Σάρωσε σε τηλεθέαση η επιστροφή του Καφέ της Χαράς

1291 Views
Σάρωσε σε τηλεθέαση η επιστροφή του Καφέ της Χαράς Σάρωσε σε τηλεθέαση η επιστροφή του Καφέ της Χαράς

 

Λίγες ώρες πριν υποδεχθούμε το 2020, το “Καφέ της Χαράς” θέλησε να μας γυρίσει στο Κολοκοτρωνίτσι μέσα από το νέο κύκλο επεισοδίων του. Η αγαπημένη σειρά του Χάρη Ρώμα επέστρεψε στους δέκτες μας την Παραμονής της Πρωτοχρονιάς και, όπως φάνηκε, οι τηλεθεατές την περίμεναν όσο τίποτα άλλο!

Δεκαπέντε χρόνια μετά την μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, ο Περίανδρος Πώποτας και οι χαρακτήρες του μικρού αρκαδικού χωριού επέστρεψαν στον ΑΝΤ1 ανήμερα των 30 χρόνων λειτουργίας του!


Παρά τις διαφοροποιήσεις που πάντα παρουσιάζει η τηλεθέαση των καναλιών αυτή τη μέρα, οι τηλεθεατές ανέμεναν με αγωνία και ενδιαφέρον να δουν ξανά τον αγαπημένο τους δήμαρχο καθώς και την Χαρά και οι μετρήσεις τηλεθέασης εκτοξεύτηκαν στο διάστημα προβολής του πρώτου επεισοδίου.

Πιο συγκεκριμένα, το “Καφέ της Χαράς” στη νέα του αυτή πρεμιέρα κατόρθωσε να σημειώσει 40,3% στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού ενώ στο δυναμικό κοινό σημείωσε το ακόμη υψηλότερο ποσοστό της τάξης του 44%.

Αξίζει, μάλιστα, να αναφέρουμε πως η κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιάς έφτασε μέχρι και το 46,4% σε τέταρτο, στο σύνολο, ενώ και το εντυπωσιακό 51,1% επίσης σε τέταρτο στο δυναμικό κοινό!

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Tv or not tvΚαφέ της Χαράς

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή