Δελτία Ειδήσεων: Ανατροπές στην τηλεθέαση μετά την αλλαγή ώρας

667 Views
Δελτία Ειδήσεων: Ανατροπές στην τηλεθέαση μετά την αλλαγή ώρας Δελτία Ειδήσεων: Ανατροπές στην τηλεθέαση μετά την αλλαγή ώρας

 

Σοβαρές ανακατατάξεις στα μερίδια τηλεθέασης των κεντρικών δελτίων ειδήσεων, φαίνεται να προκαλεί η απόφαση κάποιων καναλιών να μετακινήσουν την ώρα μετάδοσής τους.

Η επιλογή του ΑNT1, του ΑLPHA και του ΟPEN να ξεκινούν ταυτόχρονα τα κεντρικά δελτία τους στις 18.50 φαίνεται τελικά να ευνόησε όχι μόνο τον ΣKAI, αλλά και την ΕΡΤ1 που για πρώτη φορά εμφανίζεται να ξεπερνά ακόμη και τον ΑNT1.

Συγκεκριμένα και βάσει των επίσημων στοιχείων της Nielsen το πρώτο 15θήμερο του Σεπτεμβρίου το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣKAI κατέλαβε με διαφορά την πρώτη θέση με 570.813 τηλεθεατές.

Aκολούθησε ο ALPHA με 356.897 και στην 3η θέση το Star με 322.730 τηλεθεατές.
.
Ενθαρρυντικά είναι όμως τα στοιχεία και για την ΕΡΤ, καθώς το κεντρικό της δελτίο –είναι το μόνο που μεταδίδεται στις 21.00- το παρακολούθησαν καθημερινά κατά μέσο όρο 273.149 πολίτες.
.
Έτσι η δημόσια τηλεόραση κατατάσσεται πλέον στο κέντρο του πίνακα της τηλεθέασης καθώς ξεπέρασε όχι μόνον το OPEN (210.863 τηλεθεατές) και το ΜEGA (198.539 τηλεθεατές), αλλά και τον ΑΝΤ1, που περιορίστηκε σε 259.864 τηλεθεατές.

Πηγή: ieidiseis.gr

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή