Κι όμως!! Οι ενεργές κάρτες SIM ξεπέρασαν τον παγκόσμιο πληθυσμό...

262 Views
Κι όμως!! Οι ενεργές κάρτες SIM ξεπέρασαν τον παγκόσμιο πληθυσμό... Κι όμως!! Οι ενεργές κάρτες SIM ξεπέρασαν τον παγκόσμιο πληθυσμό...

Κι όμως!! Οι ενεργές κάρτες SIM ξεπέρασαν τον παγκόσμιο πληθυσμό...

    Απίστευτο κι όμως αληθινό! Οι ενεργές κάρτες SIM των κινητών τηλεφώνων, πέρασαν για πρώτη φορά στα χρονικά τον αριθμό του πληθυσμού του πλανήτη, αποδεικνύοντας έμπρακτα την επανάσταση που έχει φέρει στη ζωή μας η κινητή τηλεφωνία.
   Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η διεθνής Ένωση Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας, GSMΑ, οι κάρτες SIM σε κινητά τηλέφωνα και άλλες συσκευές ξεπέρασαν τα 7,23 δισ. παγκοσμίως, την ώρα που ο πληθυσμος της Γης υπολογίζεται σε 7,2 δισ. ανθρώπους.
    Ο μέσος όρος ετήσιας αύξησης των καρτών SIM υπολογίζεται σε 6,10%, ενώ ο αντίστοιχος του ανθρώπινου πληθυσμού σε «μόλις» 1,2%.
Σύμφωνα μάλιστα με τους ειδικούς η κινητή τηλεφωνία είναι το φαινόμενο με την μεγαλύτερη επίδραση στην ιστορία. Μέσα σε μόλις τρεις δεκαετίες «εκτοξεύθηκε» από το απόλυτο μηδέν σε αστρονομικούς αριθμούς...
    Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι ο αριθμός των ενεργών SIM δεν ανταποκρίνεται και στον αριθμό των ενεργών κινητών τηλεφώνων.
Σύμφωνα με τις στατιστικές, σε κάθε χρήστη αντιστοιχούν κατά μέσο όρο δύο ενεργές κάρτες.
    Τέλος, σημειώνεται οτι στην εν λόγω μέτρηση συμπεριλαμβάνονται οι κάρτες SIM που χρησιμοποιούνται σε συσκευές που επικοινωνούν με άλλες συσκευές -από έξυπνα αυτοκίνητα μέχρι έξυπνους μετρητές.
πηγη:www.imerisia.gr

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή