Κέβιν Σπέισι: Αποζημίωση 31 εκατ. δολαρίων στους παραγωγούς του «House of Cards»

1416 Views
Κέβιν Σπέισι: Αποζημίωση 31 εκατ. δολαρίων στους παραγωγούς του «House of Cards» Κέβιν Σπέισι: Αποζημίωση 31 εκατ. δολαρίων στους παραγωγούς του «House of Cards»

Σύμφωνα με δικαστική εντολή, ο Κέβιν Σπέισι καλείται να καταβάλει αποζημίωση ύψους 31 εκατομμυρίων δολαρίων στην εταιρεία παραγωγής MRC, λόγω σεξουαλικά ανάρμοστης συμπεριφοράς του ηθοποιού στα παρασκήνια των γυρισμάτων της σειράς «House of Cards». 


Έτσι, η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες που εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2020 επικυρώθηκε τώρα από τον δικαστή Μελ Ρεντ Ρεκάνα. Ο Σπέισι καλείται να πληρώσει 29.5 εκατ. δολάρια αποζημίωση και επιπλέον 1.5 εκατ. δολάρια σε έξοδα και αμοιβές. 

Ο Κέβιν Σπέισι είχε εκπαραθυρωθεί από το «House of Cards» στην έκτη σεζόν του, μετά από κατηγορίες για σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι σε νεαρούς άντρες, μεταξύ των οποίων και ένας βοηθός παραγωγής στην σειρά. 

Η MRC υποστήριξε επιπλέον πως ο Σπέισι χρωστούσε χρήματα στην εταιρεία παραγωγής, μιας και με την απομάκρυνσή του, αυτή αναγκάστηκε να μειώσει τα επεισόδια της σεζόν από 13 που ήταν το πλάνο σε 8. Θεωρήθηκε, έτσι, πως αυτό που συνέβη ήταν ουσιαστικά παραβίαση της συμφωνίας μεταξύ της εταιρείας και του ηθοποιού. 

Οι δικηγόροι του ηθοποιού, με την σειρά τους, προσπάθησαν νωρίτερα μέσα στην χρονιά για την απόρριψη της απόφασης περί αποζημίωσης, υποστηρίζοντας πως ο Σπέισι δεν έκανε κάτι περισσότερο από το να πετάξει σεξουαλικά υπονοούμενα, κάτι που δεν αντιτίθεται στην πολιτική της MCR. 

Με πληροφορίες από το Variety.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Κέβιν Σπέισι

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή