Έρμαιο του διευθυντή η Σταμίρη στις φυλακές - Ο βιασμός, η εγκυμοσύνη και η έκτρωση

2815 Views
Έρμαιο του διευθυντή η Σταμίρη στις φυλακές - Ο βιασμός, η εγκυμοσύνη και η έκτρωση Έρμαιο του διευθυντή η Σταμίρη στις φυλακές - Ο βιασμός, η εγκυμοσύνη και η έκτρωση

 

H Ελένη ζει έναν εφιάλτη στα χέρια του Βόσκαρη, καθώς γίνεται έρμαιο των άρρωστων ορέξεών του.

Σύμφωνα με το MYtv, ο Βόσκαρης έπειτα από μια έντονη αδιαθεσία της Ελένης, μαθαίνει πως έχει μείνει έγκυος μετά τον βιασμό της. Ο ίδιος πανικοβάλλεται, καθώς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη, αλλά σχεδιάζει να ξεφορτωθεί το “πρόβλημα” της Ελένης, πριν προλάβει η ίδια να αντιδράσει. Εμπόδιο στα σχέδιά του θέλει να μπει ο Γκούμας, ο οποίος νιώθει ενοχές και αποφασίζει να μιλήσει στην Ελένη για όσα συμβαίνουν εν αγνοία της. Τι επόμενες ημέρες, ο Λάμπρος την επισκέπτεται, όμως τη βρίσκει σε κακά χάλια. Επιμένει να τη ρωτάει τι της συμβαίνει, αλλά η Ελένη συνεχίζει να μην του λέει την αλήθεια για να τον προφυλάξει.

Την ίδια μέρα η Φωτεινή αποκαλύπτει στην Ελένη πως είναι έγκυος. Μάλιστα, η γυναίκα προσπαθεί να την πείσει να κρατήσει αυτό το μωρό, ως απόδειξη για τον εφιάλτη που ζει στα χέρια του Βόσκαρη. Μάλιστα, ο Γκούμας της προτείνει μια λύση προκειμένου να τα καταφέρει. Τότε, όμως, η Ελένη έρχεται αντιμέτωπη με ένα τεράστιο δίλημμα. Να κρατήσει το μωρό για να γλιτώσει από το μαρτύριό της ή να ακολουθήσει το σχέδιο του Βόσκαρη και να τερματίσει την εγκυμοσύνη;

Η ίδια καταφέρνει σε πρώτη φάση να αποφύγει την έκτρωση, αλλά ο Βόσκαρης δεν έχει πει την τελευταία κουβέντα. Ο ίδιος με πολύ ύπουλο και βίαιο τρόπο, καταφέρνει να κάνει την Ελένη να χάσει το μωρό που περιμένει. Η ίδια, όταν συνειδητοποιεί πως το έμβρυο είναι νεκρό, είναι συντετριμμένη από την αποτρόπαια πράξη του και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Ο επιθεωρητής Καρέλης καταφτάνει στη φυλακή προκειμένου να την εξετάσει και η Ελένη σκέφτεται να του αποκαλύψει όσα έχει περάσει στα χέρια του Βόσκαρη. Μάλιστα, είναι αποφασισμένη να πάει σε άλλη φυλακή με τη βοήθεια της Φωτεινής.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Αγριες Μέλισσες

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή