«Μήπως έσπασαν τα νερά μου;» έγραψε στο Twitter ….γέννησε με το κινητό στο χέρι.

537 Views
«Μήπως έσπασαν τα νερά μου;» έγραψε στο Twitter ….γέννησε με το κινητό στο χέρι. «Μήπως έσπασαν τα νερά μου;» έγραψε στο Twitter ….γέννησε με το κινητό στο χέρι.

«Μήπως έσπασαν τα νερά μου;» έγραψε στο Twitter ….γέννησε με το κινητό στο χέρι.

«Μήπως έσπασαν τα νερά μου;» έγραψε στο Twitter η Κλερ Ντίαζ Ορτίζ στις 5 Απριλίου. Οι 333.000 άνθρωποι που την ακολουθούν δεν έμειναν με την απορία. Η γυναίκα, υπάλληλος του Twitter φρόντισε να τους δίνει αναφορά ανά πάσα στιγμή για τον τοκετό της, αφού γέννησε με το κινητό στο χέρι.
Συνολικά 27 αναρτήσεις έκανε στο Twitter η Ντίαζ Ορτίζ, που για κάποιο δικό της λόγο έκρινε απαραίτητο να μοιραστεί τη διαδικασία που κράτησε 12 ώρες με τον υπόλοιπο κόσμο. Μάλιστα έφτιαξε και δικό της hashtag, το #inlabor, όπου μέσα στον πόνο της έγραφε για τις διαστολές, τις δυσκολίες που είχε για να φτάσει ως το μαιευτήριο- χάλασε το αυτοκίνητο- τον πλακούντα, το γιατρό της, ενώ κάποια στιγμή εκνευρίστηκε κιόλας γιατί ο κόσμος τη ρωτούσε διαρκώς για το όνομα του παιδιού.
Η Ντίαζ Ορτίζ δεν πήρε ανάσα ούτε καν τη στιγμή που άκουσε το πρώτο κλάμα του μωρού, αφού δέκα λεπτά αργότερα το «παρουσίασε» στο Twitter, δημοσιεύοντας την παρθενική φωτογραφία του. Οσο παρανοϊκό κι αν ακούγεται όλο αυτό, δεν είναι η μοναδική που το έχει κάνει. Τόσο μέλλουσες μητέρες, όσο και γιατροί έχουν «διηγηθεί» τη διαδικασία ενός τοκετού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και μετά από όλα αυτά, ίσως να μην φαίνεται ιδιαίτερα παράξενο το γεγονός ότι ονομάζουν κάποια μωρά τους Hashtag.
πηγη-techit.gr

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη