών

Ένας ειρηνιστής γιατρός, βουλευτής αριστερού κόμματος, έχει προγραμ- ματίσει να κάνει μια ομιλία για τον πυρηνικό αφοπλισμό και την παγκόσμια ειρήνη. Καθώς φτάνει έξω από την αίθουσα που πρόκειται να μιλήσει, δέχε- ται την επίθεση μιας ομάδας ακροδεξιών εξτρεμιστών που συνδέονται πολι- τικά με την κυβέρνηση και, ενώ η αστυνομία είναι δίπλα, δεν παρεμβαίνει. Συνέρχεται από το δυνατό χτύπημα και κάνει την ομιλία, αργότερα όμως υποκύπτει στα τραύματά του. Ένας δημοσιογράφος βρίσκει έναν μάρτυρα κι έναν δικαστή που είναι πρόθυμος να τον ακούσει, παρά τις διαμαρτυρίες της κυβέρνησης. Ακολουθεί μια δίκη στην οποία αποκαλύπτεται μια κυβερ- νητική συνωμοσία, αλλά όλα ανατρέπονται όταν στην εξουσία, έπειτα από στρατιωτικό πραξικόπημα, ανεβαίνει νέα κυβέρνηση, η οποία απαγορεύει τα μακριά μαλλιά, τους Beatles και τις εκδηλώσεις υπέρ της ειρήνης...

Το «Ζ» (ή και Ζει) είναι ο τίτλος ταινίας του Κώστα Γαβρά, παραγωγής 1969, με θέμα τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη, και την αναζήτηση των ενόχων από τον ανακριτή Χρήστο Σαρτζετάκη, μετέπειτα Πρόεδρο της Ελληνικής Δη- μοκρατίας. Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Βασίλη Βασιλικού και με την εμβληματική μουσική σύνθεση, του Μίκη Θεοδωράκη.


Σινέ «Παράδεισος» 24/6 
Σινέ «Άλσος» 25/6
«Τα Ρόδια του Ναγκόρνο - Καραμπάχ» «The Pomegranates of Nagorno Karabakh»
Σκηνοθεσία: Θωμάς Σίδερης
Παίζουν:
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9:15 μ.μ. | Διάρκεια: 78 λεπτά | Άνω των 12 ετών

Για σαράντα περίπου χρόνια, το Ναγκόρνο Καραμπάχ αποτελούσε μία αμφισβητούμενη περιοχή, μεγάλης γεωπολιτικής σημασίας. Μετά τη συμφωνία ειρήνης το φθινόπωρο του 2020, τα σύνορα οριοθετούνται εκ νέου και οι Αρμένιοι κάτοικοι του Ναγκόρνο Καραμπάχ αναγκά- ζονται να εγκαταλείψουν σπίτια, περιουσίες, χωράφια και τους νε- κρούς τους. Ταυτόχρονα, οι επί χρόνια εκδιωγμένοι Αζέροι, πρώην κάτοικοι της περιοχής, δηλώνουν έτοιμοι να επιστρέψουν. Μία κινη- ματογραφική καταγραφή του ξεριζωμού και της περιπλάνησης των κατοίκων του Ναγκόρνο Καραμπάχ, που μετρούν χιλιάδες νεκρούς τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες και της μετακίνησής τους σε γκρίζα και βροχερά τοπία όπου κανένας δεν γνωρίζει τι είναι δικό του, πού βρίσκονται τα σύνορα και ποια είναι εν τέλει η πατρίδα του.


Σινέ «Άλσος» 24/6
Σινέ «Παράδεισος» 25/6
«Χίτλερ εναντίον Πικάσο» «Hitler Versus Picasso»
Σκηνοθεσία: Κλαούντιο Πόλι
Παίζουν:
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9:15 μ.μ. | Διάρκεια: 94 λεπτά | Κατάλληλο

Οι Ναζί αντιμετώπιζαν την τέχνη με δύο τρόπους: κατέστρεφαν κάθε έργο που θεωρούσαν ως «εκφυλισμένη τέχνη» και λεηλατούσαν συ- στηματικά τα καλύτερα κομμάτια κλασσικής και μοντέρνας τέχνης σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η ταινία αποκαλύπτει τους Picasso, Matisse, Renoir, Chagall αλλά και έργα τέχνης άλλων ζωγράφων κρυμμένα, λεηλατημένα - καταδικασμένα από τους Ναζί, τα οποία έρχονται επι- τέλους στο φως και προβάλουν στη μεγάλη οθόνη τη ναζιστική εμμο- νή για την τέχνη.

Σινέ «Παράδεισος» 26/6 
Σινέ «Άλσος» 27/6
«Στα Δάση της Σιβηρίας» «In the Forests of Siberia»
Σκηνοθεσία: Σαφί Νεμπού
Παίζουν: Ραφαέλ Περσονάζ, Γιεβγκένι Σιντίκιν
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9:15 μ.μ. | Διάρκεια: 105 λεπτά | Άνω των 12 ετών

Ο Τεντί, κουρασμένος από τη βοή της αστικής ζωής εγκαταλείπει το Παρίσι και εγκαθίσταται σε μια απομονωμένη καλύβα στις όχθες της σιβηριανής λίμνης Βαϊκάλη. Απολαμβάνει τη μοναχική ομορφιά της φύσης, μέχρι που ο χειμώνας τον φτάνει στα όριά του και ο ίδιος χά- νεται μέσα σε μια εφιαλτική χιονοθύελλα. Το βράδυ που χάνεται στη χιονοθύελλα θα μπορούσε να είχε αποβεί μοιραίο αν δεν ήταν εκεί ο Αλεξέι, ένας Ρώσος καταζητούμενος που ζει κρυμμένος στα δάση της Σιβηρίας για χρόνια. Ανάμεσα σε δύο τελείως διαφορετικούς άν- δρες αναπτύσσεται μία φιλία που είναι συγχρόνως τόσο αναπάντεχη όσο και απαραίτητη και για τους δύο.
.

Σινέ «Άλσος» 26/6
Σινέ «Παράδεισος» 27/6
«Το Αλάτι της Γης» «Salt of the Earth»
Σκηνοθεσία: Βιμ Βέντερς, Ζουλιάνο Ριμπέιρο Σαλγάδο
Παίζουν:
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9:15 μ.μ. | Διάρκεια: 109 λεπτά | Κατάλληλο

Η ζωή και το έργο του κορυφαίου Βραζιλιάνου φωτογράφου και οικολογικού ακτιβιστή Σεμπαστιάο Σαλγάδο, ο οποίος έχει απαθα- νατίσει με μοναδικό στιλ τη ζωή των κατοίκων σε απρόσιτες κι επικίν- δυνες γωνιές του πλανήτη. Τα τελευταία 40 χρόνια, ο φωτογράφος Σεμπαστιάου Σαλγάδο ταξίδεψε σ’ όλες τις ηπείρους, στα βήματα μιας ανθρωπότητας που συνεχώς αλλάζει. Έχει υπάρξει μάρτυρας μερικών από τα πιο σημαντικά γεγονότα της σύγχρονης ιστορίας μας διεθνών συγκρούσεων, λιμών και μαζικών εξόδων. Ανακάλυψε παρθένες εκτάσεις, άγριες χλωρίδες και πανίδες, και μεγαλοπρεπή τοπία, κι όλα αυτά στο πλαίσιο ενός τεράστιου φωτογραφικού αφιε- ρώματος στην ομορφιά του πλανήτη. Η ζωή και το έργο του Σεμπα- στιάου Σαλγάδου μάς αποκαλύπτεται από τον γιο του, Ζουλιάνο, που τον συνόδευε στα πιο πρόσφατα ταξίδια του, κι από τον σκηνοθέτη-  φωτογράφο Βιμ Βέντερς.
 

Σινέ «Παράδεισος» 28/6
Σινέ «Άλσος» 29/6
«Επιστροφή στο Τσερνομπίλ»
«Back to Chernobyl»
Σκηνοθεσία: Ρόμαν Σουμούνοφ
Παίζουν:
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9:15 μ.μ. | Διάρκεια: 52 λεπτά | Κατάλληλο
 
Ένα οδοιπορικό στο Pripyat, την πόλη - φάντασμα της βόρειας Ου- κρανίας που εγκαταλείφθηκε εντελώς μετά την έκρηξη, το οποίο συ- νοδεύουν προσωπικές ιστορίες και εμπειρίες ανθρώπων που επλή- γησαν από την καταστροφή. Σχεδόν 36 χρόνια μετά, επιστρέφουμε στην πόλη - φάντασμα μαζί με επιζώντες της καταστροφής. Ένας ανώτερος μηχανικός που ήταν μέλος της ομάδας κατασκευής του αντιδραστήρα, ένας μαιευτήρας νοσοκομείου, ένα κορίτσι 11 ετών που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Pripyat, ένας πυροσβέστης στον πυρηνικό σταθμό νούμερο 4 και ένας αξιωματικός υπεύθυνος για την απομάκρυνση ραδιενεργών αποβλήτων από την οροφή του αντιδραστήρα είναι μερικά από τα πρόσωπα που παρακολουθούμε και που εξακολουθούν ως σήμερα να υποφέρουν από μη αναστρέψι- μες ιατρικές παθήσεις.

.
Σινέ «Άλσος» 28/6
Σινέ «Παράδεισος» 29/6
«Μαύρα Φουγάρα» «Black Trail»
Παραγωγή: Δίκτυο EIC (European Investigative Collabora- tions), Reporters United
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9:15 μ.μ. | Διάρκεια: 58 λεπτά | Κατάλληλο

Η κρυφή σχέση της ναυτιλιακής βιομηχανίας και της κλιματικής κρί- σης, αλλά και η επιρροή που ασκεί αυτή πάνω σε κυβερνήσεις όπως η ελληνική, και στον ΙΜΟ, τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό. Παρά την πλάγια χρηματοδότησή του με δισεκατομμύρια ευρώ σε φορο- απαλλαγές και επιδοτήσεις, ο κλάδος της ναυτιλίας, και ιδίως των κρουαζιερόπλοιων και των φορτηγών πλοίων, εξακολουθεί να χρησι- μοποιεί καύσιμα εξαιρετικά ρυπογόνα με αποτέλεσμα να επιβαρύνει όλο και περισσότερο την κλιματική κρίση βάζοντας σε κίνδυνο τους παγκόσμιους στόχους της Συμφωνίας του Παρισιού.
 

Σινέ «Παράδεισος» 6 -3/7
Σινέ «Άλσος» 4-6/7
«18»
Σκηνοθεσία: Βασίλης Δούβλης
Παίζουν: Ιωσήφ Γαβριελάτος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Αναστάσης Λαουλάκος, Ναταλί Παβλώφ, Κλέλια Ανδριολάτου, Μαρίνα Ανυφαντή, Βασίλης Ντάρμας, Αντώνης Τσαμούρας
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9:15 μ.μ. | Διάρκεια: 95 λεπτά | Άνω των 16 ετών

Μια ομάδα δεκαοχτάχρονων μαθητών σε μια εργατική γειτονιά της Αθήνας που πλήττεται από την κρίση, κυνηγούν μετανάστες, ομο- φυλόφιλους, και όλους όσους είναι απλώς διαφορετικοί και δεν συμφωνούν με τις ιδέες τους. Όταν ένας συμμαθητής τους δηλώνει την αποστροφή του για τις πράξεις τους, γίνεται ο επόμενος στόχος τους. Ένα ρεαλιστικό πορτραίτο της Ελλάδας του σήμερα με ένταση και ρεαλισμό, για ένα επίκαιρο και άκρως ανησυχητικό ζήτημα, αυτό του σχολικού εκφοβισμού και της ανεξέλεγκτης βίας στα σχολεία. Επίκαιρο, σκληρό αλλά και τρυφερό πορτρέτο των σημερινών δεκαο- κτάρηδων αλλά και της ελληνικής πραγματικότητας. Ειδικό βραβείο στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.


Σινέ «Άλσος» 6 -3/7 Σινέ «Παράδεισος» 4-6/7
«Σμύρνη μου Αγαπημένη»
Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης
Παίζουν: Μιμή Ντενίση, Λεωνίδας Κακούρης,
Μπουράκ Χακί, Κρατερός Κατσούλης, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Γερονικολού, Χρήστος Στέργιογλου, Ντίνα Μιχαηλίδου
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9:15 μ.μ. | Διάρκεια: 120 λεπτά | Άνω των 12 ετών

H Φιλιώ Μπαλτατζή, μία ηλικιωμένη Ελληνοαμερικανίδα, κοσμοπολί- τισσα, ευγενική αλλά και δραστήρια, σπεύδει στη Μυτιλήνη με την εγ- γονή της, για να συμπαρασταθεί στους Σύριους πρόσφυγες. Κανείς δεν ξέρει την καταγωγή της, κανείς δεν ξέρει ότι η Σμυρνιά γιαγιά της βρέθηκε κάποτε στο ίδιο νησί κατατρεγμένη και προσφυγοπού- λα. Η ιστορία της πολυτάραχης ζωής της οικογενείας Μπαλτατζή ξε- πηδά από τις σελίδες του τεφτεριού της συνονόματης γιαγιάς με τις συνταγές της, ενθύμημα της εγγονής της που έφτασε στη σύγχρονη Μυτιλήνη των προσφύγων, όπως ακριβώς και η γιαγιά της. Διαφο- ρετικές γενιές γυναικών της ίδιας οικογένειας ενώνονται στον χώρο και τον χρόνο, μέσα από τα νήματα της ιστορίας. Παρόν και παρελθόν γίνονται ένα.
 

Σινέ «Παράδεισος» 7-10/7
Σινέ «Άλσος» 111-13/7«Μπέλφαστ»
«Belfast»
Σκηνοθεσία: Κένεθ Μπράνα
Παίζουν: Τζουντ Χιλ, Κατριόνα Μπαλφ, Τζούντι Ντεντς, Τζέιμι Ντόρναν, Σιέραν Χιντς, Κόλιν Μόργκαν
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9:15 μ.μ. | Διάρκεια: 97 λεπτά | Άνω των 14 ετών

Τον Αύγουστο του 1969 ξεκίνησαν οι βίαιες Ταραχές και οι συγκρού- σεις στην Ιρλανδία μεταξύ φανατικών ομάδων Προτεσταντών και Κα- θολικών, που κράτησαν τρεις ολόκληρες δεκαετίες. Εκεί σε μια γειτο- νιά της εργατικής τάξης στο Μπέλφαστ, μεγαλώνει ο 9χρόνος Μπάντι παίζοντας με τους φίλους του, πηγαίνοντας σινεμά με τον παππού και την γιαγιά, βλέποντας και ακούγοντας τους γονείς του να τσακώνο- νται, να αγκαλιάζονται να χορεύουν. Την ίδια περίοδο οδοφράγματα στήνονται και μια εμφύλια παράνοια οδηγεί σε εμπόλεμη κατάσταση τη γειτονιά. Ενώ η βία απειλεί να ανατρέψει όλα όσα ξέρει και έμαθε να αγαπά ο μικρός πρέπει να κατανοήσει τις δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να πάρει η οικογένεια και την πιθανότητα να μετακομί- σουν στην Αγγλία για να γλιτώσουν από το εξελισσόμενο χάος.
Σινέ «Άλσος» 7-10/7
Σινέ «Παράδεισος» 11-13/7
«Τραγούδα! 2»
«Sing! 2»
Σκηνοθεσία: Γκαρθ Τζένινγκς
Με τις φωνές των: Θέμη Γεωργαντά, Θοδωρή Μαραντίδη, Ντορίνας Θεοχαρίδου, Σπύρου Μπιμπίλα, Θάνου Λέκκα, Βίνας Παπαδοπούλου
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9:15 μ.μ. | Διάρκεια: 112 λεπτά | Κατάλληλο

Τα συμπαθητικά ανθρωπόμορφα ζωάκια της παρέας επιστρέφουν στην «σκηνή» και συγκροτούν τον ονειροπόλο και μεγαλεπήβολο θί- ασο του Μπάστερ Μουν για να διεκδικήσουν μαζί το μεγάλο του όρα- μα: την παραγωγή ενός φαντασμαγορικού μιούζικαλ στο ψυχαγωγικό κέντρο του κόσμου που στεγάζεται στη γειτονική τους μεγαλούπολη. Πρώτα όμως πρέπει να πείσουν τον μεγαλύτερο ροκ αστέρα του κό- σμου να παίξει μαζί τους. Μόνο που αυτό θα είναι αρκετά δύσκολο, καθώς αυτός έχει να εμφανιστεί στη σκηνή δεκαπέντε χρόνια. Έτσι ο Μπάστερ κι οι φίλοι του, η Ροζίτα η γουρουνίτσα, η σκαντζοχοιρίνα Ας, ο Τζόνι ο γορίλας κι ο Γκάντερ, το ατίθασο γουρουνάκι, θα κά- νουν τα πάντα ώστε να βρουν τον Κλέι, το λιοντάρι και να τον πείσουν να τους ακολουθήσει. Με κέφι και διάθεση για περιπέτεια, χιούμορ και πολύ μουσική, όλοι μαζί θα κυνηγήσουν το όνειρό τους.

 
Σινέ «Παράδεισος» 14-17/7
Σινέ «Άλσος» 18-20/7
«Πίτσα Γλυκόριζα» «Licorice Pizza»
Σκηνοθεσία: Πολ Τόμας Άντερσον
Παίζουν: Αλάνα Χάιμ, Κούπερ Χόφμαν, Σον Πεν, Τομ Γουέιτς, Μπράντλεϊ Κούπερ, Μπένι Σάφντι
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9:15 μ.μ. | Διάρκεια: 133 λεπτά | Άνω των 12 ετών

Ένα συνεσταλμένο και ανολοκλήρωτο ρομάντζο ανάμεσα σε ένα φι- λόδοξο δεκαπεντάχρονο νεαρό με οξύ επιχειρηματικό μυαλό και το κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερο κορίτσι που τον αντιμετωπίζει με τρυ- φερή καχυποψία. Οι πορείες της ζωής τους μια συναντιούνται και μια απομακρύνονται μέσα από γλυκόπικρες καταστάσεις, σε ένα ταξίδι με αναπόφευκτο προορισμό την ενηλικίωση. Απολαυστικά διασκεδα- στικό, αλλά και διεισδυτικό στα αμερικάνικα seventies, στα χρόνια της πετρελαϊκής κρίσης, στα απόνερα του πολέμου του Βιετνάμ, της προεδρικής θητείας του Νίξον και της χίπικης ουτοπικής κουλτού- ρας. Οι προσδοκίες και διαψεύσεις του πολλά υποσχόμενου Αμερι- κάνικου ονείρου πλημμυρισμένο από τις μελωδίες και τα τραγούδια μιας νοσταλγικής εποχής που έμειναν στην ιστορία.
Βραβείο πρωτότυπου σεναρίου από την βρετανική Ακαδημία (BAFTA) και 36 ακόμα βραβεία από διάφορα φεστιβάλ.

Σινέ «Άλσος» 14-17/7
Σινέ «Παράδεισος» 18-20/7
«Το Μονοπάτι των Χαμένων Ψυχών» «Nightmare Alley»
Σκηνοθεσία: Γκιγιέρμο ντελ Τόρο
Παίζουν: Μπράντλεϊ Κούπερ, Κέιτ Μπλάνσετ, Τόνι Κολέτ, Γουίλεμ Νταφόε, Ρούνεϊ Μάρα
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9:15 μ.μ. | Διάρκεια: 150 λεπτά | Άνω των 16 ετών

Στις αρχές τις δεκαετίας του 1940 ο περιπλανώμενος, χαρισματι- κός καταφερτζής Στάντον πιάνει δουλειά σ’ ένα περιοδεύον τσίρκο. Εκεί προσεταιρίζεται την μέντιουμ Ζίνα, την ατραξιόν του θιάσου, και μαθαίνει τα κόλπα με τα οποία εκείνη εντυπωσιάζει το κοινό με τις δήθεν παραφυσικές ικανότητές της. Στην πορεία πλευρίζει τη νεαρή Μόλι, και αφού αυτή τον ερωτεύεται την πείθει να τον ακολουθήσει στη Νέα Υόρκη, είναι πλέον έτοιμος να βάλει χέρι στα χοντρά πορτο- φόλια της πλούσιας νεοϋορκέζικης ελίτ. Η συνάντηση και γνωριμία του με την μυστηριώδη ψυχολόγο Δρ. Λίλιθ όμως, που έχει περισσό- τερους άσους στο μανίκι, από ότι ο ίδιος θα του δείξει την πιο σκληρή πλευρά του παιχνιδιού της χειραγώγησης. Το συνεχές παράτολμο τζογάρισμά του και η απληστία του θα τον οδηγήσουν πίσω στον εφιαλτικό κόσμο των τεράτων, στο τσίρκο της κοινωνίας όπου ο πλέον απεχθέστερος και επικίνδυνος όλων είναι ο άνθρωπος.
Βραβείο της Ένωσης Καλλιτεχνικών Διευθυντών (ΑDG) και 15 ακόμα βραβεία.
.
Σινέ «Παράδεισος» 21-24/7
Σινέ «Άλσος» 25-27/7
«Full time» «A plein temps»
Σκηνοθεσία: Ερίκ Γκραβέλ
Παίζουν: Λορ Καλαμί, Λούσι Γκάλο, Άνε Σουαρέζ, Κίριλ Γκάι
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9:15 μ.μ. | Διάρκεια: 88 λεπτά | Άνω των 12 ετών
 
Η Ζουλί, διαζευγμένη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών σε άσχημη οικο- νομική κατάσταση, αν και πτυχιούχος «Οικονομικών» εργάζεται ως αρχικαμαριέρα σε πεντάστερο ξενοδοχείο. Ξυπνά από τα χαράματα, πάντα βρίσκεται στο τρέξιμο σε έναν επίπονο αγώνα δρόμου και με την ψυχή στο στόμα ώστε να προλαβαίνει οριακά τα πάντα. Όταν κατα- φέρνει επιτέλους να κλείσει μια συνέντευξη για μια δουλειά που την ενδιαφέρει, μια γενική απεργία παραλύει όλα τα μέσα συγκοινωνίας. Η Ζουλί βυθισμένη στις δικές της έγνοιες μιας δύσκολης καθημε- ρινότητας αδυνατεί να δει πως ό,τι συμβαίνει στην ίδια, συμβαίνει παράλληλα σε όλη τη γαλλική κοινωνία, που βιώνει την ίδια έκρυθμη κατάσταση.

Βραβεία σκηνοθεσίας και καλύτερης ηθοποιού στο τμήμα Orizzonti του Φεστιβάλ Βενετίας 2021, Βραβείο Κοινού στο 22ο Φεστιβάλ Γαλ- λόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδας.
.

Σινέ «Άλσος» 21-24/7
Σινέ «Παράδεισος» 25-27/7
«Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός» «Encanto»
Σκηνοθεσία: Μπάιρον Χάουαρντ, Τζάρεντ Μπους
Με τις φωνές των: Έλενας Δελακούρα, Κωνσταντίνας Κορδούλη, Νίνας Μαζάνη, Θάνου Λέκκα, Μαρίας Κοσμάτου, Αποστόλη Ψυχράμη, Ερασμίας Μαρκίδη,
Κωνσταντίνου Ρεπάνη
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9:15 μ.μ. | Διάρκεια: 99 λεπτά | Κατάλληλο

Η απίθανη οικογένεια των Μαδριγάλ ζει εδώ και χρόνια σ’ ένα μα- γεμένο σπίτι στο υπέροχο και γοητευτικό μέρος Ενκάντο, μια απο- μονωμένη από βουνά κοιλάδα της Κολομβίας. Κάθε μέλος της οι- κογένειας είναι ευλογημένο με ένα μαγικό χάρισμα, εκτός από τη μικρή Μιραμπέλ, η οποία όμως διαισθάνεται πρώτη τους αόρατους κινδύνους που απειλούν αυτή την ευτυχισμένη κοινότητα και θα βάλει μπροστά ένα σχέδιο σωτηρίας για όλους. Ένα διασκεδαστικό, μελωδικό παραμύθι πάνω στην κρυφή γοητεία της διαφορετικότητας. Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων, Βραβείο της Βρετανικής Ακαδημίας (BAFTA) και 29 ακόμα βραβεία.
 
Σινέ «Παράδεισος» 28-31/7
Σινέ «Άλσος» 1-3/8
«Μετά τον Γιάνγκ» «After Yang»
Σκηνοθεσία: Κογκονάντα
Παίζουν: Κόλιν Φάρελ, Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ, Τζάστιν Χ. Μιν
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9:15 μ.μ. | Διάρκεια: 96 λεπτά | Κατάλληλο

Μετά από μια βλάβη που καθιστά άχρηστο τον Γιανγκ, το ανδροειδές που συντροφεύει την κόρη του, ο Τζέικ αναζητεί τρόπο να τον επι- σκευάσει, και στη διαδρομή ανακαλύπτει το μυστικό παρελθόν του Γιανγκ. Στο προσεχές - όχι μακρινό μέλλον - τα χαλασμένα ανδροειδή πρέπει να παραδίδονται στο κράτος για ανακύκλωση, αλλά στον «πυ- ρήνα» του Γιανγκ είναι καταγεγραμμένα όλα όσα έζησε συντροφεύο- ντας την οικογένεια του Τζέικ, ο οποίος τελικά αποφασίζει να μη τον παραδώσει στην κρατική εταιρεία αλλά σε έναν σκιώδη μάστορα που κατορθώνει να τον χακάρει και να αφαιρέσει τον πολύτιμο «πυρή- να». Με αυτό το υλικό στα χέρια του ο Τζέικ μπορεί και παρακολουθεί την καταγεγραμμένη ζωή της οικογένειας του μέσα από τα μάτια του Γιανγκ. Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης θέτει ερωτή- ματα για την ταυτότητα και την μνήμη, την ηθική και την συνείδηση. Συναισθηματικό και τρυφερό sci-fi δράμα διακριτικού μινιμαλιστικού που περιγράφει ένα άχρωμο μέλλον, τόσο τακτοποιημένο, όσο και βαθύτατα ανησυχητικό.

.
Σινέ «Άλσος» 28-31/7 Σινέ «Παράδεισος» 1-3/8
«Η Βασίλισσα της Κυψέλης» «Hive/Zgjoi»
Σκηνοθεσία: Μπλέρτα Μπασόλι
Παίζουν: Ίλκα Γκάσι, Τσουν Λάιτσι, Αουρίτα Αγκούσι, Κουμρίε Χότζα.
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9:15 μ.μ. | Διάρκεια: 84 λεπτά | Άνω των 12 ετών

Η πραγματική ιστορία μιας γυναίκας που υπέφερε πολλά από τον πόλεμο, με τον σύζυγό της αγνοούμενο, με έναν κακόψυχο μικρό- κοσμο να την υποβιβάζει διαρκώς, αλλά που με δουλειά και επιμονή καταφέρνει να πετύχει αντιμετωπίζοντας τις ανυπέρβλητες προκα- ταλήψεις μιας πατριαρχικής κοινωνίας. Μια ιστορία ανθρωπιάς και γυναικείας αντίστασης με ηρωίδα μια γυναίκα η οποία όχι μόνο δεν επιλέγει να παραιτηθεί από την ελπίδα αλλά παρακινεί και άλλες γυναίκες, κυρίως χήρες πολέμου, να επιλέξουν τον αγώνα για την ανεξαρτησία τους μπροστά σε ένα αβέβαιο μέλλον.

Τρία βραβεία στο φεστιβάλ του Sundance. Μεγάλο Βραβείο της Κρι- τικής Επιτροπής, Βραβείο Σκηνοθεσίας και Βραβείο Κοινού στην κατηγορία Παγκόσμιος Κινηματογράφος και 15 ακόμα βραβεία από διεθνή φεστιβάλ.
.
Σινέ «Παράδεισος» 4-7/8 Σινέ «Άλσος» 8-10/8
«Ο Γάιδαρος, ο Εραστής μου και Εγώ» «Antoinette dans les Cévennes»
Σκηνοθεσία: Καρολίν Βινιάλ
Παίζουν: Λορ Καλαμί, Μπενζαμίν Λαβέρν, Ζαν-Πιέρ Μαρτέν
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9:15 μ.μ. | Διάρκεια: 95 λεπτά | Κατάλληλο

Η Αντουανέτα, μία δασκάλα, ανυπομονεί για τις εδώ και καιρό προ- γραμματισμένες καλοκαιρινές της διακοπές με τον κρυφό εραστή της, τον Βλάντιμιρ, ο οποίος τυχαίνει να είναι πατέρας ενός εκ των μαθητών της. Στην πορεία μαθαίνει ότι ο Βλάντιμιρ δεν θα τη συνο- δεύσει, γιατί η σύζυγός του οργάνωσε διακοπές έκπληξη για πεζο- πορία στο εθνικό πάρκο Σεβέν με την κόρη τους και έναν γάιδαρο που θα μεταφέρει τις αποσκευές τους. Έτσι η Αντουανέτα αποφασίζει να ακολουθήσει τα ίχνη τους, ολομόναχη, με τη βοήθεια του Πατρίκ, ενός ανυπάκουου γαιδαράκου που θα τη συνοδεύσει στο περίεργο ταξίδι της...
.

Σινέ «Άλσος» 4-7/8
Σινέ «Παράδεισος» 8-10/8
«Ο Πατέρας» «Otac»
Σκηνοθεσία: Σρνταν Γκολούμποβιτς
Παίζουν: Γκόραν Μπογκντάν, Μπόρις Ισάκοβιτς, Νάντα Σάργκιν, Μίλικα Τζανέβσκι
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9:15 μ.μ. | Διάρκεια: 120 λεπτά | Κατάλληλο

Όταν ένας πατέρας έρχεται αντιμέτωπος με τις διεφθαρμένες κοινω- νικές υπηρεσίες που παίρνουν μακριά τα παιδιά του, απλά και μόνο επειδή η οικογένειά του είναι φτωχή, διασχίζει τη Σερβία με τα πόδια σε μια σισύφεια διαδρομή για να ασκήσει έφεση στο υπουργείο στο Βελιγράδι. Κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες, ξεκινά ένα ηρωικό ταξίδι προκειμένου να παλέψει για τη δικαιοσύνη, την ανθρώπινη αξιοπρέ- πεια και το δικαίωμά του να μεγαλώσει τα παιδιά του. Βασισμένη σε πραγματική ιστορία η ταινία καταδεικνύει μια δυσλειτουργική  κοινω νία βουτηγμένη στην υποκρισία, όπου μοναδική ελπίδα σωτηρίας παραμένει ο Άνθρωπος

Βραβείο Οικουμενικής Επιτροπής & Βραβείο Κοινού Φεστιβάλ Βε- ρολίνου.


Σινέ «Παράδεισος» 26-29/8
Σινέ «Άλσος» 30-31/8 & 1/9
«Η Χαμένη Σκηνή» «One Second»
Σκηνοθεσία: Ζανγκ Γιμού
Παίζουν: Λιού Χαοκάν, Φαν Γουέι, Τσανγκ Γι, Γιου Αιλέι, Γιουνλόνγκ Λιου
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9:15 μ.μ. | Διάρκεια: 104 λεπτά | Άνω των 12 ετών

Στις αρχές της δεκαετίας του 1970, κατά τη διάρκεια της Κινεζικής Πολιτιστικής Επανάστασης, ένας δραπέτης από κάποιο στρατόπεδο εργασίας μιας κινέζικης επαρχίας, θα τρέξει να προλάβει σε ένα κο- ντινό χωριό μια κινηματογραφική προβολή στην οποία εμφανίζεται και η μαθήτρια κόρη του που για χρόνια έχει να την δει. Φτάνει όμως αργά και μαθαίνει πως η προβολή θα επαναληφθεί το επόμενο βρά- δυ στο διπλανό χωριό. Κάποια στιγμή βλέπει μια νεαρή ατημέλητη γυναίκα να τρέχει κρατώντας μια μπομπίνα της ταινίας στα χέρια της. Με διάφορες προσπάθειες η μπομπίνα επιστρέφει στη βάση της αλλά δυστυχώς κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και οι άλλες μπομπίνες έχουν συρθεί στο χώμα μα αποτέλεσμα να λερωθούν. Οι κάτοικοι που ανυπομονούν να παρακολουθήσουν το πολεμικό δράμα που θα προ- βληθεί, θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν στον καθαρισμό και την αποκατάσταση των λερωμένων μπομπινών. Μια συγκινητική ωδή για τη δύναμη του κινηματογράφου, κοντά στο «σινεμά ο παράδεισος» και ταυτόχρονα ένα καυστικό σχόλιο με πολιτικά υπονοούμενα για την επικρατούσα κατάσταση στην Κίνα.


Σινέ «Άλσος» 11-14/8
Σινέ «Παράδεισος» 15-17/8
«Μπλε Βάλτος» «Blue Bayou»
Σκηνοθεσία: Τζάστιν Τσον
Παίζουν: Τζάστιν Τζον, Αλίσια Βικάντερ, Μαρκ Ο’ Μπράιεν
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9:15 μ.μ. | Διάρκεια: 117 λεπτά | Άνω των 14 ετών

Ένας αμερικανο-κορεάτης υιοθετημένος από αμερικάνικη οικογέ- νεια, που μεγάλωσε από 3 ετών στη Λουιζιάνα, εργάζεται σκληρά για να χαρίσει μια καλή ζωή στην οικογένειά του. Έχει παντρευτεί τη γυναίκα που αγάπησε και παλεύει να είναι υποδειγματικός πατέρας. Όμως μετά από μια επιπόλαιη και άδικη σύλληψη από τον πρώην σύ- ζυγο της συντρόφου του, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος όταν ο κίνδυνος της απέλασης θα γίνει κάτι παρα- πάνω από ορατός. Συγκινητική ιστορία για το πρόβλημα της μετανά- στευσης - και της απέλασης - στη ρατσιστική αμερικανική κοινωνία μέσα από το δράμα ενός ανθρώπου που έζησε σε ένα εχθρικό κι αφι- λόξενο περιβάλλον κι όσο κι αν μόχθησε να αλλάξει τη μοίρα του στο τέλος πάντα έβρισκε κλειστές πόρτες και γυρισμένες πλάτες. Παιδιά από την Ασία που υιοθετήθηκαν πριν από το Child’s Citizenship Act του 2000 δεν θεωρούνται Αμερικανοί πολίτες, ακόμη και αν έχουν ζήσει στη χώρα σχεδόν ολόκληρη της ζωή τους, και κινδυνεύουν με άμεση απέλαση.
 

Σινέ «Παράδεισος» 18-21/8
Σινέ «Άλσος» 22-24/8
«Μετά την αγάπη» «After Love»
Σκηνοθεσία: Αλίμ Καν
Παίζουν: Τζοάνα Σκάνλαν, Νάταλι Ρίτσαρντ, Νάσερ Μεμάρτζια, Ταλίντ Αρίς
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9:15 μ.μ. | Διάρκεια: 89 λεπτά | Άνω των 12 ετών

Μια εξηντάχρονη γυναίκα που ζει στο Ντόβερ, στη νοτιοανατολική Αγγλία και έχει ασπαστεί το Ισλάμ όταν παντρεύτηκε τον άντρα της, ξαφνικά βρίσκεται χήρα μετά τον απροσδόκητο θάνατό του. Μια μέρα μετά την κηδεία, ανακαλύπτει ότι ο άντρας της είχε μια άλλη, κρυφή ζωή, μόλις 21 μίλια πιο μακριά, στην απέναντι πλευρά της Μάγχης. Παρά το αρχικό σοκ, δεν θα διστάσει να πάει αμέσως στο Καλαί της Γαλλίας, αγωνιώντας να μάθει την αλήθεια. Ένα χαμηλών τόνων συγκινητικό δράμα που διερευνά θέματα απώλειας και πολιτιστικής αφομοίωσης και που υφαίνει το πορτρέτο δύο γυναικών για να απο- τυπώσει τον βαθύ δεσμό που τις ενώνει, υπερβαίνοντας τα πολιτισμι- κά τείχη που υψώνονται μεταξύ τους.

Βραβείο καλύτερης ηθοποιού από την βρετανική Ακαδημία (BAFTA) και 7 ακόμα βραβεία.

    
Σινέ «Άλσος» 18-21/8
Σινέ «Παράδεισος» 22-24/8
«Χάρηκα που σας γνώρισα» «La Piece Rapporty»
Σκηνοθεσία: Αντονίν Περετζάτκο
Παίζουν: Ζοσιάν Μπαλασκό, Αναϊς Ντεμουστιέ, Φιλίπ Ντουκέσν
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9:15 μ.μ. | Κατάλληλο

Ο Πολ, ένας 45αρης εισοδηματίας, ερωτεύεται κεραυνοβόλα για πρώτη φορά στη ζωή του μια νεαρή υπάλληλο του μετρό. Σύντομα η σχέση τους σοβαρεύει, και η προοπτική του γάμου τους παίρνει σάρκα και οστά. Η μητέρα του Πολ όμως έχει διαφορετική άποψη κα- θώς δε χωνεύει τη μέλλουσα νύφη. Έτσι προσλαμβάνει έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ ώστε να την παρακολουθήσει και αποδείξει ότι η μέλλουσα νύφη απατά τον γιο της. Τα πράγματα όμως δεν θα πάνε όπως τα θέλει.


Σινέ «Παράδεισος» 25-28/8
Σινέ «Άλσος» 29-31/8
«Χαμένες Ψευδαισθήσεις» «Lost Illusions»
Σκηνοθεσία: Ξαβιέ Τζιανολί
Παίζουν: Μπενζαμέν Βουαζέν, Σεσίλ ντε Φρανς, Βενσάν Λακόστ, Ξαβιέ Ντολάν, Ζεράρ Ντεπαρντιέ
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9:15 μ.μ. | Διάρκεια: 149 λεπτά | Άνω των 12 ετών

Ο Λουσιέν, νεαρός ασήμαντος ποιητής, αφήνει την επαρχία όπου μεγάλωσε για να δοκιμάσει την τύχη του στο Παρίσι κοντά στην προ- στάτιδά του. Σύντομα αφήνεται στην τύχη του για να ανακαλύψει έναν κόσμο παραδομένο στο κέρδος και στις προσποιήσεις. Μια ανθρώπι- νη κωμωδία όπου τα πάντα αγοράζονται και πωλούνται, η λογοτεχνία όπως ο Τύπος, η πολιτική όπως τα συναισθήματα, η φήμη όπως οι ψυχές. Θα αγαπήσει, θα υποφέρει και θα επιβιώσει χωρίς πια ψευ- δαισθήσεις. Επτά βραβεία «Σεζάρ».

Σινέ «Άλσος» 25-28/8
Σινέ «Παράδεισος» 29-31/8
«Ουπς 2! Ο Νωε ξαναέφυγε» «Ooops 2! The Adventure Continues»
Σκηνοθεσία: Σον Μακκόρμακ και Τόμπι Γκένκελ
Με τις φωνές των: Άρη Αβραμέα, Νίκης Γρανά, Άρτεμις Ματαφιά, Κώστα Τερζάκη, Μυρτώς Ναούμ, Κώστα Αποστολίδη
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9:15 μ.μ. | Διάρκεια: 85 λεπτά | Κατάλληλο

Οι γνωστοί μικροί ήρωές μας επιστρέφουν σε μια συγκινητική ιστορία για όλη την οικογένεια. Μετά τη μεγάλη επιτυχία διεθνώς του «Ουπς! Ο Νώε Εφυγε...» η θρυλική κιβωτός επιστρέφει σε νέες απολαυστι- κές περιπέτειες κινουμένων σχεδίων. Ο αξιαγάπητος Φίνι μαζί με την καλύτερη του φίλη τη Λέα, πέφτουν κατά λάθος από την κιβωτό και παρασύρονται από τη θάλασσα. Μόνοι τους, σε μια αυτοσχέδια σχε- δία, χωρίζονται από μια καταιγίδα. Ενώ ο Φίνι βρίσκει μια ολόκληρη αποικία κάτω από το νερό, η Λέα προσγειώνεται σε ένα όμορφο νησί.


Σινέ «Παράδεισος» 1-4/9
Σινέ «Άλσος» 5-7/9
«Υγρότοπος» «Wetland»
Σκηνοθεσία: Ινάκι Σάντσεζ Αριέτα
Παίζουν: Ραούλ Αρεβάλο, Παζ Βέγκα
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9:15 μ.μ. | Διάρκεια: 111 λεπτά | Άνω των 14 ετών

Μια σοβαρή ξηρασία απειλεί τις τεράστιες εκτάσεις των ορυζώνων στην ανατολική Ισπανία, στην περιοχή της Λίμνης Blanca. Ένας δια- κεκριμένος Ισπανός βιολόγος, ο Ρικάρντο, φτάνει στην περιοχή για να το προστατεύσει την Λίμνη την οποία εκμεταλλεύονται ποικιλοτρό- πως με παράνομους τρόπους οι ντόπιοι. Είναι μια ευκαιρία για τον Ρικάρντο να επιστρέψει στην προγονική του Γη, στον τόπο καταγωγής του, εκεί όπου μεγάλωσε και τον συνδέουν οι πιο όμορφες αναμνή- σεις. Η αποστολή του Ρικάρντο είναι να εμποδίσει την καταχρηστική και παράνομη χρήση που κάνουν οι περίοικοι στη λίμνη. Σύντομα όμως θα έρθει σε σύγκρουση με την τοπική κοινότητα. Η πίεση και οι απειλές που θα δεχθεί από τους ντόπιους όσο περνά ο καιρός επιδεινώνονται. Θεωρούν τον Ρικάρντο προδότη γιατί το μόνο που προσπαθούν να κάνουν είναι να υπερασπιστούν την ύπαρξή τους και τα προς το ζην.
.
Σινέ «Άλσος» 1-4/9
Σινέ «Παράδεισος» 5-7/9
«Bullet Train»
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς
Παίζουν: Μπραντ Πιτ, Τζόι Κινγκ, Σάντρα Μπούλοκ,
Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, Μπράιαν Ταϊρί Χένρι, Άντριου Κότζι, Χιρογιούκι Σανάντα, Μάικλ Σάνον
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9:15 μ.μ. | Διάρκεια: 120 λεπτά | Άνω των 14 ετών

Ο επαγγελματίας δολοφόνος Ladybug θέλει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά η συνεργάτιδα του Maria Beetle τον προσκαλεί για μια τελευταία επιχείρηση που αφορά την κατοχή μις βαλίτσας που βρίσκεται σε ξένα χέρια σε ένα τραίνο υψηλής ταχύτητας στη διαδρο- μή Τόκιο - Morioka. Στο τραίνο βέβαια θα βρεθούν άλλοι πέντε επαγ- γελματίες του είδους που εποφθαλμιούν την συγκεκριμένη βαλίτσα. Ταινία δράσης υψηλών οκτανίων και βιτριολικού χιούμορ.

Δείτε & αυτά:
ΦΕΣΤΙΒΑΛ:  
ΘΕΑΤΡΟ: 
ΜΟΥΣΙΚΗ:
-Θέατρο: Είδαμε & Σχολιάζουμε, εδώ.
-Συναυλίες: Είδαμε & Σχολιάζουμε, εδώ.
-Σινεμά: Είδαμε & Σχολιάζουμε, εδώ.
-Βιβλίο: Διαβάσαμε & Σχολιάζουμε, εδώ.
-Κερδίστε προσκλήσεις - Βιβλίαεδώ.
.
Ακολουθήστε το Kulturosupa.gr στα social media
      

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή