Δια χειρός Μαίρης Συνατσάκη ο επετειακός θερμός του Γρηγόρη, αφιερωμένο στα παιδιά

1421 Views
Δια χειρός Μαίρης Συνατσάκη ο επετειακός θερμός του Γρηγόρη, αφιερωμένο στα παιδιά Δια χειρός Μαίρης Συνατσάκη ο επετειακός θερμός του Γρηγόρη, αφιερωμένο στα παιδιά

 
Μέρος των εσόδων θα καλύψει τις ανάγκες σχολικών γευμάτων παιδιών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες
 
Ο Γρηγόρης γιορτάζει 50 χρόνια λειτουργίας και δημιουργεί ένα επετειακό θερμός για καλό σκοπό! Με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας, βάζει στο επίκεντρο παιδιά από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και φροντίζει να τους παρέχει το γεύμα στα σχολεία που φοιτούν.

Σε αυτό το εγχείρημα, μπορούν να συμβάλλουν και οι καταναλωτές, καθώς μέρος των εσόδων από κάθε αγορά του επετειακού θερμός, θα διατεθεί στα φιλανθρωπικά σωματεία «Φίλοι του Παιδιού» & «Ελληνικό Παιδικό Χωριό», έτσι ώστε να στηρίξουν τα σχολικά γεύματα για το έτος 2022-2023.

Το θερμό σχεδίασε η Μαίρη Συνατσάκη και έχει την υπογραφή Mairi boox Γρηγόρης. Mε αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση, η Μαίρη δημιούργησε ένα αποτέλεσμα εξαιρετικής αισθητικής, που με το μήνυμα enjoytoday… μας φτιάχνει τη μέρα! Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, είναι κατάλληλο για ζεστά και κρύα ροφήματα, τα οποία διατηρεί για πολλές ώρες στην ιδανική θερμοκρασία. Ταυτόχρονα είναι eco-friendly, καθώς ενθαρρύνει τους καταναλωτές να αντικαταστήσουν πλαστικά είδη μίας χρήσης, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη, regular&large, σε όλα τα καταστήματα Γρηγόρης και στις onlineπαραγγελίες στο gregorys.gr ή στην εφαρμογή Gregory’s e-order.

Στόχος του Γρηγόρη είναι να μεταδίδει το χαμόγελο μέσω του καφέ, των γεύσεων και της φιλοξενίας του, να εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες του και να στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο.

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!
Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 
Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 50 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν FamousBrand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.
 
Website: gregorys.gr

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο