Έρμαιο του διευθυντή η Σταμίρη στις φυλακές - Ο βιασμός, η εγκυμοσύνη και η έκτρωση

2863 Views
Έρμαιο του διευθυντή η Σταμίρη στις φυλακές - Ο βιασμός, η εγκυμοσύνη και η έκτρωση Έρμαιο του διευθυντή η Σταμίρη στις φυλακές - Ο βιασμός, η εγκυμοσύνη και η έκτρωση

 

H Ελένη ζει έναν εφιάλτη στα χέρια του Βόσκαρη, καθώς γίνεται έρμαιο των άρρωστων ορέξεών του.

Σύμφωνα με το MYtv, ο Βόσκαρης έπειτα από μια έντονη αδιαθεσία της Ελένης, μαθαίνει πως έχει μείνει έγκυος μετά τον βιασμό της. Ο ίδιος πανικοβάλλεται, καθώς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη, αλλά σχεδιάζει να ξεφορτωθεί το “πρόβλημα” της Ελένης, πριν προλάβει η ίδια να αντιδράσει. Εμπόδιο στα σχέδιά του θέλει να μπει ο Γκούμας, ο οποίος νιώθει ενοχές και αποφασίζει να μιλήσει στην Ελένη για όσα συμβαίνουν εν αγνοία της. Τι επόμενες ημέρες, ο Λάμπρος την επισκέπτεται, όμως τη βρίσκει σε κακά χάλια. Επιμένει να τη ρωτάει τι της συμβαίνει, αλλά η Ελένη συνεχίζει να μην του λέει την αλήθεια για να τον προφυλάξει.

Την ίδια μέρα η Φωτεινή αποκαλύπτει στην Ελένη πως είναι έγκυος. Μάλιστα, η γυναίκα προσπαθεί να την πείσει να κρατήσει αυτό το μωρό, ως απόδειξη για τον εφιάλτη που ζει στα χέρια του Βόσκαρη. Μάλιστα, ο Γκούμας της προτείνει μια λύση προκειμένου να τα καταφέρει. Τότε, όμως, η Ελένη έρχεται αντιμέτωπη με ένα τεράστιο δίλημμα. Να κρατήσει το μωρό για να γλιτώσει από το μαρτύριό της ή να ακολουθήσει το σχέδιο του Βόσκαρη και να τερματίσει την εγκυμοσύνη;

Η ίδια καταφέρνει σε πρώτη φάση να αποφύγει την έκτρωση, αλλά ο Βόσκαρης δεν έχει πει την τελευταία κουβέντα. Ο ίδιος με πολύ ύπουλο και βίαιο τρόπο, καταφέρνει να κάνει την Ελένη να χάσει το μωρό που περιμένει. Η ίδια, όταν συνειδητοποιεί πως το έμβρυο είναι νεκρό, είναι συντετριμμένη από την αποτρόπαια πράξη του και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Ο επιθεωρητής Καρέλης καταφτάνει στη φυλακή προκειμένου να την εξετάσει και η Ελένη σκέφτεται να του αποκαλύψει όσα έχει περάσει στα χέρια του Βόσκαρη. Μάλιστα, είναι αποφασισμένη να πάει σε άλλη φυλακή με τη βοήθεια της Φωτεινής.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Αγριες Μέλισσες

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«My dear Andy»… τι καρικατουρίστικα σου ‘μελλε να πάθεις! Είδαμε και σχολιάζουμε.
«My dear Andy»… τι καρικατουρίστικα σου ‘μελλε να πάθεις! Είδαμε και σχολιάζουμε.
με 0 Σχόλια 2277 Views

Ξεκινά με προσδοκίες και καταλήγει σε ένα σύνολο χωρίς συνοχή και υπόσταση γεμάτο σκηνοθετικές υπερβολές και υπερβατικές φιοριτούρες… Είδε ο Γιώργος Μπαστουνάς και σχολιάζει για την Κουλτουρόσουπα.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή